Честит рожден ден(на патерици), Goris, Бъди обичана мама и дама

Не си водих записки и може да пропусна: Нашия хемоглобин е 113, само на кърма сме. В кърмаческия прочетох, че е добре и съм спокойна, даже доволна, нищо че педката измрънка, че е малко "щот не давам месо
" ми тя не знае, че нишо не давам 
Пак в кърмаческия пише, че е по-добре вместо желязо на бебчетата с нисък хемоглобин да се дават желязосъдържащи храни.
Клюки много гадно това за болницата....ние като бяхме на 3 месеца влязохме в Пирогов. ТОгава ако знаех, че приемат, само за да взимат пари от ЗК колко мъки шях да си спестя. ВИки повръщаше много и един ден ми направи серия от 20 повръщания за по-малко от час. Аз естествено я закарах в Пирогов и хоп приеха ни със съмнение за пилорна стеноза. Оказа се, че няма как да е това, защото тя се среща по-често при момченцата и освен това децата с пилорна стеноза не наддават а Вики си наддаваше чудесно. Искаха да и правят рентгенови снимки и на моя въпрос необходимо ли е това и зашо е необходимо лекарите ми отговориха, че за да си вземат парите от касата за нашия престой по клиничната пътека която съм влязла трябва да напраят това това и това (включително и ренгтенова снимка) Не защото се налага а защото им трябва за парите от касата. УЖАС!!!! Не искаха да ни изпишат защото им правили проверки от КАСАТА и пак по тази кл. пътека трябвало да стоим три дни.Платих на една подкупна докторка и се изнесох. Условията не бяха лоши, бяхме сами в стая, но ...
Дадоха ни епикриза, но тя беше абсолютно фалшива и вътре пише, че са и правили куп процедури- разбира се не са и правили нищо!
За урината при момиченцата- аз използвах колекторчето и стана лесно. ЗАлепих го добре около срамните устнички с отвора към перинеума, като внимавах да не отива към дупето и за половин час Вики се беше изпишкала.
Нашия режим:
7:30-8:00 ставане, тоалет и кърмене. СЛед това кърмене 5,6,7,8 пъти-колкото поиска.
18:30-19:00 баня
19:00-20:00 игра, кърмене и заспиване
През нощта едно кърмене, обикновено между 0 и 2 часа.
Рапорт даден!

Приятни почивни дни

... вие сте

, пък ще видим.
. А като е легнал по корем се надига на ръце и колена и започва едно люлеене.... Абе диване.

Са съм го турнАла в кошарата да спи, аз съм черно-бяла с подпухнали очи
.Ни съм кОкуряк ... 

, май не му личи...

Акото ни се сгъсти доста, вече не се лее като водичка. Пък ако днес сменя 3-4 насрани памперса, ще бъда мега щастлива!
В понеделник ще си свърша работата задължително!