за овиването с разни заобиколни неща незнам ние сме специалисти по отвиването
тук напоследък голяма жега и вече се чудя как да се спи та вчера реших без боди само с ританки и блузка че пижамките бяха мокри и двете а тази сутрин като станах нашия юнак не само се беше спасил от юрганчето ами и само по памперс го сварих
ританките ги запратил в долния ъгъл а тениската си я беше качил на главата и по тумбаче рита и си гука дано само не е настинал че днес акито и на него в зелено 
а за къпането някой спомена че в Австрия препоръчват по един път в седмицата да се къпят ама не е баш така всяка болница различно на мен ми казаха през два три дни да се къпем в началото и постепенно да увеличаваме в момента сме на през ден ама най странното ми беше че без сапунчета и тям подобни ами само с вода и малко бебешко олио че даже в болницата ги къпехаа със слънчогледово
и кто казвам СЪС имам предвид наистина във водата се слага олиото а не да се маже след това детето. да си призная следвах инструкциите първата седмица и установих че от това олио бебо не мога да го задържа в коритото и ще вземем да се удавим
та си го мажех след банята, после постепенно му въведох и шампоан та вече си се къпем истински
а пъпчето можеше да се мокри още от болницата, но пък на една приятелка която роди преди 3 седмици в друга болница и казали да не го мокри , да го пудри и кво ли не а банята само на части, което не разбрах точно какво ще рече един път дупето следващия главата или как
та както ми каза една мама от стаята в родилното "всеки си казва неговото пък ти после в къщи си правиш каквото решиш
" а някой каза нещо за именните дни и да не се ощети детенце да си остане без подарък
за имен ден пък и без имен ден, аз по този повод реших да си празнуваме със Стоян на тодоров ден тъй като си се роди детето на този ден и си му се пада пък от друга страна хубавото е че всяка године на различна дата не е като гергйовден и един вид нещо като двоен рожден ден
да си ми е жив и здрав
А като влязох във февруарския албум забелЕзАх, че някой е издал, че срещите ни не били срещи, а цели конгреси. Кой ли ще да е...
пУ залагам на
Ма нали съм скромна, та си трайкам

! Никой не е застрахован.
) Ай да ни е честита! Като ни заключат тази, скокваме в другата (това за мамите дето помолиха да им кажем). Ноооо първо да си изпишем тази
Аз не видях нови мами, освен
Та си помислих - добре, че още не се обръща! А за смеха - и аз все чаках и така и не съм разбрала кога е започнала да се смее с глас
Тия дни се смееше и аз се усетих, че тя го прави от доста време, но аз просто не съм го регистрирала като факт - че вече се смее с глас! Някак неусетно е почнала...

.
. Та утре незнам как ще я оставя дребната на мъжа ми, все ме е страх да я оставям за малко, а какво остава за повече време. Сигурно ще поседя 2 часа поне, ама докато се прибера после..
и за капак от вчера вече Криси ми е болна 

и двете ...е това не е било от месеци
и се събужда чак в 8.00. А тези дни нали не ставаше много за разходки, та като го нахранех си го взимах при нас на спалнята и си отпърхвахме чак до обяд. Иначе през деня почти не спи. Е, то и май е нормално.
Абе, бебешка му работа.