Да не говорим че смощи в 2 се събуди да играе едвам я приспах до 4 баща и не издържа и се премести в хола да спи. Честно казано много завиждам на тези които спят по цяла нощ, аз нямам цяла нощ спане от 2 дена преди раждането и се чудя вече дали някога ще имам

Но след като все още имам планове за второ значи не съм се отчаяла съвсем и са ми останали някакви силички
Тъкмо си помислих, че само моя Виктор се събужда по 3 пъти на нощ ... Храним се в 12-1, 3-4 и 5-6 . Храненията ни са 6 по около 150 мл през 3-4 часа. Вече се чудя какво да правя - искам да спяяяяяяяяяяяяяяяя

Приемама съвети всякакви - без да каня бабите да спят у нас и да го гледат шрез ноща

За варицелата, понеже една от мамите дето ходим на разходка, има болно детенце, аз попрочетох тук таме и : Ако мамата е била болна от варицела, шанса бебто да се разболее до 6 месечна възраст е минимален, даже никакъв, защото тя му предава антитела през плацентата. Така че можеш да провериш дали си боледувала. Ако не си, нашето педи препоръча: 1 седмица по 1 ампула 200 мг витамин С и 3 дози осцилококцинум през 1 седмица.
Моята сестра тогава ме съветваше: спи ли детето - лягаш и ти, и денем и нощем. Другата работа после. И се поосвестих малко

ама в последно време хич ми няма със снимките за срам и позор само аз май не съм качила оше снимки ама ще се оправдая с дигитализацията с която хич не се оправям без помощ
,а бе то нашата беше една дълга и широка не е за разправяне важното е че от 2 години живеем заедно и се обичаме 
просто се сбудих мокра и добре че баба му беше вече дошла за да ни подскаже че трябва да се запътваме към родилното(аз си мислех че съм се изпуснала ,че като малка ми се случваше често в леглото
) нямах никакви контракции никакви болки а бе нищо даже бях тръгнала да ходя с метрото ама доктора каза - линейка , познайте за какво си говорехме със санитарите по пътя
, вярно че не е хич нищо да не съм усетила ама беше почти както като ми правиха една операция на един зъб
само дето въпреки перденцето виждах какво правят докторите отразено по алуминиевите части на лампите отгоре и малко се притеснявах че не разбирам добре немски и дали всичко е ок щото на Иво му трепереше ръката като ме галеше по главата 
дано като дойда пак да ви видя не сте изписали и приключили още някоя тема че много стесе засилили
Бабите ме отменяха