💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 6 782
  • 268
  •   64
Отговори
# 30
Дедо Емо тази седмица ще си покаже рогите. Той има комплекси, тъй като се чувства неодоценен като треньор от бившите си шефове и това много личи.

# 31
Боян го тресе яка завист към Пепи

# 32
  • Буркина Фасо
нямаше ли забрана да не се консумира нищо от собствеността на стопанството ?
само храната от продукцията е за участниците.

# 33
  • София
Благодаря на тези които споделиха зодиите на някои от участниците. Аз изнамерих още толкова и горе-долу имаме 1/3 от зодиите на участниците.
Моля, който разбере за някоя зодия да пише в темата или на лично до мен.
На 1 стр. в основното мнение виждате кои играчи имат зодия (в скобите след името им под портретите за съответното племе).

Simple Smile

# 34
нямаше ли забрана да не се консумира нищо от собствеността на стопанството ?
само храната от продукцията е за участниците.

И каквото си намерят сами извън стопанството. Тази черница май е извън.

# 35
  • София
Не мога да разбера защо Пепи толкова много ненавижда Емил. Какво толкова му е сторил? А Будинов доста го хвали на синхрони напоследък.

# 36
Бате Емо ми е същия като онзи бате Вальо с " добро утро млади хора "

# 37
Много е точна Симона за бат Емо.

# 38
Пепи Не ненавижда Емил , не вижда ( както и аз ), защо на база възраст , трябва да приемаш за меродавно мнението му .
Плюс , че Емил има тежък характер и комплекси .
Мен Емил ме изморява .

# 39
ООоо дедото загуби играта със съплеменниците си. Тази сантиментално - обидена агресивност е крайно неприятна. И нетърпима. Дай боже здравословно да не пострада от битките.

# 40
  • Euskal Herria
Като го слушам Емо, се сещам за Дунев.
Ами, прави са останалите.

# 41
Пепи като типичен представител на своята категория, вкарва интриги тънко-тънко. А младите, които мислят, че всичко знаят, са много неадекватни

# 42
Бате Емо е дървен философ
И той и Боян умират от яд,че Пепи е по предпочитан от тях

# 43
Когато знаеш,че можеш повече от друг ,с хората предпочитат другия, трудно ще ти стане приятно. Нормална ситуация в живота.

# 44
Бат` Емо, става досаден и не спира да мели и мели, и мели. Явно си има някакви комплекси, отделно се вижда, че като всеки един по-възрастен човек е закоравял в мисленето, силно обидчив, налагащ се и инфантилен в ината си. Безмислен спор, но Пепи все повече ми допада, той ще е звездата и любимеца на сезона.

Общи условия

Активация на акаунт