💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 36 707
  • 962
  •   75
Отговори
# 945
Симона още бая хляб има да яде, докато стигне Ръждавичка по крясъци и обиди на арената 😉

# 946
Стрина Добра също може да хване пътя за блатото.

# 947
Ето моята заигравка с ИИ на тема Двамата Братя и Александра ( при повече налично време за промптове може би щеше да стане по-интересно:

# 948
На Неделчо явно му е трудно да намери нормален събеседник за Надкаста и е опрял до някаква неадекватна ергенка. Много разочароващ епизод.

# 949
И забавните анимацийки вече ги няма Cry

# 950
След 2 седмици гледане, вече съм фен само на близнаците и Крис от мъжете. Велизар също не ме дразни и го бива. От блатните Тончо е много добър.
Жените, които са стабилни са Мария и Ралица. Лисичката Александра също не се дава. Юлия трябва още да я погледам, за да я разбера. Засега съм с добри впечатления.
Да видим какви изненади ще има занапред.

# 951
Май само на мен Мария не ми харесва. Има доста по-силни жени от нея този сезон и не ме е впечатлила с качества по арената. Може би пропускам нещо, но не се сещам за конкретна битка където е блеснала като Симона например или дори Добромира (на която не съм фен като непияч). Сещам се единствено за стената за катерене, но не ѝ ли е това ампоато? То все едно да се възхищаваме, че Добромира може да плува. Но това е само един компонент който се е играл веднъж до сега. Да не говорим, че всеки който би играл с дразнителя Теодора няма как да ми е симпатичен. Хвана се и тя за нея като удавник за сламка. Мисля че можеше да си изиграе социалната игра много по-добре. Тя само гледа лошо и се смее заядливо на тъпотиите на дразнителя.
Струва ми се че Красимир и Велизар от известно време се чудят как да сменят Добромира с друг в коалицията, защото я усещат че е нестабилна и никой не иска да играе с човек който е “един сутрин и друг вечер”. Може би ще използват тази контузия, ако е реална, за тази цел.
Мен не ме дразнят, защото в това племе горе долу най-силните са в коалицията, а аз съм против с тези кутии силните да ходят да рискуват да отидат на блатото, за да пазят слабите.
Относно това с кутиите прочетох тук нещо че Мария щяла да прати човек на блатото, но не мисля че има такава опция в кутиите. Май имаше само опцията да отидеш и да върнеш човек от блатото.
Юлия направи много добър избор според мен, не е глупава като сензационната. Иначе щяха да си резервират плажа за дълго време. Направи ми впечатление как скункса, пардон сензационната, и Александра се гледаха многозначително когато близнаците казаха на Юлия за двата гласа които получават за всеки един. Много тъпо им стана сякаш, май се надяваха да не разбере за това. Юлия е силна на трасетата наистина беше доста добра ( но не можем да сравняваме 1:1 с мъжките времена защото трасетата бяха малко коригирани за жените, но то и в Игрите с тези тъпи жилетки е така). На мен визуално не ми допада, като цяло женският каст визуално за мен не е нищо особено. При мъжете има повече какво да се види.

# 952
  • Някъде там...
И аз не харесвам Мария. Не ме е впечатлила с нищо на арената, а същевременно ме дразни начинът, по който гледа останалите. Едно такова високомерно и пренебрежително-ехидно. Приятелството с Теодора, която не спира да каканиже като пуйка, също ме отблъсква. Всеки, който може да е приятел с това чудо на природата, определено не е мой тип човек.
Велизар го харесвах в началото, но вече по-скоро не.
Има време, помня миналата година, че Калин мълчеше първите седмици, странеше от останалите и имаше битки, в които не блестеше. На футбол например. Simple Smile

# 953
Блесна Мария с това, че въпреки "леката травма" в рамото, за която спомена след кръстовете, победи най-умната, най-красивата и най-силната. Simple Smile

# 954
HighFive!, напълно съм съгласна с теб.На мен Мария ми напомня Силвия от Сезон 6 - разбира се много по- убрана, спокойна и прикрита, но също така поддържаща идеята за подтиснатите жени, на които не се позволява да стигнат до финала/нали и двете, доколкото си спомням, са каскадьорки - така че е възможно и да се познават добре/.
Относно Марио, мисля, че и той като Неделчо е правил задълбочен разбор на сезоните и е избрал определен начин на действие. Първо се опита като Чикагото гръмогласно да обяви, че е номер Едно, да поиска стая 1 и легло 1.За съжаление няма нито чара, нито непукизма на Чикагото, съотборниците му не са на нивото на Феномените и просто не му се получи.
Тогава той се насочи към подхода на Алекса и Мирослав/и двамата победители в своите сезони/ - започна да търси връзка само с жените,  с цел да се обгради с представителки на "нежния" пол, които да го понесат към финала на вълната на криворазбрания си феминизъм. Дори на блатото не потърси контакт с мъжете, а веднага се насочи към момичетата. Разбира се, не казвам, че е слаб играч. Всъщност е много добър на почти всички елементи от игрите/поне в тези, в които е успял да участва до сега/.

# 955
fussyna много точно казано и за Мария и за Марио. Опитва се да играе, но не е сигурен коя сюжетна линия да подхване, за да излезе по-напред, защото с първата не му се получи. Беше ми много странно как със същият монотонен глас се канеше да отмъщава на Красимир и обясняваше как се е влюбил в Юлия. Не разбирам защо прибягва до такива глупости като е силен на терен и се вижда. Много антипатичен стана.
Има време, помня миналата година, че Калин мълчеше първите седмици, странеше от останалите и имаше битки, в които не блестеше. На футбол например. Simple Smile
И аз точно заради това още тая надежди, че някой ще ме изненада. Те в началото наблягат на лиготиите и дразнителите и сменят образите на участниците през епизод както например правят с близнаците.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:29 от HighFive!

# 956
Teoдора вероятно избутва до етапа с 2 отбора.
Виждаме я на снимки в компания на Крис, Близнак, Симона, Жасмина, които са на плаж и се веселят заедно. Няма да се изненадам ако точни тези имена са се сприятелили в по-напреднал етап на игрите в един отбор, иначе какви други допирни точки биха имали Теодора и Крис например?!

# 957
Teoдора вероятно избутва до етапа с 2 отбора.
Виждаме я на снимки в компания на Крис, Близнак, Симона, Жасмина, които са на плаж и се веселят заедно. Няма да се изненадам ако точни тези имена са се сприятелили в по-напреднал етап на игрите в един отбор, иначе какви други допирни точки биха имали Теодора и Крис например?!
това ще е страшно тъпо ако я избутат чак до там.

# 958
  • Euskal Herria
Е, че Мани как я добутаха почти до края.

# 959
  • София
Мария не е блеснала?
Едно и също предаване ли гледаме?
Мария досега не е имала спънки на нито едно трасе в нито една битка и винаги всичко си е минавала. За бога, имам обзори и съм написал подробно кой как минава и се справя във всички битки.
Просто извън стената на катерене няма тази зрелищност с която буквално да се набие на очи като Симона (във всичко), Добромира (плуване и хамалска сила) или Жаси (нинджа елементите за ръце). А и плува Мария. Бях е сложил на 3 място след Симона и Добромира, но след травмата на военната може и на 2 място да отиде във 'виртуалното' класиране.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 19:59 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт