💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 41 508
  • 1 167
  •   40
Отговори
# 1 155
Юлиян въпреки, че всички го критикуваха и бяха против него, никой не успя да го победи на арената. Това е смисъла на формата "Игри на Волята". Най-добрият да спечели, а не този, който е най-тарикат, интригант или нашарен с татуировки....

# 1 156
  • София
Включвам се и аз в сезона, макар че не съм гледала и чела тук всичко. Обаче не разбирам възторга по близнаците ,те са едни завършени хладнокръвни егоисти и с огромно самочувствие. Това,че са способни не значи, че трябва да колят и бесят, а те явно имат такава настройка . Особено превъзходството и насмешката, с която гледат на жените , снизходително , много ме дразни. Изобщо много говорят ,а такива мъже обикновено не са читави.
Споделям мнението относно близнаците. Агресивни, арогантни, мизогинисти, абсолютни неприятници.
Даже се учудих, че дадоха на жените да ядат от спечелените салами, очаквах да кажат- само ще хабите храната, слабачки, яжте си лещата с оцет.

# 1 157
Днес не успях да се насиля да го гледам. Май и утре ще пропусна. Докато ме заинтригува този сезон и вече не ми е интересен.

# 1 158
  • София
Любопитното е, че в подкастите масово хвалят сезона. Изгледал съм абсолютно всички подкасти, а в момента слушам Исус при Ръждавичка. 🙂
По-специално визирам Надкаст ; Чакалкаст ; Туньо и Вили ; Крум
Ауткаста не е правил сравнения и не участва.

Та ще изброя тези, които смятат сезона за доста по-добър от сезони 6 и 7:
Неделчо, Георги Аквамена, Мартин Елвиса, Ния-Косара
Чакала, Ясмин, Генчо
Туньо и Вили
Крум

10 от 10 човека. 😮

# 1 159
Юлиян въпреки, че всички го критикуваха и бяха против него, никой не успя да го победи на арената. Това е смисъла на формата "Игри на Волята". Най-добрият да спечели, а не този, който е най-тарикат, интригант или нашарен с татуировки....
На финалната битка не спечели ли Добрин?

# 1 160
Добромира е гадже на Данчо, да.Sob Него го сготвиха рано, рано в С7, но после стана един от основните треньори на кандидати за Игрите. Много читав човек ми се вижда.

# 1 161
  • В Града на липите
Аз явно нищо не разбирам Grinning
Сезон 6 за мен беше най-слабия от всички, които съм гледала, но 7-ми си беше супер. Този е още в началото, но няма никакъв шанс да ми създаде емоцията с която гледах предишния. И не, не е само заради Калин и Феномените. Просто ми беше много по-интересен. Имаше доста запомнящи се играчи, интригите и коалициите бяха по-ярки. Добромира не може да й стъпи на малкия пръст на Пекин. Тя си ги вървеше с фитнес, не като каруцарка.
Но всеки си усеща нещата през неговата призма, не е нужно да сме разбирачи Simple Smile Понякога те хваща, друг път не.

# 1 162
  • София
Е, още сме в началото. Нататък могат да си променят мнението.
Основната им теза с която се припокриват е, че имало много по-пъстри и интересни участници. И бил много изравнен сезон и всичко можело да се очаква. Няма ясно изразени фаворити.

На мен сезон 7 много ми хареса, а и генерал Ръждавичка ми стана най-любимата жена изобщо за всички времена в Игри на волята.

Но като цяло Феномените, Калин и компания малко по-нататък изпъкнаха, в началото беше леко сиво положението. И по-скучно. После стана лудница. За съжаление втората фаза беше окепазена от решенията на продукцията (до голяма степен продиктувани от обстоятелствата заради Томи и пр.).

# 1 163
Включвам се и аз в сезона, макар че не съм гледала и чела тук всичко. Обаче не разбирам възторга по близнаците ,те са едни завършени хладнокръвни егоисти и с огромно самочувствие. Това,че са способни не значи, че трябва да колят и бесят, а те явно имат такава настройка . Особено превъзходството и насмешката, с която гледат на жените , снизходително , много ме дразни. Изобщо много говорят ,а такива мъже обикновено не са читави.
Споделям мнението относно близнаците. Агресивни, арогантни, мизогинисти, абсолютни неприятници.
Даже се учудих, че дадоха на жените да ядат от спечелените салами, очаквах да кажат- само ще хабите храната, слабачки, яжте си лещата с оцет.
Не е ,като да не са си го заслужили Joy

# 1 164
  • София
За тъпите сандъци - ясно е, че са нагласени. Първо - играта за номинираните (с леки промени) я играят и тези за кастинг битката/плажния турнир. Ясно, че трябва да е по-интересна, но преди (сезон 6) - нямаше как да влиаят кои баш ще са там - имат де, но явно са решили, че ще е вече нагло да карат участниците да гласуват за определени хора, които ще са ок за конкретната битка - та решение сандъци. Пак не влиаят кои да са номинирани, но могат да си изберат от повечето такива - кои ще отидат на битката.

Пак за сандъците - това с гладуването - тъпо, а това, че вече официално казват правилото да седи при другите докато те ядат - тъпо, та вдлъбнато. Поне най-накрая част от зрителите ще разберат, че Жоро примерно (с.4) не ядеше пред другите, защото е гадняр, а са ги карали. И миналата година онази Гордиенко така правеше - носеха и храната, а другите седят около нея. Това с допълнителната тежест - беше си за мъж приготвено. И да, ако искат да се правят на интересни - кое избираш, ама помисли - да вземат да сложат някакви символи задачки примерно - та да има логика в това "помисли кое".

За битката:
Боян - очаквах да победи, браво, но все още смятам, че трябва да му намалят синхроните. Човекът сериозно са го заблудили колко е забавен, но никак не е. Получава му се чат пат, но в повечето време никак. Това обаче си е грешка на сценаристи/редактори.

Матей - средна работа, но ме впечатли колко беше усмихнат и позитивен. Браво няма как за представяне, но дано си запази позитивизма и за напред.

Исус - искаше да си ходи според мен, но и реалистично нямаше шанс в тази битка. Като цяло ми остана симпатичен, но на арената грам не ме впечатли.

За утре - 100% залагам на Симона и Калоян, въпреки плуването, Калоян е една идея по-силен от Дино, а Симона е класи над Цвети.

# 1 165
На финалната битка не спечели ли Добрин?
Аууу, не отваряйте темата! От морето до нивята всички знаем как Добрин победи....

# 1 166
  • Някъде в Матрицата
Гледам "на запис". В ковчежетата този път имаше ли директен път към блатото? Нещо пропуснах. Май има различни карти. Това с жилетката го нямаше предишния път. Както и тръгване със закъснение нямаше сега.

# 1 167
  • София
Кунф Фу по Дуранкулашки

Общи условия

Активация на акаунт