💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 25 180
  • 714
  •   65
Отговори
# 705
Е, ако Крис не знае как да се изкъпе от дъжда...
Това сигурно беше специално за всички дами - зрителки, операторки, редакторки, участнички!
А ние му благодарим! Както и на оператора, и на редактора!
Дай боже повече проливни дъждове и Крис на стопанство! Grinning

# 706
  • София
Прехвърлих набързо епизодите и аз. Как може да са тоооолкова дълги и досадни???

Да се оплача, не си детектнах любимец, а и имената им не помня, но май едно усмихнато момче от блатото най ми допада. Дето спечели някаква битка за невероятната награда огън. Дано влезе в сезонЯ.

Павката ме дразни повече от предишния сезон, Ивет е сладурана, вижда се как променя начина си на водене Wink учи се момичето в движение.

Червените са ми неприятни, тая военната мацка е топ атракция. От зелените само прословутите близнаци-строители запомних (занимавам се с майстори в момента, сигурно затова не ги одобрявам, иначе са много подготвени момчетата, само да не беше това просташко държание).
Сините пак са тотален сбирщайн, харесвам Симона там, в началото бях и за фризьорчето от Драглище, но ми мина на минуса, като го видях, че се преструва, както не знаеше какво е коалиция, завъртя най-голямата. Аман от тия ***** номера. И лафа на сезона (за сега) - Симона си търсела "ъъъъ "мъж" най добър приятел" Grinning добре й се получи, признавам.

Последно, писна ми от тая претоплена манджа жени срещу мъже. Нещо друго не успяха ли да измислят от продукцията?

Забравих лактофлор битките Simple Smile много уважавам капсулите им Wink за битките съм на кантар. Според мен черешката на измисления олД Старс ще бъде Фифо-Алекса. Случайно разпределение, доообре Joy

# 707
  • София
Аз също се дразня на вечните женски брътвежи как "ще се пазим" и мъжете "да поемат отговорността". Коалициите са съвсем нормални, но ако може номинациите  да са на база кой как се представя в игрите и дали е полезен за племето. И жени, и мъже могат да са в тежест и да си заслужават номинациите. Това за някаква кайма, което прелетя в репликите, беше направо смешно.

# 708
  • София
Аз да питам Юлия разбра ли, че Марио "се влюби" в нея? Не ми стана ясно дали той само го сподели пред камерата, а на нея май не се е обяснил. Laughing

# 709
Симона имитира Пепи на цилиндрите

А звук може ли? JoyJoyJoy

# 710
Този сезон  ще се удавим в сълзи, сополи и кръв, очевидно. Аркада на 18 годишно момиче? Не знам, за себе си не съм сигурна, че би трябвало да гледам подобно "реалити". Ако това се възприема за "шоо", токава защо да не претрепем групово мъж на младежкия хълм в Пловдив? Мисля, че не преувеличавам. Оставам в размисъл... Ако в бутането на колички има някакво физическо усилие, то този вид сблъсък озаконява насилието. Ама ТЕодора била лъгала като казва че се задушава- какво- да се остави да и строшат врата? Отвратена съм. Всички разправии за домати и кайма са смешки. И дали в рамките на играта Краси има право да номинира за да се защити лично- има право и не е непочтено. На лансирането на този вид насилие не ми се струва правилно. Какво мислите?

# 711
Цицината на Йоана беше не по-малко плашеща от аркадата! Там бая е кървяло вътре и не знам как нея просто така я оставиха на това слънце. Защо изобщо продължиха и дадоха втори рунд на тази битка?

# 712
Цицината на Йоана беше не по-малко плашеща от аркадата! Там бая е кървяло вътре и не знам как нея просто така я оставиха на това слънце. Защо изобщо продължиха и дадоха втори рунд на тази битка?

Аз се притеснявам да ги видя довечера и утре вечер... На Кони и беше отекло окото.. си сигурност ще посинеят и двете Sad

Аз и битката във водата с поясите я недолюбвам, между другото. Тя също ми е ненужно опасна. Добре че махнаха тази, в която един от участниците гушва закопан стълб, докато противниците го дърпат докато се отскубне.

# 713
  • София
Оу, да, играта "Да разместим максимално прешлените"!! Със свлечени кожи на участниците ... Голяма загуба за зрителите.

Преди Йоана и Кони още една двойка си блъснаха главите, Елица и кой там, Жани ли беше?

Поясите бяха особено атрактивни в един ден с лошо време, облаци и вятър, и участниците строени като от някоя наказателна колония, мокри да зъзнат и да влизат отново... После Мастагарков с пневмония.

Коментирано ли е тук, че чакат момченце с Александра? Simple Smile

# 714
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абсолютно съм съгласна с Виктория.✌

Общи условия

Активация на акаунт