НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 144
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Пууууууу, как съм изпуснала конферента днес  Whistling  Mr. Green! Ама ходихме на пазар с любимия, че не бяхме ходили от 2 седмици и в хладилника имаше само малко кашкавал и пак. мая  Mr. Green!
  Мина, моят син от години конструктурите на Лего са му любими - роботи, коли, рицари! Моите дрехи сигурно струват по-малко от неговите играчки  #Crazy!
  Pepipetia, и моя Боил не яде по много пюре или каша и винаги си иска цицата, а и аз не бързам! Изчакай няколко дни и я пробвай пак, може пък да и се усладят повече след някой друг ден  Peace!
  Клю, ти си знаеш, но аз като майка на 2 деца с АБКМ, мога да ти кажа, че с цицата е по-лесно и по-евтино! Сама каза, че АМ му е докарало алергията! Вили беше на АМ след 10м., докато го кърмех беше здрав, но после...Ела да видиш какви развалени са му зъбите, защото не искаше да пие гадното АМ!
  Силве, трябва да се внимава главно с млечните, защото кравешкия протеин минава в чист вид в кърмата и бебетата с по-чувствителни стомахчета получават алергия към белтъка на кравето мляко! Диляна е много сладка  Heart Eyes!
  вижте кво намерих: Повишава се броят на хората, алергични към хлебарки и кучета. Но тютюневият дим остава един от най-мощните фактори за развитие на алергии.
Това каза проф. Богдан Петрунов по време на лекция "Имунология и алергология", цитиран от БТА. Едно средно голямо куче всяка седмица отделя количество пърхот, равно на чаена лъжица. Не е възможно той да се изчисти напълно, а това отключва алергии във всички възрасти на човека. Друг сериозен алерген е храната за рибки. Пухчетата от тополите, които се носят във въздуха, не са алергени, а само дразнят лигавицата на носа. Появата им съвпада с цъфтежа на някои треви и хората мислят, че пухчетата провокират алергии. 30% от хората в света имат алергии, в САЩ те са дори 40%. У нас 9% от хората страдат от астма, 10% от полиноза, предизвикана от цветен прашец, 2% от целогодишен ринит и близо 1% от медикаментозна алергия.
  Спокойна нощ на всички сладури и техните красиви майки   bouquet!

# 136
Sbruny, повтарям се, но не мога да се сдържа Simple Smile Диляна е голяма чаровница! 4470 пу пу да не й е уроки... Wink

Моя син заспа в 19.40...ей сега се пробуди, колкото да си изпие млякото и пак отнесе плувката Crazy сърце не ми даде да го разсънвам, за да го изчипкам...

Спокойна нощ и от нас с Теди! smile3524

P.S. Нашият татко днес ни изостави от обяд и още никакъв го няма...аз вече съм  afwitch и като се върне от срещата с приятели ще има #Cussing out  tantrum Rage, а после няколко дена ще съм  smile3516  и  Close

# 137
добър вечер и от мен! искам и аз на скайп!! защото мога да си го отварям по време на работа, а пък форума не- нямам време да чета, но за бъбрене ще се намери- моя ник е tina_dakova

Мерелин, моята педиатръка ми каза, че няма проблем да давам череши и че бебоците много ги харесвали : )

Клю, това че децата на АМ са по- здрави абсолютно не е вярно! Ако искаш по- здраво бебе - просто го планирай за март- април или май- моите и двете са кърмени - Ран се разболя за пръв път зиманта, т.е. когато беше на 9-10 месеца, а Неда е със сополи цяла зима- нищо че беше топла. А за неяденето на това- оново- и двата пъти съм си яла всичко- миналия път даже и форуми още не бях зачела и РАн беше на месец и папах ягоди като за световно- и сега си хапвам и на беба нищо й няма

изчезвам, че съм зверски уморена

# 138
Дени, и нашия татко е на  Drunk newsm36
Но аз няма да  afwitchа ще го  luvbed, защото сме си  smile3560Макар че Дани е с тенденция да  1countingsheepаз ще остана  tvс Гала и ГОРЕЩО,
РЕНИ,
нищо не си изпуснала, щото конферентата не се състоя..нещо се дезорганизирахме, а основното занятие планувано за днес БЕШЕ:
           І. УВОД и ВЪВЕДЕНИЕ на СОФИ в конферентата на НОЕМВРИйския чат.
           ІІ. РАЗВИТИЕ и Взаимоотношения в Чата.
           ІІІ. Заключителни разпоредби от Карил и обобщителен анализ от Бинайтед.

Но заседанието се отлага за утре- моля, всички участници, да заявят на ЛС на КАРИЛ свойте скайп-данни за повече инфо и специална покана.
                                                                                                          Председател: smile3519 КАРИЛ

# 139
Мале КАРИЛ опасна си!!!!!!!!!!!!!!

Как пък се сети за моята шеметна личност!?

Но както и да е - ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug Hug

Не бях влизала около месец - незнам защо - просто не влизах във форума!  newsm78
Аз така и когато бях бременна изчезвах просто някакси подсъзнателно имах нужда да си разнообразя ежедневието! Blush

Даже не съм ви чела! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

И гледай ти днес влизам и първо , че ми трябват часове да ви изчета, ами случайно отварям страница и гледам тая шматка КАРИЛ пък се сетила за мен!

Е нямаше как да не се напъна и извън всички майтапи и с лека доза срам да ви пиша , че и аз съм си една от вас и винаги ще бъда  и че сте супер готини , защото сте постоянни и усърдни , за разлика от моята артистична и блееща натура!  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Ами ква да ви кажа, освен  че съм една ХИПЕР ХИПЕР ХИПЕР ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!
Егати кефа е да си имаш дете , егати щастието е да го гледаш с всеки изминал ден как се развива , променя и разхубавява и .......... абе превръща се в ЧОВЕК!!!!!

Магито е страхотна /както всички бебета от нашаия форум , пък и не само/

Вече си седим на дупето, естествено с прикрепяне!

Ядем пюрета - захранихме се със зеленчуци и после с плодове! И резултата е , че Магито с охота яде всякакви зеленчуци, но плодовете не ги люби хич!  Sick

Минахме на 5 храненета!
Нашето дневно меню е:

1. 6,30-7,00ч - Аптамил - 190мл.
2. 10,30ч - мъчим се с плодово пюре и додавам малко Аптамил
3.13,30-14,30ч - зеленчуково пюре - ядем с КЕФ - 190гр.
4.17,00-17,30ч - млечно - плодова каша - 180гр - пак с КЕФ
5. 20,00-20,30ч - Аптамил - 190мл.

И резултата от нашата лакомия е - 8500гр., 68см.

Педиатърката на гъз ме направи - чак ми се доплака!
"Много била дебела, аз съм я тъпкала, аз съм виновна......... абе ужас Cry Cry Cry" Всеки ден треперя и се моля да не реве Магито , защото тя плаче единствено когато е гладна!И няма как да не й дам!

Иначе ми е много кротка - спи по цяла нощ вече 4 месеца е така , де!
Денем е нон стоп усмихната /само ако не е гладна, де/ и така!

Спирам засега момичета, щото ще ви отегча с толкова дълго писмо и тихичко ви обещавам да не изчезвам като партизанин толкова време!

КАРИЛ - благодаря за вниманието ти!

Аре на среща - ама в този дъжд.......... newsm78

Прегръщам ви от сърчице и душица!

А малките сладури бих понамачкала и по нацелувала! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
aloooo партизанкатаи аз от няколко дни питам за теб-ама по-просфетени ни осведомиха ,че ни изневеряваш с фитнеса-ми айде една среща да ви видим новите тела-на МАГИ-напълнялото дупе и твоето отслабнало Joy

# 141
aloooo партизанкатаи аз от няколко дни питам за теб-ама по-просфетени ни осведомиха ,че ни изневеряваш с фитнеса-ми айде една среща да ви видим новите тела-на МАГИ-напълнялото дупе и твоето отслабнало Joy

Joy Joy JoyГлей па тая шамандура как усетИ че я търсиме... newsm81

Га му се кФа ентуиция Имам...  surpriseuuпитам за вълка, а той във форума newsm66
Каче, да нема нещо... preggoта си тооолкова въУдушевена hugимАло е тину-нину с бЕло вино luvbedА теорията с  newsm39...не ми се връзва като истина newsm78

# 142
хистина е Миме, хистина еееееееееее  Mr. Green! Даже мъжо и правил фитнес програматаааааааааа  Wink!
 Информира ви радио хИена   Joy!

# 143
EEEEEEEEEEEEEEгатиииии хиените - е предавам се!
 Направо си мисля че като не се появявам съм се скрила, а то информацията си лети, летииии и то не при кой да е , а при най-големите играчки дето никой не мое да ги укроти като си наумят нещо!

