💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 8 342
  • 289
  •   71
Отговори
# 60
  • София
Пепи обаче не иска да е капитан. Да видим докога. Още се учил и опипвал почвата...
Дано това капитанство да е добро за Симона. Само заради нея ще трябва да подкрепям сините.

# 61
Уфф искам да пратят някой брат на елиминационна битка “да се докаже”. Ама ще вземе да се обзаведе и с грошове, та…не знам кое е по-добре.

# 62
  • София
Според мен близнаците съвсем скоро ще ги прецакат от продукцията. Я блато с някоя кутия, я нещо друго. Не знам защо изобщо ги сложиха в едно племе... Ако са в различни племена, ще е много по-яко по принцип.

# 63
  • В Града на липите
Усещам, че синхроните на Добромира ще зачестят Grinning
Има голям шанс да засенчи Божинката.

# 64
  • София
Някой да записва синхроните на Добромира.
Тази жена има ли завършено средно образование? 😀😉

# 65
Усещам, че синхроните на Добромира ще зачестят Grinning
Има голям шанс да засенчи Божинката.
Мани мани, дадеш ли думата и властта, на хора, които, някъде в живота си са преживели провал и се чувстват прецакани и се фиксират само върху това цял живот едва ли не .... горко на останалите.

# 66
  • София
Лелее, Ивет как матира Иван. Grinning

# 67
Ама и самочувствие изобщо не им липсва на близнаците -страшни са  Laughing

# 68
Добре, че Симона си гледа игрите и не се занимава с глупости.
Аз мислех, че бате Емо може би леко ги трови но най-много Пламена и може и да мине без скандал с племето но е видимо че всичите ги дразни как се цупи и Симона също едвам издържа и се мъчи някак да смекчи ударите. А това с петела е точно стил Чичо Вальо може би от продукцията му дали идеята ама пак той защо им се връзва.

Капитанката на червените е като женския Гатьо

# 69
Какъв патриархат? Минала е точно една седмица и пак се запя песента лошите мъже и феноменалните, недооценени жени, осми сезон вече. Точно Скункса да ми е капитан не бих гласувала никога.

# 70
Какъв патриархат? Минала е точно една седмица и пак се запя песента лошите мъже и феноменалните, недооценени жени, осми сезон вече. Точно Скункса да ми е капитан не бих гласувала никога.
Време е вече да сменят сценаристите.  Едно и също всяка година Grinning

# 71
Доста тежка игра се очертава. Чудя се кой умник успя да кръсти шестте ръждиви варела "колоните на Омуртаг".

# 72
  • София
Исус доста разочарова засега. Елитен гимнастик, а жена го бие на шурикените. Преди това също се мъчеше и падаше дори.

# 73
Аз вече силно се надявам жена ,да е спечелила и да се сбъдне тоя розов сън на продукцията и някои зрители.  Белким после най-накрая минем на сценарии различен от "лошите" мъже  и неоправданите жени Joy

# 74
  • София
Трудно при тези хамалски игри.

Леле, червените го закъсаха яко. Кой и защо реши на най-тежкото, 100 кг. варел да пратят жена и бизнесмен.

Общи условия

Активация на акаунт