💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 36 073
  • 950
  •   41
Отговори
# 930

Подобно кълбенце е най-бързият начин да се слезе от люлката, при това с летящ старт, но трябва да се направи нарочно и добре, тоест човекът да е готов за кълбо напред.

Иван мина само веднъж с жилетка халките, защото явно е имало такова условие. Павката каза, че вторият път е разрешено да я махне.

# 931
Ох, точно него имах предвид, но от снощи само Иван ми е в главата. Satisfied

[
Скрит текст:
quote author=Djuna 617665 link=topic=1908897.msg51531321#msg51531321 date=1789115971]
Само Иван е с по-добро време, и то с броени секунди.
Йоана - 9.44?!! Сигурно затова я броят за слабо звено, защото и нея я знаят колко може предварително.
Относно Юлия, да припомним нещо което казаха още в начало на снимките: този сезон имало жена която биела мъжете на подготвителните трасета.
Ето една снимчица от там:

Та участниците си я знаят Юлка, виждали са я какво може, а на нас тепърва ни предстои да видим как ще успее да се впише при зелените и как ще се представи на арената, защото в залата е едно, на терен е съвсем друго.

Май Вилизар и е само конкурент:)
[/quote]

# 932
Ох, точно него имах предвид, но от снощи само Иван ми е в главата. Satisfied

[
Скрит текст:
quote author=Djuna 617665 link=topic=1908897.msg51531321#msg51531321 date=1789115971]
Само Иван е с по-добро време, и то с броени секунди.
Йоана - 9.44?!! Сигурно затова я броят за слабо звено, защото и нея я знаят колко може предварително.
Относно Юлия, да припомним нещо което казаха още в начало на снимките: този сезон имало жена която биела мъжете на подготвителните трасета.
Ето една снимчица от там:

Та участниците си я знаят Юлка, виждали са я какво може, а на нас тепърва ни предстои да видим как ще успее да се впише при зелените и как ще се представи на арената, защото в залата е едно, на терен е съвсем друго.

Май Вилизар и е само конкурент:)
[/quote]
Тук липсват близнаците? И други мъже липсват.

# 933
От Игри на Волята ще излезнат повече двойки от Ергенът Joy

Сега, тъй като и двамата се харесват (Алекс и Иван) ще се пънат да се доказват на арената един на друг и ще са много добри. Все пак любовта дава крила и сила и всичко ще е в розово. Grinning

Продукцията няма да изпусне току така тази сюжетна линия и може да ни спретнат нещо в стил Георги-Фейгин от Сезон 4. Grinning

# 934
Тук липсват близнаците? И други мъже липсват.
Нормално е да липсват - все пак има няколко "треньори". Близнаците ходеха при Раро и при Данчо.
Скрит текст:

# 935
И Алекс, и Юлия така да не ми харесват.

Не знам все още защо обаче точно. Или може би знам.

Ще си потърся да симпатизирам на някого, който го няма в онази бележчица. Аман от хора, познаващи се перфектно отпреди и влизащи с готови коалиции и схеми.

# 936
На мен Юлия ми е симпатична все още. Алекс много я харесах в началото, после нещо ме отблъсна с поведението си.

# 937
Абе женички, които нямат претенции в кого се гушват - днес в един, утре в друг, защото просто обичат да се гушкат в някого, са ми познат типаж. Не мисля, че Юлето би предпочела да играе с жени.

# 938
Някой да подсети кой от двамата близнаци победи Калин при първия му опит на трасе в зала? Знам, че при втория Калин победи Иван, но първия?

# 939

Тук май и продукцията не знаеше с кого разговаря 😆

# 940
Аз по татусите и предния зъб ги разпознавам, но тук е облечен и със затворена уста Joy

# 941
  • София
Тази година нещо никой не ми се откроява като игра. Засега ми е скучно.

# 942
Интересно ми е предаването от психологическа гледна точка, уникални типажи има.
Добромира милата никога няма да си намери мъж, пък и сякаш прекалява с алкохола. В първият удобен момент приятелчетата ще я пратят на елиминации.

За тази вечер ми се върти, че на Мария ще се падне да размени някой от нейният отбор с човек от блатото. Марио се връща, а Краси заминава да бедства.

Пламенка ще си иде у дома, време й е. Надявам се при сините да се завърне Боян, а Исус е много хитър и пресметлив, плете си голямата кошница. Явно се е спасил от елиминация.

Искрено се надявам Тончо или Стиван да попаднат при Ураганите, те имат нужда от мъжка сила. Пепи има нужда от малко забавление.

# 943
Аз пък харесвам близнаците - силни са и играят с мисъл. Не са и агресивни, както изглеждаха в началото.
Харесвам Симона - това, че се развика...сигурно и аз щях - почти всички от отбора бяха разсеяни и пропускаха елементи. Когато знам, че съм от най-добрите и всички да ме теглят надолу и то от разсеяност, нормално е да се ядосам.
Харесвам и Велизар, нищо че е от отровното трио. Всъщност, мисля, че Краси и Добромира го отровиха. Grinning
Харесвам още хора - Крис, Мария, Пепи, Боян дори, Стивън, Тома, Александра.
Тази година са доста равностойни, затова никой не се откроява. Може би Иван. И Крис Wink

# 944
Аз по татусите и предния зъб ги разпознавам, но тук е облечен и със затворена уста Joy
🤣

Общи условия

Активация на акаунт