Еми ако искате да знаете ходя на фитнес, диетувам и да ви е яд............ се съм си аз и гъзъ и баджата и о, Боже ще си остана завинаги трътла и половина! Whistling Crossing Arms

Ама поне с вас мога спокойна да си се срещам - то си ми е добре , че ме разбирате и че секак се знаеме - дет са вика!

И Карил виното е червено..... Heart Eyes Blush Hug

Аре че ми се спи - кажете за некоя срещица, дееееееее!Аз съм мобилна - с кола , със столче за кола и прекрасни шофьорски умения!!!!!!!!  Laughing Grinning

Е , ще признай доста ми оправихте дъждовното настроени  - мацки такива!

# 144
Оф, исках да сменя най-после снимката с по- нова и глей кви зеленчуци и делфини сложих!

Ей, голем съм пъпеш , ей!

Но скоро ще успея в това сложно начинание!  Simple Smile Joy Mr. Green

# 145
Тук получих вАудушевление..
просто случи се недоразумение..
мОма Качка щом доходи,
извод прост ни пак споходи..
ЧЕ МЪЖА И ВЪРЛ е бил - ЛАГЕРА И Е СТОПИЛ luvbed
И имАл е той закачка със любимата си КАЧКА!!!
Правят опит подир друг,
той нали е ...СЕКС-съпруг
Тя пък неговата муза,
дето туй    condomuuтя не нахлузва
ШОТО мрази тя ЛАТЕКС..
да гумира злия секс.. hahaha
И така три дни КАЧКА се повесели
чака свойта овулация,
нищо че е във стагнация newsm39
Айде догодина две!!!
Чакам мъжкото ЧАВЕ!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И недей да лъжеш мила...никога не си била кобила..Немаш нужда от слабеене, просто секси си налеяна.. bombsИмаш данни за ПУЕЙБОЙ, ех да имах тоя сой.... Thinking

# 146
  КАрил :
newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20 newsm20

newsm10 newsm51 smile3534

НЕМАААААААААААМ думииииииииииии!!!!!!!!!

Виж приятелко драга , че  luvbed е на НИВО си права, че не обичам   condomuu, пак си права, че от кеф през овулацията плаках, ала после   с ужас мензиса си чаках и ей, добре че Господ беше с мен и   EFN
Но туй що рекваш ти за догодина да ни е момче , май ще трябва да сменя моето момче и да дойда при твоето БИЧЕ, та резултата да е сигурен! Joy Joy Joy smile3532 rotfImao

Е кво ще кажеш ти -  разбирачка квачка , май ще бягаш надалеко вече от твоята приятелка КАЧКА!  Joy Joy

# 147
Ааааааааааааааа, убихте ма  newsm62newsm20
Остава сега и Григ да ни надуши и да цъфне тука, че отдавна не се е мяркала и купона ще е пълен  newsm19!
Мимееееееее, Кали не ти остана длъжна, фнимаааай  smile3534
Лека ви нощ, сладурки, че на чат го обърнахме  Mr. Green!

П.С. Гери, къде бяхте отседнали в Триград и хареса ли ви обслужването? Ся са сетих като видях че си в темата  ooooh!
  П.С.2  Mr. Green Амаааааааа и аз съм една утрепана  ooooh!, забравих да се похваля: Мойту чаве, гулямуту е Мистър Зилену Училищи  Joy! Мноу са гу аресали мацките  Mr. Green!
 П.С.3  Кязи, не се крии  Naughty, а бързо се отчети как са твойте младежи  Laughing!

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 23:35 от benighted

# 148
Хе, хе, хе, хе.

(Ба си, нещо не ми работят усмивките)

Ей, с Карил няма скука и тва си е.

Четох, четох, обаче Рали ми е секвестирала всички следства за писане и нищо не запомних.  Абе, нямам връзка с главния мозък тая вечер, че малката цял ден рева. И едни лиги точи, като Бетовен е.

Айде, отивам да дремя, че да видим докога. Нали чавето досега все си спи нощем и нямам тренинг с будуването.
Ега ти, събуди се пак.

Айде лека на вас.

# 149
Момичета, много ви обичам, разсмяхте ме!
Клю, решението е твое, доста време си го кърмила, то не е само от кърмата имунитета и здравето на детето.
Пожелавам на всички разстроени скорошно леко запичане.. ама леко, че е мъка като стане много.
Изабела, искам, искам Simple Smile Айде в понеделник в Морската, че си забравихме муцуните. Дил, и вашите, и вашите с Гошко Simple Smile
За черешите - добре че отворихме приказка.. ще нападнем градината на баща ми, само да почне да плододава.

Общи условия

Активация на акаунт