💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 24 847
  • 708
  •   72
Отговори
# 675
Продукцията за кървавата игра са си направо за съд, без никаква протекция е повече от неразумно. Поне каски да имаха, наколенки протекция някаква, а то ужасяващи наранявания който не са въобще безобидни, излишен риск и ужасно за гледане.
Червените с Добромира /неманипулируемата по нейните думи/ вече са ми на дъното. Тя нали твърдеше, че ще гласува на база на арена, а какво направи изпрати Мария. Освен, че ѝ е трудно да говори май и е много трудно и да мисли.
Теодора може и да е дразнеща на моменти, но поне мисли логично. Да бяха я послушали момичетата и да обединят гласове, а те всеки на някаде и стратегия никаква.
Красимир и Велизар това, че са мъже хич не ги прави добри, силни и безгрешни играчи и с това "аз се извиних" , ми стават още по -неприятни.
Тяхните грешки, само се отбелязват, но на момичета се подлагат на обсъждане, а за това, че евнтуално ще объркат в бъдеща игра пък съвсем, не че доводът "грешно избрана кайма" отправен към Мария е основателна причина.
Волейболистката и тя не разбра от къде духа вятърът и че няма шанс да я харесат.
Заслужава Велизар да погладува на блатото и да оцени храната и приготвянето й. Той се държи все едно е в скъп ресторант и сервитьорът му е объркал поръчката.
Зелените започват да са ми по-симпатични въпреки мрънкалото със самочувствие Жани.

# 676
Хайде и аз да включа. Вчерашната игра много я мразя. Всяка година ми иде да спра да я гледам, защото не искам да виждам как се трепят и блъскат.
За съвета на червените, според мен щеше да е огромна глупост да номинират тройката от коалицията, защото в повечето битки те им изнасят играта. То много лесно да се пънеш като играеш срещу Жани “сензационната”, но хайде да видим срещу Тома, Крис или близнаците. Мария май само на мен не ми е симпатична. Тиха е, но е подмолна. Вика Матей да играе с тях с Теодора и после му лепи глас. Всъщност всеки който се връзва на човек като Теодора който няма капка мисъл в главата и реално мнение за себе си няма как да ми е симпатичен.
Добромира, Краси и Велизар се изложиха.
Така си разпределиха гласовете, че го отнесе Мария, а тяхната идея беше да изпратят Теди, Ели и Мария.
Май точно Мария си готвеха да отиде с Теодора и въпреки че не дадоха глас за Матей за което - браво,  Добромира готвеше и него. Не знам как го направи, но Красимир, който според мен е Сивият кардинал в коалицията колкото и да се пънат другите двама, май успя да изпрати който искаше като изключвам Матей. Него нямаше как да го спаси повече от това да не му дадат глас самите те.
Интересно ще ми е да видя дали ще могат да си развият играта или съм се заблудила. Тази игра отдавна не се играе само на терен.
Юлия до сега ми беше симпатична ама с това изказване как щяла да поведе зелените жени и т.н. Ми стана противна също като Йоана миналата година която си избираше кой да вземе на сливането на племената след като е била 2 дни в племето. От зелените жените са ми пълно дъно. Мъжете ми харесват. Близнаците все повече ми харесват с всеки епизод колкото и от продукцията в началото да се опитаха да ги изкарат злодеите на сезона. Дано да не изпратят единия на блатото, че много ще ме е яд.

# 677
Да се изкажа в стила на Божинката : Когато боговете са против теб и Вито не може да ти помогне ! Горкия близнак (който и да е той) потънал в блатото.

Това ли е новият секссимвол на групата

Мачкай, Понти!

Неравна битка

# 678
Нямаше как и аз да не загледам Крис под дъжда ...Nerd
Иначе Юлия е ясно ,че ще раздели близнаците и ще започнат жените от Канарите да властват.

# 679
Нямаше как и аз да не загледам Крис под дъжда ...Nerd
Иначе Юлия е ясно ,че ще раздели близнаците и ще започнат жените от Канарите да властват.

