Мина, моят син от години конструктурите на Лего са му любими - роботи, коли, рицари! Моите дрехи сигурно струват по-малко от неговите играчки
!Pepipetia, и моя Боил не яде по много пюре или каша и винаги си иска цицата, а и аз не бързам! Изчакай няколко дни и я пробвай пак, може пък да и се усладят повече след някой друг ден
!Клю, ти си знаеш, но аз като майка на 2 деца с АБКМ, мога да ти кажа, че с цицата е по-лесно и по-евтино! Сама каза, че АМ му е докарало алергията! Вили беше на АМ след 10м., докато го кърмех беше здрав, но после...Ела да видиш какви развалени са му зъбите, защото не искаше да пие гадното АМ!
Силве, трябва да се внимава главно с млечните, защото кравешкия протеин минава в чист вид в кърмата и бебетата с по-чувствителни стомахчета получават алергия към белтъка на кравето мляко! Диляна е много сладка
!вижте кво намерих: Повишава се броят на хората, алергични към хлебарки и кучета. Но тютюневият дим остава един от най-мощните фактори за развитие на алергии.
Това каза проф. Богдан Петрунов по време на лекция "Имунология и алергология", цитиран от БТА. Едно средно голямо куче всяка седмица отделя количество пърхот, равно на чаена лъжица. Не е възможно той да се изчисти напълно, а това отключва алергии във всички възрасти на човека. Друг сериозен алерген е храната за рибки. Пухчетата от тополите, които се носят във въздуха, не са алергени, а само дразнят лигавицата на носа. Появата им съвпада с цъфтежа на някои треви и хората мислят, че пухчетата провокират алергии. 30% от хората в света имат алергии, в САЩ те са дори 40%. У нас 9% от хората страдат от астма, 10% от полиноза, предизвикана от цветен прашец, 2% от целогодишен ринит и близо 1% от медикаментозна алергия.
Спокойна нощ на всички сладури и техните красиви майки
!
Диляна е голяма чаровница!
пу пу да не й е уроки... 
сърце не ми даде да го разсънвам, за да го изчипкам...
и като се върне от срещата с приятели ще има
, а после няколко дена ще съм
и

, защото сме си
Макар че Дани е с тенденция да
аз ще остана
с Гала и ГОРЕЩО,
КАРИЛ

питам за вълка, а той във форума 
та си тооолкова въУдушевена
имАло е тину-нину с бЕло вино
...не ми се връзва като истина 

тя не нахлузва
Имаш данни за ПУЕЙБОЙ, ех да имах тоя сой....

!
!
, а бързо се отчети как са твойте младежи