НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 132
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
Тук съм, тук съм!!!! Малеееееееееееее тук е веселоооооооооооо!!!
Аз се позагубих малко. Ама нямах време да влезна във форума, че бях доста заета. Майка ми беше на гости и гледа малкия младеж, а аз ходих на стаж и после практически държавен изпит. Та така с мен. Ама мнооооого ми липсвахте   love001  Hug А големия младеж чака с нетърпение ваканцията. Но малко остана.
Първо на всички болни да оздравеят по скоро!!! И да свършват тези гадни вируси, че много гадно.
Второ - поздравявам всички, които скоро са имали повод за празнуване.
Разгледах всички снимки от последния месец, когато не съм влизала във форума и видях най-красивите сладурски бебета на света!!!
Иначе моичкия е добре. По едно време ни мъчиха зъбки, вдигна на няколко пъти температура, но така и не ни избиха. Сега само хапе и нервничи. Скоро бяхме на консултация, но сме наддали само с 300 грама. Сега сме 8100 и 69см. В понеделник ще ни пускат изследвания. И да ви се похваля, че Каан от няколко дена пълзи, иска само на земята, завира се навсякъде и може да се изправя, когато е в кошарата се хваща за решетките и хоп на крака  1crib  Що се отнася до храненето ние сме така:
Сутрин 7.30 - кърма
           10.30 -кърма
            13.30 - зеленчуково пюре
            15.30 - плодово пюре
            17.00 - каша(за сега сме само на оризова с рожкови на Нестле, някой дава ли такава каша) препоръча ми я педито
             20.00 - кърма
и през нощта мноооооого кърма
Карил, последното ти произведение е невероятно. Много ме разсмяхте.  newsm20 Направо сте върха, ей за тва много ви обичам.
Оффф, то станало никое време. Ами то и аз мога да се включа на скайпа, ако нямате нищо против. Аз съм си mamaminion и на скайпа. Хайде лека нощ.  smile3507

# 151
На ранина се смях от сърце Joy Joy Joy благодаря ви Мария, kachka и Рени! newsm20

Аз днес съм все още  afwitch и ще го раздавам сърдита...само да не ме ядоса още благоверния, че  newsm29 Много съм набрала и искам да набия някой! newsm66

Днес пак е дъждовно, така че очаквам с нетърпение КоНфЕрЕнЦиЯтА blahblah blahblah blahblah

Целувам ви, сладурки! lovekiss

# 152
Еееее, как ме развеселихте  smile3532 smile3532

Ние сега се измъкваме от леглото и гледам, че продължава да си вали  Sick Вече трети ден  #2gunfire Иначе вчера успяхме да си откраднем едночасова разходка до фантастико, но най-важно, че времето беше с нас и започна да ръми чаааак на връщане  Simple Smile

А днес как ли ще е  newsm78

А тая нощ тука една авто аларма ни побърка, не мога точно да кажа колко часа е свирила ама днес съм  Tired

Щях да пиша нещо ... ааа да, за грамчетата - на Крео и mamaminion - предния път бяхме качили 100 гр за 17-18 дена дори бях пускала тема в кърмаческия, но ме успокойха, после за 10 дена 200 гр. така че за месеца станаха 300 гр. Ама то не спира това шило, как да качва, само рита, маха и така.

Хайде приятен ден на всички и дано спре да вали най-сетне  Heart Eyes

# 153
  • у дома...
Мацки, аз днес цял ден съм сама...
От вчера мъжо е на избори - вардят урните  Shocked, аднес всички са по комисии и  ние с Анката сме си самички... Ей снощи това чавеми стопи лагерите - като каза, че иска да спи в мен и това си е! Два часа, сестри мои, ДВА ЧАСА трамбовах като кон /опс, кобила/ за да може дзверо да се успи хубаво. И като за капак, тъкмо я сложих в кревато и свеки вдигна скандал на нейния. Италианско семейство като по учебник!

