НОЕМВРИйчетата много се вълнуват - празника на буквите ще празнуват!

• 12 126
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
[b]masha,[/b] много неприятно преживяване. което ме подсеща за пореден път, че с децата очите трябва да са ти на 4  smile3556 добре, че си действала инстинктивно и не си милсила - в такава ситуация това е по-доброто решение. Peace

Пам_219, защот не попиташ педито за евентуална алергия - не знам, не разбирам много от алергии, но нали това им е работата на лекарите. newsm78

и да се оплача - ПРИ НАС ПРОТЕЧЕ ПОКРИВА.... #Cussing outБАСИ....И ТО В ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАПРАВЕНИ СТАИ.... #Puppy dog не можа ли да протече в коридора или банята например....вече ще яхна метлата... af

айде сега и нещо весело, щото нали съм непоправим оптимист.
вижте на мама танцьорката в какъв шпагат спи в момента :

# 211
Мони, и окото на Моника сълзи по-малко, но все още си има секрет. Все пак започнах да тая надежда, че може и да се оправи напълно  Praynig
Ивиче, страхотна снимка  Hug Това ще да е новата жена-каучук  Laughing
А за пъпките - ще изчакам да видя утре какво ще е положението и ще посещаваме пак педи, ако трябва..

# 212
мама МОНИ,
Нашия младеж го разхлабих посредством пюре от сини сливи и около 100мл сок от сини сливи с ябълка на Гербер и двете... Вчера ака 3 пъти по много и днес сутринта малко още- сега ще го затягам с оризова каша...
Специално четох в нетя, че деца над 6 месеца, които вече ядат твърда храна се разхлабват с пюрета от праскови, кайсии, круша, сини сливи, спанак, или бобови...
Обаче Данни от бобови се затяга, а прасковата изобщо не го разхлаби...
Бананът и ябълката- затягали, според нашата педиатърка...

Тука млечни каши не продават, има само безмлечни и досега карахме на оризова, обаче заради запека купих и овесена- тя се води, че има фибри и няма да го запече... та така- това знам...

Аз захар и сол в нищо не слагам... разреждам домашните пюрета с водата, в която са вряли зеленчуците, щото нямам сили да се помпя...

Маша, слава богу, че си направила каквото трябва навреме!!!!!

Ивиче, ама гимнастичката ти ми събра очите!!!!!!!!!

Последно- вчера пробвах да му давам телешко пюре от магазина с морковено на дребния и имахме известен успех...

# 213
честито на фъстъчка и на малкото фъстъче Hug  bigdance2

ПАМ,,да ти кажа за алергиите-проявяват се по различен начин при всяко дете-на моята приятелка при проблем й избиват пъпчици и петънца по краченцата и корема-а при НИЯ първите признаци са точно такива каквито ти си описала-малки пъпчици-по бузките и по вратлето-стават грапави-много лесно може да се объркат с пъпи от претопляне,но се научих да ги разпознавам и сега примерно знам ,че са ни от ябълкат-последните-следвай интуицията си-първият път като имаше такива-всички ми казваха-претопляне-аз обаче се съмнявах-понеже знам кога на каква температура е била и колко е била облечена-нямаше начин да е претопляне-спрях алергена-изчезнаха-пробвах отново-пак се появиха Peace

Гадамер-и аз си мисля ,че попарка е малко рано за нашите деца-имам предвид тези които имат някакви алергии остановени-захранвай си я ЕМА бавно и постепенно-много изчетох в клуба "алергии" за тези неща-едно бързо и неправилно захранване-бомбандиране с много храни едновременно незрелия организъм може да отключи алергии-така ,че няма за къде да бързаме-още повече,че ти поизвеждаш първокачествено мляко bombs

като говорим за захранване-банан давате ли???

и аз заминавам утре на пътешествие newsm01-първо съм на бал на братовчед ми в хисаря-а на другия ден към бургас travel-на бал на сестра ми-и там ще поостанем до неделя-много съм щастлива-ще си видя всички приятели-ще има- smile3535 Drunk newsm19  superuu
ще ми липсватееееееее Hug  love001

п.с айде отивам да се правя красива newsm18-тъмо ми беше скапано настоението от гадното реме и стоене в къщи и ми се обади един състудент да ме покани на рожден ден-чакам да се върне мъжа и зачезвам към 8 към "сите българи"

# 214
Привет момичета и сладки мъничета!

Бясна съм на нашия нет  #Cussing out Ха е заваляло или гръмнало и нямаааааа нет  Close Дори не мога да правя панаир с плащането на таксата, щото гадините автоматично в 24.00 ч в първия ден от новия месец изключват, ако не си си платил.Иначе щяха да видят те.

