💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 20 573
  • 606
  •   131
Отговори
# 510
  • Буркина Фасо
Велизар се вижда, че се справя с лекота на доста от компонентите.
според мен с това ще се придвижва напред, а не според красотата. Simple Smile

# 511
Велизар не е мой тип нито като мъж , нито като характер. Такива са ми досадни в живота. Но виж Крис, ооооо да бях с 10 г. по - млада, не бих му простила, ама никак Simple Smile

# 512
Лошите некадърни мъже срещу великите онеправдани жени, епизод n-ти. Зелените мъже пък мен започват да ме кефят, а зелените жени са такива кухи, мрънкащи и отвратителни мрънкала, че не бих ги търпяла и за секунда. Скункса явно ще дразни и трябва да го търпим кой знае докога. Gen. Z-итката за нейно сведение е първото поколение, което е по-тъпо от родителите си, какво повече да му коментираш.

# 513
Като сте започнал сега да ги класирате по красота, да си кажа и аз-на мен най-много ми харесва Тончо и супер много ме е яд, че е на блатото. Висок, с прекрасна фигура, засега не се е изложил Simple Smile
Крис и той е много готин, ама е нисък, пък аз съм висока...не че някой ме пита де. От жените -не си ги спомням тези от жълтото племе,  ще трябва да им обърна внимание. От останалите племена май Антония е най-симпатична, ама е якичка в краката за моя вкус.

# 514
  • София
Зелените се заяждат за глупости.
Жените много тънкообидни. Мъжете по техен начин се базикат.
Близнаците обаче са на пангара. По 6 гласа за двамата с великото съдействие на продукцията разбира се. С тези скандални 2 гласа за един човек.
Сега е интересно като си гледат синхроните. Александра изпраща близнаците с 6 гласа, а пък Ивайло иска да я пази...

# 515
Зелените се заяждат за глупости.
Жените много тънкообидни. Мъжете по техен начин се базикат.
Близнаците обаче са на пангара. По 6 гласа за двамата с великото съдействие на продукцията разбира се. С тези скандални 2 гласа за един човек.
Сега е интересно като си гледат синхроните. Александра изпраща близнаците с 6 гласа, а пък Ивайло иска да я пази...
Ивайло иска други неща да прави с нея, в които вероятно влиза и “пазене“...

# 516
Ох, Боян ме усмихна- бунга уанга

И Крис най- накрая намери публика

# 517
Унга бунга колеги 🤣
За зелените незнам , но дано ние оцелеем с тях ) .

# 518
Йоана безполезната много добре знае, че не става за нищо и няма никакъв шанс на елиминационна срещу Жани и Александра. Срещу близнаците продукцията ще ги сготви  с пет синджира на врата и две жилетки или пък с изомерия, а ако отпадне на силова, ще отпадне от очевидно силни мъже играчи и няма толкова да се забележи колко е зле на терена.

# 519
  • В Града на липите
На Боби танца май беше за дъжд Grinning
На жълтите битката ще е пипкава и според мен ще спечели някоя от жените.

# 520
  • София
Крис с шоу за дамите Wink

# 521
Ееееех Крис.......неговия танц под дъжда, повече ми хареса от на Бобчо

# 522
Не искам нищо друго от Крис освен да се къпе под разни дъждове, бури, урагани и циклони...

# 523
Моля, някой да сложи на Александра дяволски рога....Направо е потрес Grinning

# 524
  • София
Е, че така си е. Алекс си е най-хубава. Grinning
След Юлия е може би на 2 място.

Общи условия

Активация на акаунт