💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 33 802
  • 926
  •   77
Отговори
# 900
Привет, банда!

Много ясно, че Юлето ще прати Йоана - въпреки, че леко се притесних за близнака и аз. Алекс много сладка, ама дали и тя не върти номерата на Жани не се знае.

Ама на това гадно блато дето си говорят по цели дни без камера нали на всички ни е ясно, че те си обещават вечни клетви да си помагат после ако се засекат - и правило номер едно, от племената винаги да връщат слаби, за да могат лесно да ги победят за излизане. Логиката е на съвет да гонят пак слаби, но там вече си има коалиции също и няма да е така праволинейно. За слаба игра е тъпо извинение.

Марио ще го върнат по същия начин, имаше подобна рокада и в миналия сезон, както дошъл, така отишъл. Има сценарна линия за кавги в червените, които ще са интересни с играч като Марио и мега, мега дразнителя Теда, която ще го чака да изпълнят отмъщението срещу Криптото и Брокера ( хаха, това много ми хареса от нечий отговор в темата).

Добромира си е мъжкарана и дразнител, ама си има силни черти -усети се, че женска коалиция не е нейното, хвърля се в битките - но доста тъпо да се контузи, заради номиниран. Единствена успява да озапти Теда и това е плюс.

Нямам търпение зелените да се приберат в резиденцията, само два дни бяха - много кофти, сега са доста силни, нямат слабо звено - но едва ли за дълго, някой блатен ще развали тетриса скоро.

# 901
Добромира се оказа въздух  под налягане.
От едни халки ще се осакати, ако не се прави на луда.
Отделно както е черна и яко татуирана, може да мине за циганка..
С тея бутове само за вдигане на щанги е, силово и плуване там е ясно.

# 902
А ние от къде знаем, че Юлия е силна? Тук това се пише, без да се подлага на съмнение. А и близнаците го вярват. Аз ли съм пропуснала нещо.

# 903
Добромира се оказа въздух  под налягане.
От едни халки ще се осакати, ако не се прави на луда.
Според мен симулира. В резиденцията каза, че извадила рамо. Ако беше така, нямаше да може да продължи.

# 904
  • някъде другаде
Иван ми харесва вече , силен и подготвен е в игрите. Честен и си казва всичко директно. Жанито нямаше смелоста да призна е , че е предложила Ивайло да отиде на блатото. Ако Йоана се окаже слаба в игрите , на първия съвет са номинирани тя и Жаки.
Мисля , че на Мария и се е паднала смяна за играта с друг от племето. Надявам се да изпрати Краси.
Боян го дадоха при племето и си мисля , че Исус е изтеглил смяната с някой от блатото. Той каза "Лошо за племето".

# 905
Не знам защо се тръби, че Юлия е едва ли не от най-силните.
По-скоро е обратно за мен.

# 906
А ние от къде знаем, че Юлия е силна? Тук това се пише, без да се подлага на съмнение. А и близнаците го вярват. Аз ли съм пропуснала нещо.

Тренирали са в една зала и са ходили на трасета за време при не помня при кого. Знаят я, че е силна.

# 907
  • Sofia
Не знам кой тук беше определил Красчо за сив кардинал, но адмирации - много точно попадение! Ако съм имала и милимунда колебание що за човек е, то с репликата "куците коне ги убиват" по адрес на Добромирка, разби на пух и прах всякакви съмнения. Изключително неприятна личност,  затова и си паснаха с другия неприятник Велизарчо (брокерчето). Не, че Добромирка ми е приятна, но някак много бързо я отписа, като нахален и досаден комар. Близнаците, и по-скоро Иван взеха да ми се издигат на + Нямам търпение да видя гърбовете на неприятници 1 и 2!

# 908
В промото на елиминационната битка се видя червен мъж да плува във водата, та Матей явно не се е спасил с ‘кутиите на късмета’. Боян също участваше, но не успях да видя кой е третия. Ако някой е хванал, моля да сподели.

# 909
  • София
И аз не знам защо Юлия има толкова фенове тук. Сигурно, защото е симпатична, но чак пък красавица... Отделно че ми се струва лигавка и самонадеяна. 15г се занимавала професионално със спорт, тя е на 22. Не искам да подценявам подготовката й, ама за мен може да се изкажеш така, когато го работиш това. Тя е била ученичка, дете. Изсъсках като злобна лелка.

# 910
  • София
И на мен ми направи неприятно впечатление репликата на Красимир за уморените коне. Много бързо зави в друга посока и отписа Добромира. Трудни избори предстояли, чакай бе, тя още е там. Не че харесвам много Добромира, но коалиционните й партньори още по не ги харесвам.
За Иван бях аз на снощната битка,  прям и почтен ми се струва. Ще видим нанатък.
Пламена се издъни с тази демонстрация - каквото и да е, да викаш за чужд капитан е абсолютно неприемливо. Досега незнам дали е имало друг такъв случай. Каккво като е обидена на Симона, те са един отбор, не се прави така...

# 911
  • София
Относно Юлия, да припомним нещо което казаха още в начало на снимките: този сезон имало жена която биела мъжете на подготвителните трасета.
Ето една снимчица от там:

Та участниците си я знаят Юлка, виждали са я какво може, а на нас тепърва ни предстои да видим как ще успее да се впише при зелените и как ще се представи на арената, защото в залата е едно, на терен е съвсем друго.

# 912
Мирка - машинка обаче простичка.
Теди: - Много им е забавно щото не са номинирани. Не вижда, че и Матей се смее.
Пепи: Аз не обичам да оцелявам, обичам да живея.
Сините си лягат в чувалите и заспиват СЛЕД КОЕТО започват да дават синхрони.
Юлия говори с двама посочени от продукцията. Защо? Защо не с всички?
Матей: Мисля че в тази игра не може да лъжеш.  Горкия!
Алекс: За мен Иван е голямо дърво.
Юлия била готова да поведе жените. Кой редактор ѝ пусна тая муха???

# 913
Само Иван е с по-добро време, и то с броени секунди.
Йоана - 9.44?!! Сигурно затова я броят за слабо звено, защото и нея я знаят колко може предварително.
Относно Юлия, да припомним нещо което казаха още в начало на снимките: този сезон имало жена която биела мъжете на подготвителните трасета.
Ето една снимчица от там:

Та участниците си я знаят Юлка, виждали са я какво може, а на нас тепърва ни предстои да видим как ще успее да се впише при зелените и как ще се представи на арената, защото в залата е едно, на терен е съвсем друго.

# 914
Дзак 😀

Много готини сетове вчера между
- Алекс и близнак👧🧒
-Скункс и близнак🦨🧒
-Близнак и близнак🧒🧒
Интересно,интересно...
За първи път видях Исус да се усмихва, верно че на собствените си шеги ,но все пак...👍

Гледала съв "Смъртоносно оръжие" и когато Мел Гибсън си вадеше рамото ,много го болеше! 😂😂😂 Добито нещо преувеличи 😉

Моите прогнози са ,че някой син ще ни каже "чао",защото е редно да бъдат захранени със силен блатен. Пепи трябва да снима сцена как яде пържени яйца и стек.🥦🫛🥚🥩
Ех,Понтони,не случи с мъже...

Започнах Чакалкаст с Генчо. Не съм го изслушала още,но го препоръчвам .Абстрахирайте се от Ясмин.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 10:07 от Lili Roze 748420

Общи условия

Активация на акаунт