Зълва ми и мъжо и и те у нас /то заради тях стана виканицата.../. Той пък един нюрчо мокър... Ех Пловдив, Пловдив... Другия месец отивам там... karil-ка, ти май искаше да го разглеждаш?  Laughing

П.С. Къде да запища Ачето да се научи да спи по час-два през деня? #Crazy newsm78

# 154
Привет и от мен!

Добре сте се полафили снощи тук  Wink Развеселихте ме и мен, за което благодаря, защото днес съм в особено ревливо настроение  Cry  Embarassed Много ме подтиска това смотано време  Sick

Мина, аз готвя на Теа в нейна си тенджеркаА наче я храня от чашка на Авент от по-големите.Така ми е по-удобно, защото лесно измервам количеството, което трябва да изяде и което не е изяла(напоследък) Иначе купих и специална купичка, но за сега не се храним от нея.Ползвам лъжичките на Авент, най са ми удобни, тоест на Теа най-много й харесват.Като са й по-големи за устичката и не иска да яде.
Жени, важното е Дари да оздравява, а за уговорката не се притеснявай  Naughty
Мамаминьон, аха да питам къде се изгуби и ти се появи.Радвам се, че си пак при нас.
Качка, не се покривай повече, щото нема да избягаш, то ЦРУ-то работи   Mr. Green Браво и на теб и на Маги  Hug
Верче, как си бе мила?  newsm78 Нещо рядко влизаш напоследък и си много лаконична.Липсваш ми  Hug
Сбруни, страхотна е малката Дилянка  Hug Пу-пу-пу.
МОНИ, хубаво е, че вече не си на работа и ще си гледаш детенце  ще си лафиш с нас  Simple Smile

Мацкииии, в колко часа е КОНФЕРЕНЦИЯТА  newsm78 Ако не сме из някой МОЛ и аз бих се включила.

Желая ви слънчево настроение на пук на гадното време.Искам си СЛЪНЦЕТОООООО  Sad

# 155
  Привет и от мен мамчета!
    Страхотна веселба ми доставихте с смихотворенията  bouquet  bouquet  bouquet
  А пък да ви кажа ,че имам най-големия инат на света:от 9ч сутринта до 17ч Ивайло Посерков Ревликов не яде НИщО . Не  иска биберона и това е.РЕВ,РЕВ и ако не ми беше станалацицата тройна щеше още гладен да стои,ама много ме заболя и му я дадох smile3516Мацки кажете ми как да го свикна от шише,ае реших да го одбия като му мине дрисока,все пак тогава пак ще почнем пюретата и кашите -ама ако не ми стига кърмата а той неще шише как да му давам АМ newsm78.Цвети на мен сега са ми забранили да ям всичко освен картофи,ориз и хляб зараи посерко иначе си бях на страхотна диетка-амаше даже и резултат.
   Иначе вчера купихме гърне:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2905367,малко е сърдит но му намерихме цаката-татко му грабва китарата и настава смирение Joy
    Мацкииии и аз искам среща,ама айде пак да е около метрото-пак в парка да кажем и да е след неделя,че заминаваме в сряда-ако всичко с посерко е наред де-трябва 1-во да минем контролата.Пк много претенции имам за срещичката ама нали си ни знаете как си пристигаме по-срещите с Ревликов-в едната ми длан-Той в другата количката sweating
   Сега се боядисах и няма такова плескане на банята ужас, а аз цялата в боя как ще се измия незнам .
  АЕ МАЦКИ-вие продължавайте с веселите творения-радвам се ,че Качка си е пак сред нас-сега остава и Григ и Бедствието да се вяснат  love001  love001

# 156
# 157
  • София
Ей, голям купон сте си спретнали снощи!!! Палавници. Само за секс мислите вие Mr. Green Аз Качка я видях и си изглеждаше супер. Хич не й трябва да спортува във фитнеса. Като иска да тренира  luvbed

Радинка, верно, че напоследък по-рядко се мяркам, но нещо пак ме е стегнала капата. Имам нужда от промяна, но не като в шоуто "Пълна промяна", а просто да сменя обстановката. И в този ред на мисли - ЩЕ ХОДИТЕ ЛИ НЯКЪДЕ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ? Ние пак ще пътуваме до Пловдив.

За срещата - дайте да мине този дъждовен период, че не си е работа...

Аз в Скайпа съм bubalinka81

# 158
голяма веселба паднала тука. Joy

мен вчера майка ми и баща ми ме застреляха с едно предложение. "идваме да вземем децата, а си си прави каквото искаш"  Laughing направо не можах да повярвам. и ги взеха. И ДВЕТЕ..... smile3521

и познайте аз какво направих????
айде за позналите ще има награди. с усмивка дадени  Mr. Green

и днес пак дойде баща ми и взе децата. направо не знам какво им стана на бабата и дядото, ама на мен много добре ми се отрази това.  Smile

знаете ли още кои ми липсват - grig, tanija, Lusil.............обадете се, бе жени, кажете 2 думи - как сте, какво става с вас????

# 159
  Иве, да не се наспа  Mr. Green? Хайде, дано по-често им идва вдъхновението  Peace!
  Гледам за черешки си говорите - аз само още 3 дни ще съм с вас и послееееееееее- горе, горе, горе на черешата  Crazy! С други думи, отивам при мама и тате с домочадието  Hug! Ще сме там до края на юни и за съжаление няма да мога да се включвам от там често, най-много веднъж седмично от някой клуб, колкото да ви кажа как сме!

# 160
  Иве, да не се наспа  Mr. Green? Хайде, дано по-често им идва вдъхновението  Peace!

неееее, няма аз да си губя времето в спане....обаче - топло, топло...още малко помисли  Mr. Green

# 161
  • София
Иве, щом не си спала, значи добре си поиграла Mr. Green

# 162
Eй, мацки  Hug привет в този мрачен следобед!

Да ви разкажа и аз за моите днешни перипетии:

Със ремонта преди час свърши майстор Тричко,
няма нужда да ви казвам как обренза всичко.
Къщата ми е във стил "триста се избили",
вар, цимент, киреч, латекс, вили и могили.
Цял килимът е набит с пясък и мазилка,
прахоляци образуват подова настилка...
Този ужас да опиша думи не намирам,
дни наред ще ми отнеме да дезинфекцирам.
Ако пак заваря тук майстор да шпаклова,
ще взема да изпия едно нес кафе с отрова.

Иве, да не би да е  luvbed  Joy

Радинка, твоето мото важи и за мен в пълна сила  ooooh!Това дете не ще и не ще да спи нощем. Глад братче....а през деня е направо съкровище.

Като споменахте черешите - от кога можем да даваме пасирани плодове  newsm78

Тали, елдата от седмия месец ли се въвежда?

Приятно доизкарване на неделята  от мен   bouquet

# 163
леле тука е купон
и се купонясва
идвам с паметта на слон,
\да н-сей урочасам.\..
помня снощи като бях, как ви омагьосах
праих снощи мнооого смях
и се изтипосах..
кат поет един велик,
нал съм умна сврака,
после Качката за миг
друсна двата крака...
Хубаво се с вас живее, ;
мили Бг мами,
кой с зъбато е чаве,
кой пък е с насрано..
всички сме в един отбор,
всички сме еднакви-
стане ли за нещо спор,
..пак ни е приятно!
Браво, че ви имам аз
мили, мои дружки..

хайде, чао, ...
че за вечеря,..пълня ази чушки

# 164
Иве, щом не си спала, значи добре си поиграла Mr. Green

И аз мисля така  Mr. Green. Иве - много добре са се сетили дядото и бабата - моите свеките взеха пък Йоана в петък и чак утре следобед ще я видя - обаче аз използвам това време и за така досадното ми подреждане/чистене... няма как! А - а Ваяна как я хранят като е при тях?

Елимира - не се отчайвай - нали знаеш - за да стане хубаво първо трябва да стане мърсно... но после колко ще ти е гот!  Hug

Карил - разби ме... а конкуренцията ти непрекъснато нараства!  Party

Допреди малко изядох около 1 кг череши - на един дъх ги шмръкнах, дано не се отразят на Гери. От Пловдивско ги донесе баща ми, екологично чисти. А познайте къде вали най-много... познахте - в София! Там съвсем малко е капнало...  Tired

Искаме да представим на Вашето внимание малко клипчета на Гери - как очаквайки празника на буквите се претълкулва - предварително се извинявам за
1. лошото качество и
2. липсата на звук /това не е толкова лошо всъщност - щяхте да ме чуете как се кикотя зад кадър  Laughing/. И двете неща ще се оправят като си купим нов апарат - надявам се скоро!  Thinking Та ето ги и тях. Приятно гледане!

Общи условия

Активация на акаунт