И каиша ще опъват Иван, Крис и Тома.

# 680
  • В Града на липите
Те зелените ще се оправят и с един близнак, аз обаче все повече се притеснявам за сините.
Трябва да им пратят половината блатни, че да се измъкнат от плажа. Ама пък те Обречените каква вина имат, че да им ги пожелавам Grinning
Снощи битката беше много гадна. Миналата година сякаш повече търчаха и се гонеха на нея.

# 681
Хора, нямаше ме, пътувахме далеч и не можех да гледам. Благодарение на Дяволо изгледах 5 епизода за два дни и наваксах. Рядко пускам чаршафи, но сега от само себе си стана малко по-дълго, въпреки че го давах телеграфно:

еп 7
Излишни приказки на тия сандъчета,
Каква беше тая глупост - Марио сам да реши без да разговарят кого от блатните да прати на битка.
Избора да прати Константинели - абсолютно нагласен от продукцията.
Как Жани настигна Константинели на варелите - пълна мистерия след като беше доста назад.
Последният варел който вади беше грешка, вместо да стъпи върху него.
Винта на Кристин беше много по-добре смазан отколкото на Константинели.
Ивет:  Жани - ти си една от най-силните жени стъпвали на тази арена!  - Да бе да.

еп. 8
Миро не бил победен в индивидуална битка. Еми като се скатава.
Дино - майкоо тука ще е истинска леща
Пекин иска Миро, тегли Миро! - Случаенос!?
Павката като каза - голямата награда от 20к евро се изсмях
Андрей - Ваня функционално е слаба - няма въздух!
Мисля че всички участници викаха за оранжевите. Виках и аз въпреки антипатиите ми към блатната.
Ваня не само приличаше на котва, но и като държание изнервя. За разлика от преди когато не ме изнервяше никак.  Някаква кофти промяна усещам у нея.

еп 9
Пепи срещу Емо на доматите.  Аз съм за Пепи.
Защо ядат черници на стопанството - нали не е разрешено?
Емо за Боян - скопихте го, човека имаше такава енергия.
Жаси - баси машината съм направо!  Хахаха Joy
Гледам гласуването и си мисля колко са глупави тия приказки и колко по-интерсно би било гласуването да е тайно (за тях, не за нас)
Зелените минават отстрани на рова с измама.
Зелените шурикени въобще не се въртяха и се минаваха много по-лесно.
Павката - вижте дори счупиха варела - че това за гордост ли е бе продукцио?
Червените сменят тежко дупе - слаби ръце с друго тежко дупе - слаби ръце, искат наказание - дават им мега-неадекватно такова.
Павката подсказва, че зелените имат грешка на първия ред. Цялото племе им вика, че имат грешка.
Павката говори някакви глупости - линията просто трябва да е права!

еп. 10
Сефте виждам от плажа на стопанство да се жалват колко малко храна имало.
Марио изведнъж взеха да го пишат от Хасково. Нали беше от Ст. З.
Отново пълнежи с козичка и скука.
Искате ли гиф на Йоана как се премята на люлката?  (ако не е правен вече?)
На битката Жаси е разсеяна, Йоана се разхожда вместо да тича.
Павката вижда падналата Елица и обявява, че така не се минава. А преди можеше да се плъзгат по корем!
Добромира - машинка!
Симона на цилиндрите и на стълбата с дъските - машинка!
Матей най-идиотски бута топката от куба за да я вдига наново за следващия.
Велизар също.
Павката неразбрал, че един не играе пита закъде ли пазят Исус.  Joy
Теди се сеща за думата.
Ивайло вика на Тома - падни два три пъти (на цилиндрите) да го усетиш. Хахаха.  Joy
Близнаците редят буквите тъпо.
Симона - аз все едно играя с едни дечица.
Плами - тотален Дънинг-Крюгер
Боян е Наталия2 - детския куклен театър

еп. 11
Невероятно тъпо измислена битка в която си удрят главите.
За толкова сезони не измислихте ли как да се избегне това???
Иван - бих я поканил на чаша бяло вино и каквото тя сготви. Joy
В червеното племе кажи речи всеки ме нервира по своему.