Ама и вие добре сте пописали тук.
На мен вчера ми беше зле  Sick Много ме болеше глава, гадеше ми се и като за капак вечерта се разповръщах.Днес слава богу съм добре.Не зная какво ми беше станало, а не е от храна, защото почти не бях се хранила цял ден  newsm78

Искам да се оправя това време.Побърквам се в къщи, Теа нон-стоп мрънка и не иска въобще да си играе сама, бързо й омръзва всичко, все някой трябва да е залепен за нея като гербова марка.Направо вече изтрещях, дори до тоалетната не мога да отида, щото реве(е, поревава си де, няма да си слагам и аз памперс я  Wink )

Днес за първи път и дадох жълтък.

Маша, голям ужас си преживяла  Sick Радвам се, че Мишето е добре Praynig Наистина има майчин инстинкт, аз вече няколко пъти хващам Теа в полет, тоест докато пада от леглото.
Иве, браво на вашите бе, какви добри хора.А Ваяна ще я изям, как спи само сладураната, истинска акробатка  Wink
Роси, Гери е страшна бонбонка  Hug
Алекс, Марти и Дани пък са едни много красиви малки мъже, пу-пу-пу.
Абе то ноемврийче лошо няма  Wink

За овеса...съдържа глутен  Naughty Глутен няма в ориза, царевицата и елдата.

МОНИ, дай му повечко круша на пюре или сокче, както и синя слива.При нас помага.А млякото го смесвах в началото поравно лъжички от единицата и двойката и след няколко дни слагах само по една лъжичка единица, докато минах само на двойка.Ако младежът няма проблеми, може и по-бързо да минеш на двойка.Не гледай какво пише на пюренцата на ХАМЕ, те имат и пюрета с мед и извара, за след 4-ти месец  Shocked

Аз днес мисля да дам малко пасиран банан със кашата.Нали бананът суров не бил алерген.
А черешките ще дам след като мине малко време от жълтъка.

Верче, ние почивните дни ще сме тук.Брат ми пристига от Англия и ще го посрещаме.

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ФЪСТЪЧКА!МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ОЩЕ МАЛКИ ФЪСТЪЧЕТА!

Ох, спирам, че много дълго стана, ама така е...нали вчера не писах и сега да наваксам  Wink

Чао и до довечера   bouquet

# 215
...
и да се оплача - ПРИ НАС ПРОТЕЧЕ ПОКРИВА.... #Cussing outБАСИ....И ТО В ЕДНА ОТ ТРИТЕ НАПРАВЕНИ СТАИ.... #Puppy dog не можа ли да протече в коридора или банята например....вече ще яхна метлата... af

айде сега и нещо весело, щото нали съм непоправим оптимист.
вижте на мама танцьорката в какъв шпагат спи в момента :

...

Иве - хайде щом е протекло - да ви върви по вода!  Mr. Green А в коя стая протече? Ваяна ми събра очите с тази поза - явно така му е удобно на детето  Laughing.

При нас се появи и слънце - ще поизлезем, ще оставя ориза да се пече на самотек - на ниска Т, така е като не се организирах навреме...  Blush

lightblue - благодаря, благодаря  bowuu. Да ти кажа - и при нас е така с нета - провайдъра го изключва като има буря. Така или иначе не си заземяват суичовете, и доста от тях изгарят при буря... А теб може да те е хванало някое вирусче - добре че бързо ти е разминало. И да се храниш, ей!  Naughty

И преди пак да съм забравила - Фъстъче, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! Винаги да се обичате и уважавате, и само слънчеви дни занапред!!!   bouquet

# 216
Роси, в спалнята  newsm45 не искам пак да я боядисвамеееее, а ще трябва май.
и в хола, ама ти го знаеш какъв е, така че не ме е яд за него...
.

А за Ваяна, мерси, редно е едно от двете чавета да прилича на мен в избора на изкуство.... Crazy

# 217
Хей, здравейте мадами  Hug

Да почерпя, че днес имам имен ден  beer3 newsm64 cook cook / нали съм Елена  Wink /. Всеки момент чакам свекито да дойде, а ние с мъжо ще си поразвеем нейде  newsm56.

Тали, елдата пасираш ли я?

Мони, Анито като беше запечена и разреждах водичката за АМ с такава от поврели овесени ядки, например 60 гр.

Маша, тръпки ме побиха от това, което си преживяла  Praynig. Трябва хубавичко да си отваряме очите ейййй...

