Аз се позагубих малко. Ама нямах време да влезна във форума, че бях доста заета. Майка ми беше на гости и гледа малкия младеж, а аз ходих на стаж и после практически държавен изпит. Та така с мен. Ама мнооооого ми липсвахте
А големия младеж чака с нетърпение ваканцията. Но малко остана.Първо на всички болни да оздравеят по скоро!!! И да свършват тези гадни вируси, че много гадно.
Второ - поздравявам всички, които скоро са имали повод за празнуване.
Разгледах всички снимки от последния месец, когато не съм влизала във форума и видях най-красивите сладурски бебета на света!!!
Иначе моичкия е добре. По едно време ни мъчиха зъбки, вдигна на няколко пъти температура, но така и не ни избиха. Сега само хапе и нервничи. Скоро бяхме на консултация, но сме наддали само с 300 грама. Сега сме 8100 и 69см. В понеделник ще ни пускат изследвания. И да ви се похваля, че Каан от няколко дена пълзи, иска само на земята, завира се навсякъде и може да се изправя, когато е в кошарата се хваща за решетките и хоп на крака
Що се отнася до храненето ние сме така:Сутрин 7.30 - кърма
10.30 -кърма
13.30 - зеленчуково пюре
15.30 - плодово пюре
17.00 - каша(за сега сме само на оризова с рожкови на Нестле, някой дава ли такава каша) препоръча ми я педито
20.00 - кърма
и през нощта мноооооого кърма
Карил, последното ти произведение е невероятно. Много ме разсмяхте.
Направо сте върха, ей за тва много ви обичам.Оффф, то станало никое време. Ами то и аз мога да се включа на скайпа, ако нямате нищо против. Аз съм си mamaminion и на скайпа. Хайде лека нощ.
и ще го раздавам сърдита...само да не ме ядоса още благоверния, че
Много съм набрала и искам да набия някой! 
Вече трети ден
Иначе вчера успяхме да си откраднем едночасова разходка до фантастико, но най-важно, че времето беше с нас и започна да ръми чаааак на връщане

Развеселихте ме и мен, за което благодаря, защото днес съм в особено ревливо настроение
Мацки кажете ми как да го свикна от шише,ае реших да го одбия като му мине дрисока,все пак тогава пак ще почнем пюретата и кашите -ама ако не ми стига кърмата а той неще шише как да му давам АМ 

!
! С други думи, отивам при мама и тате с домочадието
Това дете не ще и не ще да спи нощем. Глад братче....а през деня е направо съкровище.

Та ето ги и