# 682
  • Буркина Фасо
не си спомням, но досега удряли ли са си главите при тези битки както снощи?

# 683
Точно се зачудих какво прави Тома гол при кокошките в дъжда, пък той бил Кристиан. Бряя! На Жани щяха да ѝ изскочат зъркелите. И ние пооплакнахме очите.

Такива битки тип борба на мен са ми интересни, но доста прекалиха. Дано няма последствия за Коничиуа.
През цялото време бях за зелените. Червените, както вече писах, са ми най-смотаното племе. Сал една Мария имат, дето изглежда човек на място и те я номинираха. Тази Добромира ми е като представителна извадка на жените-военни, с които съм се сблъсквала. Груби, агресивни и смахнати.
Стана ли ясно Юлия кой прати на блатото?

# 684
  • В Града на липите
Стана ли ясно Юлия кой прати на блатото?
По принцип стана ясно, но не са го излъчили още Grinning
Довечера ще разберем със сигурност, кой точно мъж ще командирова.

# 685
не си спомням, но досега удряли ли са си главите при тези битки както снощи?
Да.

Аз пък много се забавлявам с монтирането на синхроните на Добромира - звуков сигнал при поредната глупост, която каже; аплодисменти; пускане на бързи обороти... 🤣

Рядко глупава е...

# 686
  • София
Убедена съм, че Юлия ще изпрати на блатото Йоана. Нея и двете групички не я понасят, така че с когото и да реши да играе Юлия все нея ще предложат. Това, че са дали нещо за следващия епизод не ме кара да вярвам, че ще прави женско царство. Ако играе с жените няма да изпратят близнак със сигурност (ако имат акъл), защото двойният глас за тях им дава възможност да се спасяват по 2 жени на съвет. За това 3 жени са достатъчни, така че Йоана не им е необходима.
Червеният съвет беше един от най-интересните. Тройната коалиция си изигра достатъчно добре картите, че да няма номиниран от тях, дори само 2 гласа общо получиха. Макар да е малко смешно, че са трима, Краси пази Елица и Матей, а Добромира пази Кони и то не остана, затова гласуваха срещу Мария. Останалите си гласуваха по собствени убеждения или някои от тях по-скоро от страх. Малко орел, рак и щука е положението в момента, но е видно, че най-голям дразнител е Теодора.  Тя говори пълни глупости. Защо някой да поема отговорност и да ходи доброволно на елиминации? Велизар конкретно колкото и грешки да е допускал е направил за племето мнгого повече от нея. Това с доброволното ходене на елиминации за мен е тъпотия и опит да се правиш на велик. Не го одобрявам.

# 687
аз мисля че червените мъже грам не се трогнаха от битката , беше им все тая защото знаеха че няма да са номинирани, а Мария много хубаво си гласува за Матей - като е неориентиран .. който не играе с тях играе против тях .. харесвах го, но заради избора му с кой да играе вече не - няма смелост и в него .. Марио изглежда на психопат ама ме кефи че има т*пки и играе смело ..

# 688
Не мисля, че не им пукаше на червените мъже. То е и въпрос на престиж, не е хич добре да паднеш от друг мъж на силова битка. Просто нямаха стратегия или бяха по-слаби физически. Близнаците бяха супер обаче и като техника, и като стратегия, просто имат поглед, малко на Юли почват да ми приличат. Помните ли как набута едрия Весо във футболната вратичка? Трябва да се разделят, но не и да се заточи някой на блатото. Много по-интересно е , да се състезават в отделни племена, а и са полезни.
Матей много ми харесва и в игрите, и като характер. Млад е, ама не поддава на провокация. Има си мнение, отстоява си го. Повехна, като видя, че пак е номиниран. Просто не разбира несправедливостта, подмолните игри, много достойно и честно човече е.

# 689
Симона имитира Пепи на цилиндрите

Общи условия

Активация на акаунт