💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 44 109
  • 1 211
  •   46
Отговори
# 1 170
Любопитното е, че в подкастите масово хвалят сезона.
Е, те миналият сезон от началото до края го плюеха.

# 1 171
Пълен криндж беше този епизод. Надявам се повече да не гледаме такива, защото нито ми се гледат битки, в които играчи се поставят в унижаващи, невъзможни условия, нито ми се слушат лиготиите на Боян, нито пък словесните диарии на Добромира. А епизод от трите в комплект си беше абсолютен провал за мен. Поне нещо за душата да бяха дали, то ежеминутна гняс.

# 1 172
Исус като тих и кротък човечец не им пасна на шоу стратегията.  Може би и Мария ще последва. 

# 1 173
Исус като тих и кротък човечец не им пасна на шоу стратегията.  Може би и Мария ще последва. 
Наблюденията ми са, че се държат арогантно с отказващите се .Там правилото е да искаш да дадеш всичко от себе си , на максимум и да искаш много да играеш . За това и често лансират играчи, без много умения , като ги позадържат за по -дълго. Лично аз също уважавам този принцип Просто Исус попадна в кофти каст - имат си минимум трима суперподготвени мъже (Криско и близнаците ) , които освен сила физическа, се оказаха и ловки и подвижни , а и имат и мисъл в играта . Стори ми се , че Исус е доста притеснен за тялото си и загубата на килограми(които при него са ценни) , вероятно от там идва и окончателният му отказ. Прав е да мисли за здравето си , вместо за 5 те мин слава . Въпреки това, е запомнящ се образ (и има разкошни очи Heart Eyes ) . Въпреки конското , което му теглиха накрая, смятам, че Продукцията постъпи коректно , и пое вината давайки му непосилна битка.

# 1 174
  • Sofia
Гледам "на запис". В ковчежетата този път имаше ли директен път към блатото? Нещо пропуснах. Май има различни карти. Това с жилетката го нямаше предишния път. Както и тръгване със закъснение нямаше сега.
Блатото го нямаше този път, замениха го с допълнителната тежест, която дадоха на Исус. Вместо наказание (закъснение) се появи да не може да те избират за капитан. Нагласяват си ги, както и когато им е удобно, в зависимост от участващите. Гаврата е пълна, късметът е късмет само ако си в сметките на продукцията. Надявам се да няма изненадани, 8-ми сезон е все пак.

# 1 175
Аз мисля, че в ИВ всеки мъж, трябва да може да вдигне собственото си тегло и да бута поне 2 пъти на своето..... Не искам да оправдавам продукцията и аз смятам, че играта беше подигравка, но Исус не беше за този формат. Мисля че в този сезон играчите са много равностойни мъже и жени и е крайно време Продукцията да направи игрите равностойни с жилетки, вагонетки, варели и топки съобразени с кг.на участниците.

# 1 176
Пак сандъчета, пак глупости - ама сигурен ли си, ама интуиция имах...
Исус трябвало да бяга като дявол от тамян. Аз мислех че дяволът бяга от Исус Wink
Боян: повече ма е яд, че тя е спасена отколкото, че аз съм на глад.

Относно Добра - Да беше Димо тука да изкоментира: капитанът трябва да носи на алкохол Simple Smile

Пепи нещо ми адолфее с тия мустачки.

Тоя път жилетката е за трите обиколки не само за първата?!?
Подпечатаха му билета дето се вика. По едно време зацепиха че са се престарали и:  Исус може да минеш под релсата без жилетката...

Матей: Нооо рамото ми бяха много широки

Матей си извади топчето - що за глупост - преди което е вкарано се броеше вкарано завинаги.

Традиционните унизителни приказки от Павката към паднал играч (Исус)

Ето и Майкъл Джексън миговете:
https://streamable.com/gf67kz
https://streamable.com/bmhubw
Забрави да споменеш простотията която изрече Павел към Матей, че щял другия път ако Матей се представял така слабо да го прати на блатото???? WTF? По кои правила ще го праща? Тоя жалкар за какъв се взе? Кой беше този татуиран скапаняк, че ще праща някой играч някъде си?

# 1 177
За мен е много тъпа цялата сцена със сандъчета.
Опитай ги, усети ги - Глупости на търкалета.
Решили да да има елемент "късмет", да ги отварят без много коментари и толкова. Обида към зрителите е цялото това дуднене за интуиция и подобни.
Давам си сметка, че си губя времето с това шоу, обаче си признавам, че съм пристрастена в някаква степен. Независимо от тъпия сценарий, дънерите и варелите. Черна точка за мен Sad

# 1 178
За мен е много тъпа цялата сцена със сандъчета.
Опитай ги, усети ги - Глупости на търкалета.
Решили да да има елемент "късмет", да ги отварят без много коментари и толкова. Обида към зрителите е цялото това дуднене за интуиция и подобни.
Давам си сметка, че си губя времето с това шоу, обаче си признавам, че съм пристрастена в някаква степен. Независимо от тъпия сценарий, дънерите и варелите. Черна точка за мен Sad
Все си мисля че това протакване със съндъчетата е от сценаристите които са казали на играчите в еди си колко минути да се правят, че размишляват, защото иначе всичко свършва за 3 минути. Само с тоя палячо Боян уплътниха 5 минути- доволни са от продукцията на 100% от него в случая. Жалка история...А най-жалка в случая беше Ивет с нейното там какво беше..погали ги, опипай ги...нещо от рода.

# 1 179
И аз не харесвам как се разви това шоу, ама го гледам поради липса на алтернатива, защото фермата или каквото има там са още по-зле.
Но освен всичко гледам само състезанията, останалото ми е някакъв фонов режим и всъщност съм на компа, а не гледам. Но ако се появи по-качествено предаване, с по-малко извращения, веднага зарязвам това.

# 1 180
Да, всички подкасти и гости досега плюят миналия сезон и хвалят този колко интересен бил (!?) и играчите повече им харесали. Да бе да, повярвах. Толкова им завиждат на тези от седми, особено на Калин, но никога няма да си признаят. Знаят, че те никога няма да (не са/ достигнали) достигнат и генерират такива нива на всенародна любов и популярност, плюс че са подмолни душички с напомпано его, без особени умения. Ще хейтят не, ами и ушите им ще плющят. Този сезон ще е провал, както и шести и колкото и да ломотят под, над и животинските кастове колко интересно им било, феновете не ядат доматите с колците.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 10:15 от Jess!

# 1 181
Да, всички подкасти и гости досега плюят миналия сезон и хвалят този колко интересен бил този (!?) и играчите повече им харесали. Да бе да, повярвах. Толкова им завиждат на тези от седми, особено на Калин, но никога няма да си признаят. Знаят, че те никога няма да (не са/ достигнали) достигнат и генерират такива нива на всенародна любов и популярност, плюс че са подмолни душички с напомпано его, без особени умения. Ще хейтят не, ами и ушите им ще плющят. Този сезон ще е провал, както и шести и колкото и да ломотят под, над и животинските кастове колко интересно им било, феновете не ядат доматите с колците.
A ми какво да кажем пък за All Stars? Всички очаквахме да има племена, а не такава простотия по двойки. И къде е Жорката? Той си спечели кастинга да участва в All Stars. Знаете ли защо го няма? Не са му се обадили представете си. Чакала го каза в предаването си. Няма такива идиоти- човекът си спечелва мястото в All Stars и те не го викат. Не извикаха най-добрият плувец в историята на това предаване в негово лице. Отврат!

# 1 182
Борбата на лактофльорците е интересна дотолкова доколкото си познаваме "героите". Ако някой идва да гледа за сефте, надали ще се впечатли много, по-скоро някакъв непонятен пълнеж когато няма от същинския сезон. Впрочем познавам един такъв приятел, ще го питам какво мисли.

# 1 183
  • Буркина Фасо
Аз мисля, че в ИВ всеки мъж, трябва да може да вдигне собственото си тегло и да бута поне 2 пъти на своето..... Не искам да оправдавам продукцията и аз смятам, че играта беше подигравка, но Исус не беше за този формат. Мисля че в този сезон играчите са много равностойни мъже и жени и е крайно време Продукцията да направи игрите равностойни с жилетки, вагонетки, варели и топки съобразени с кг.на участниците.
когато стоят на пети какво да направи продукцията? да надене жилетки на жените понеже са по-леки ?
снощи се виждаше, че Исус е висок колкото кубовете. в този случай какво да се направи? да го разтегнат да стане по-висок не става. да направят по-ниски кубове ?
а когато не могат да плуват какво трябва да се направи?

# 1 184
Монтажистите са тотал щета. Аз забелязах още една грешка при разговора на червеното в началото на епизода. Добромира се е върнала от капитанската и е с червения екип, пита въпрос, племето и отговаря и тя вече е облечена с нейни си дрехи в синьо. После пак е с червени дрехи, после пак сини. 😂😂😂
Не знам Мира по колко текили гътва на резиденцията, ама и монтажистите не и отстъпват.
Гледам кадри в които жените си бръщолевят нещо до басейна (преди да стане скандала) и наш Матейчо до тях целия с пясък. След 10 минути си говорят за него "дано да се върне" и хоп той влиза и всички са "много изненадани". Да всичко тук е напълно хронологично Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт