Дано се оправи Ивчо и да спре да дриска. А ти се опитай да забравиш гадната болница, успокой се и си го намачкай и нацелувай....
!
! Много съм доволна от детето, като се има предвид, че започнах да го захранвам само с картоф седмица преди изследването! Е, т'ва ако не е доказателство, че в кърмата има всичко необходимо...
!
! 
Не че нещо, ама на никой не е приятно ако не знае всички казуси веднага да се определи като тъп най-малко. .... Поне на мен не ми е приятно. Не е само това, ама не ми се говори повече по темата.. 

Моля се да се оправят бързо и да не се налага вече на никое малко сладко бебче да влиза по болници!!!
Дано само да пекне малко слънце, че днес полудях у дома цял ден.
Но аз обикновено правя за 2 дни пюре,и съответно-по 2 бурканчета 
Радвам се,че сте вече у дома 
-как се поставят,кога ги слагате,и за момиченцата ли по същия начин? 
Тези гръмотевици ми побъркаха детето, тъкмо заспи и се разпищи след гръмването.Ама то милото има на кой да прилича, майка му изпада в ужас от гръмотевици
Радвам се че вече сте у дома и дано Ивко да спре да ака.Това със сокчето на ХИП, което съм написала на Жени важи и за вас май 
Само отбелязвам, че 180 гр. пюре са всъщност около 160 мл.Така че зависи кой как си го измерва.Едно малко бурканче на ХИП от 125 гр, измерено в милилитри е 100 мл.За това изглежда, че някои бебета похапват здраво.А и дано да е им се хапва де, щото аз се побърках от как Теа стана от злоядите.Добре, че се захлади, че да похапне днес.

А сега и слънце изпече, ама диването заспа в креватчето. Докато се събуди сигурно пак ще завали. Ега си. 

За какво тогава им плащаме? 

Препоръчани теми