Мамета тез сокове как ги правите? И за супите да попитам... как да му направя на Ачето?
Аз се позагубих тия дни, но ходихме в Пловдив на абитуриенски бал и вчера следобед се върнахме. Аз шофирах натам и обратно, мече мога да се похваля, че карах по магистрала, на тъмно, на дъжд - всички екстри. Иначе изкарахме много готино там, ама и вкъщи си е много хубаво. А това време ми действа много поспаливо - ииииих, ако нямах чаве да съм откъртила здраво...ама то ако немах чаве щех дъ съм у работата в тоя дъжд...не, мерси
, предпочитам недоспала и с чаве.... 
, ама са кво иска - да не й я оставям и за 10 минути ли? Заплаших я, че няма да й я давам да я гледа, ако не съм сигурна, чеще я гледа така както аз искам. А за споровете колко да е облечена, да е увита ли в одеяло направо не ми се обяснява...
[/color][/b] 
Да обясня накратко. Първо захраних Моника с пюре от тиква. Всичко беше ОК. На 5 ден добавих морков и на 6 ден се появиха ситни пъпчици около вратлето и по бузките. Реших, че може и да е от жегата, но спрях въобще пюрето (с мисълта, че може и да е от моркова). След 2 дена пъпките изчезнаха. На другия ден дадох пюре от тиква и картоф - 3 лъжички, на следващия - 5 лъжички. И айде пак същите пъпчици
Та си викам явно е нещо, свързано с пюрето...Какво мислите

Разтрепераха ми се ръцете направо! И на мъжа ми му стана зле, макар че аз външно по-малко се бях паникьосала от него. Явно, като съм надвесила детето надолу, парченцето, което е било на входа на гърлото, се е плъзнало по езика навън. Но как нещо ме е бутнало да се загледам в отворената му уста, докато плаче, и да видя черното нещо...Не знам.
Господ има и му благодаря, че ми спаси детенцето!
Дали не е глътнал друго парченце? Според приятеля на мъжа ми, който беше на гости и стана свидетел на случката, няма как да е попаднало друго парченце в трахеята на Мишо, защото е щяло да го дразни и да кашля. И аз мисля така. Но ако просто е глътнал друго, по-малко парче? Дали ще го изака или ще му нарани червата?
Ох, дано само едно да е било...
Още ми е стегната душата!

Ще следя, какво ще кажат другите мами.
И аз като Вени ще кажа, че майчиния инстинкт е голяма работа! Преди време при нас Йоана се задави - жестоко - с няколко парченца портокал - не могла да ги сдъвче хубаво явно - и от целулозата не можеше да диша - само ме бутна и ми показа гърлото си, а лицето и - червено... Започнах веднага да тегля с пръст отвътре, извадих сума ти портокали... чак като се оправи детето и се разтреперих неудържимо - тогава осъзнах колко беше сериозно положението. 
И аз мисля че няма по-хубави от нашите гарджета-ноемврийчета! 
Дано съм помогнала. 

Може би бъркам аз!
Може би бъркам аз!
.
За кашите да ти кажа - На Милупа - са супер. Много лесно се разбиват. Аз съм купувала само бананова досега, но я давам през ден. Купих и на Фризокрем, също я харесва, но много по-турдно се разбива. И за НАН 2 да ти кажа, разбива си се като НАН 1 
Доволна съм много и от Хип. Хип също продават в зелена кутия каша-елда, на кутията май пише Гречка... или нещо такова беше на руски
Също съм пробвала и Хумана, но те се разтварят по-трудно, за тях трябва да се отцели една температура за водата та да стане по лесно ...