💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 6 782
  • 268
  •   58
Отговори
# 135
труден за гледане епизод два часа и полвина вадене на варели и сините как се карат

# 136
Гледам със закъснение- ама май съм объркала предаванията- първия час слушам Бразди - как се вързват домати, няма лошо, полезно е, а и земеделската тематика ми е на сърце. Пепи е един Аполон на доматите....Joy ...

# 137
Близнаците ако наредят пъзела ,ще ги призная  за номер  1

# 138
  • София
На сините пак им позволяват волности. Много ги бутат от продукцията. В поредна игра. Емил още не беше докарал варела (не беше стигнал басейна), а Жаси тръгна по шурикените?!

# 139
Аз си признавам, че не разбирам какво се иска от пъзела, много объркано обяснява Павел.

# 140
На сините пак им позволяват волности. Много ги бутат от продукцията. В поредна игра. Емил още не беше докарал варела (не беше стигнал басейна), а Жаси тръгна по шурикените?!
Точно затова грам не им симпатизирам.  И се моля да са разпадналото се племе след първата фаза

# 141
  • София
Браво на Велизар и Добромира. Тя не си знае силата също.
Вели и Мира извадиха 100 кг. троен варел и сега 100 кг. дънер.

# 142
Танцьора реди романтични сърца с мидички... съвсем се отвя.

# 143
Велизар също беше на куба, докато Мария и Красимир оставяха варела, тръгна. Зелените си изкарваха първите два дънера отстрани. Жаси от сини пък не мина над куба единия път... Всичко е много зле. Конкретно за тази битка обаче да се каже, че се бутат сините е абсурдно. Отвсякъде си е за зелените. Grinning

# 144
Да не са дали нерешим пъзел на близнаците? Няма да им е за първи път тоя номер Rage

# 145
Май ще се сбъдне мечтата на Боян да спи на плажа и без петел Simple Smile

# 146

Просто Павел не следи внимателно арената. Както и не видя зелените как си вадят дънерите отстрани на рова.

# 147
Близнаците зациклиха
Сините май ще са на плажа,особено ако сложат Боянчо на пъзела

# 148
Сега ще разберем нивото на българското строителство...

# 149
  • В Града на липите
Близнаците наистина са много добре подготвени и не се скатават, което леко ги измести назад в антикласацията ми. Обаче, като се замисля, тази година никой не ме дразни така, както Миро миналата.

Общи условия

Активация на акаунт