💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 2 (07.09 - 14.09)

• 48 409
  • 1 313
  •   26
Отговори
# 1 215
Да де, за днес. Просто гледаш снощният епизод днес и по инерция съм го написала. Grinning

# 1 216
  • София
Крада си един пост от ФБ. Предназначено е само за хора с чувство за хумор. Копирам го без редакции.

Автор: Ваня Каназирева
Цитат
Мислех да ви спестя още едно мое разочарование относно Игрите.😏
Но след снощи, размислих.
Уповестих миналата година в мои постове, че се подготвям и ще се явя на кастинг.
Сега ще открехна малко завесата и за истинските фенове и разбира се и хейтъри, ще бъде полезно да " надникнат" от кухнята на реалитито.🤔
Кастинга премина в три етапа.
Първия етап изпитват издръжливост и сила.
Положих неимоверни усилия, но явно някои от мераклиите бяха тренирали доста повече.
Успях да изпия само 100 грама.Sweat Smile Innocent
Прегърнала тоалетната чиния имам някакъв смътен  спомен, че в алкохолния ми делириум съм наричала всички "богини" и съм окачествила Вито като красавец.Още ме топлят думите на МилУто, че съм получила свише изцеление след махмурлука и рамото ми се е наместило от раз.😁
Казаха ми за някакви безобидни животни, но виждайки един мачо да тича и ръхомаха пред някакви патици, силно се усъмних, че може да има и крокодили в близкото блато.Иначе защо този ще тича, все едно е пил дулколакс?🤔
Видях, че е одобрен.Сигурно е показал сила, хващайки с голи ръце някоя кокошка? 🤔😁
Въпреки, че се провалих на теста за издръжливост, продуцентът явно поласкан и вдъхновен от внушението ми за красота ме допусна до следващия етап.🤗
Ментално и психично здраве.
За съжаление и тук се провалих.Sweat Smile
Предпочетоха други.
Едната беше написала цяла книга за 24 часа без фабула, другата била раздвоена личностно/ това било голям плюс/ , а трети пък били двама с една клетка.Не уточниха точно каква, но сигурно са визирали яйцеклетка.Уж мъже...абе странно ми се видя.🤔
Бях готова да си тръгна.Но незнайно защо продуцентите не позволиха.Напротив.
Било чест за тях такива бизнес дами да участват.
Тук си премълчах.🤫Че аз ако съм такава, дали ще гладувам и тормозя бре?😁
Но пък чух, че кастинга е минат от няк'ъв Мистър Кеш.
Та си викам, що пък да не стана господЖа Кеш? ЛюбоФта дебне отвсякъде..🥰
Та останах и за третия кръг.
Пластичност, ритъм, елегантност.🤔
Викам си айде...тук съм номер едно.
Да, ама не.
Откъде да знам, че перфектното ми шопско и зелената салата не чини пред лунната походка на Майкъл върху куб? 🙄
Или вродената ми елегантна походка ще остане незабелязана пред тази на един лондонски фризьор, който е бил предпочетен пред мен, защото я е демонстрирал с открит ляв глутеус за по нагледно.😬
Та, мили мои фенове и хейтъри, тази година отново нямах не само късмет, но явно и способности.🤐
Това да съм с личностно разстройство, с една мозъчна клетка и да съм гей.
Ще се постарая за догодина.Обещавам.😁

Последна редакция: сб, 12 сеп 2026, 17:27 от dido2k

# 1 217
Това е!

Липсва каквато и да било оригиналност, повтарят се до болка познати изтъркани клишета, рециклират се същите истории от минали сезони и се залага на евтини зрелища които вече и на децата не са смешни и интересни. Изобщо тотален мързел и липса на минимални усилия: вместо да се адпатират и експлоатират спецификите в наличния каст, те се опитват да ги вкарат във предварително подготвени банални рамки и крайният резултат е една блудкава безвкусна претоплена манджа, в края на която всички поне малко мислещи зрители ще искат това наистина да е последният сезон.

# 1 218
  • София
Айде, Ръждавичке! 💙

# 1 219
  • Някъде в Матрицата
Ама за 20000 ойро ли е този All Stars?

# 1 220
  • В Града на липите
Аз пък съм за Дино, защото ми е градски Grinning
А и щом се е научил да плува, имат шанс. Само не знам, как ще се оправи с топката Grinning
Партньорката му от кой сезон беше? Въобще не я помня, но Дино ще бере ядове с нея.

# 1 221
Много лигав тоя Боян. Силно ми напомня за инфантилните наследници на императора в "Гладиатор 2" и на още един персонаж, за чието име не мога да се сетя. Като цяло егоцентрични и жестоки.

# 1 222
  • София
Ооо, ама те ще са вързани, това ще е комедийно...

# 1 223
  • Някъде в Матрицата
Аз пък съм за Дино, защото ми е градски Grinning
А и щом се е научил да плува, имат шанс. Само не знам, как ще се оправи с топката Grinning
Партньорката му от кой сезон беше?

Сезон 5: амазонка/гладиатор. Падна от Виолета, ако не бъркам.

# 1 224
Много лигав тоя Боян. Силно ми напомня за инфантилните наследници на императора в "Гладиатор 2" и на още един персонаж, за чието име не мога да се сетя. Като цяло егоцентрични и жестоки.

Боян е лигав, защото се занимава с деца и от това, което съм чела децата го ОБОЖАВАТ и е един от най-добрите аниматори във Варна.

# 1 225
  • София
Цвети как може изобщо да не е тренирала плуване?
Дино буквално я влачи.

# 1 226
  • В Града на липите
При Боян явно е професионално изкривяване, като при Наталия Simple Smile
Постоянно са в роля.

# 1 227
  • София
Ако не бяха вързани и със завързани очи, нямаше да има никаква интрига. Сега е и до късмет в някаква степен.

# 1 228

Боян е лигав, защото се занимава с деца и от това, което съм чела децата го ОБОЖАВАТ и е един от най-добрите аниматори във Варна.
Ами нека. Така го каза, сякаш Варна е люлката на световния шоубизнес.  Аз съм възрастен и не го обожавам. Прави се на Блипи, то си личи, че го имитира. Но онзи изглежда детински наивен, а този - не. Дете над 6-години би се отегчило в един момент от позьорството му.

# 1 229
Оф, 3 топчета ще ги вкарват 3 дена.....

Общи условия

Активация на акаунт