Аз само в попарката слагам малко захар, другаде не. А сокът от ябълки и моркови го давам от няколко месеца. Умира за него душичката, чак забравя да диша, докато го пие  Laughing

Бягам, че Анито ме зове. Чаооооооооо

# 218
Фъстъчка,  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА !!! МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ПРЕОТКРИВАТЕ !!! Two Hearts

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ ИМЕНАТА ! newsm51

# 219
  • София
Здравейте момичета! Съжалявам, че се губих толкова време  smihesorry. Бяха се насъбрали много фактори - проблеми с нета, после с компютъра (няколко пъти), работа, домашни проблеми и т.н. Не съм ви чела, че то нямате изчитане ... Crazy, но се радвам че сте на линия!   bouquet Ще се опитам и аз да съм по-често on line. Надявам се, че сте добре - вие и малките сладури.
Е, това е за сега - просто исках да ви кажа "здравейте".
Опа - май пак ще има буря. Отивам да прибирам прането, че да не го търся по съседите и дърветата както миналия път! Whistling
Целувки от нас с Фипо (Филип)!  Heart Eyes

# 220
  • София
Ех тоз овес вече #CrazyАко няма глутен добре ако има значи вече Митко е захранен с глутен. Ама я да питам, че не съм много в час - какво му е лошото на глутена? т.е. защо се въвежда по-късно?

Меги честита годишнина и честит имен ден на Елимира!
 Тъкмо мислих да изведа малкия до магазина да му харесам някоя кашичка, че имам само бананова и то пак ще вали #Cussing out Междудругото преди малко му дадох бананова каша около 50 гр. и още толкова в нея плодово пюре. Леле не можех да смогна да подавам лъжичките в устата, а на обяд се хранихме 40 мин. със едно зеленчуково пюре на Ганчев. Хич не ги хареса. Това ми беше ІІ-ят опит с Ганчев и май повече няма да давам. ще си кара на Хип, Нестле и Гербер май. Поне плодовите мисля да давам по-евтини, че доста скъпичко идва. Абе важното е, че хапва детето. То си ни и личи де - педито все казва, че много наддава ама какво да направя. Затова и мисля кашата да я смесвам с плод - някой прави ли така. И въобще като включа и кашите всеки ден ли се дават или не?

Спирам, че днес от мен отърване няма

П.С. Иве нямам думи за акробатичните умения на Ваяна. Ама то и при такава майка няма на кой да се метне детето! Hug

Направо не мога да повярвам на очите си - Ивето75 се появи! Абе жена къде изчезна ти? 

# 221
ПУУУУУ най-накрая и аз да кача снимки

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=122043&photo=131

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!  bouquet

# 222
  • София
Мили мами, мерси за хубавите пожелания...

Честит имен ден и на именниците днес...!!!

Маша, ужасно е това което сте преживели...

Мариетака, пак ли заминаваш бе душа... не се находи ти а?, ама на хубаво правиш... пък аз още не мога да изляза на глава с моя мъж да ме пусне цялото лято в Бургас. Прятно изкарване и поздрави на морската градина и морето...

Ивиче, дано не тече повече... много е неприятно, а и особено след като скоро сте правили ремонт...

Наистина е ужасно да сме затворени по цял ден ... ама на Йоанка поне от скука и се доспива и пак гледам да посвърша нещо...

Чувам гръмотевици...

# 223
Ха, долар вечер!  Hug

Бързам да кажа, че глутенът се дава по-късно, защото в бебешкото стомахче преди 6 месечна възраст все още няма необходимия ензим, който го разгражда. Ако се прекалява се развива болестта Цьолиакия. Може да се прочете повече по въпроса тук -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1123. В овесената вода също се съдържа глутен.

Маша, само като си представя какво е можело да стане и ми настръхва косата. Добре, че си реагирала адекватно. Важното е, че сега сте добре.  Hug

Иве, изключително неприятни са течовете. Дано да няма сериозни поражения.  Hug А малката е страшна. Аз мислех, че Дари е акробатка, защото все на мост седи, ама Ваяна ни бие по всички параграфи.  Heart Eyes

Етииииии, този път няма да се разминеш, така да знаеш. Задължително се обади, когато имаш време. Номерът ми е 0887 620485 - Жени.  Party

Меги, Честита ви годишнина! Пожелавам ви дълги години щастлив семеен живот и още едно, две бебчета!   bouquet

Ние също слагаме Тетраксим като Роси и съм доволна! Peace

Целувки от нас с Дари!  Heart Eyes

# 224
мама Мони, на кашата с плодово пюре вътре й викаме кисел. Peace
по старата схема на захранване /и сега се дава така, де/ давах 1 ден плодово пюре + кърма, 1 ден каша и 1 ден кисел.

/и все забравям да ти кажа, че мнооого си отслабнала, не те бях виждала без корем, добре  че са снимките  Wink/

МЕРЕЛИН, Ния е голяма сладурия, като една калинка сред други калинки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт