Вадене на мъдрец...

• 1 145 895
  • 4 238
  •   3
Отговори
# 150
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

Дали ще има проблем да пуша , докато съм с дрена ?

аз винаги спирам цигарите при зъбни проблеми.
никотинът забавя оздравителните процеси.
изборът си е разбира се твой Peace

# 151
  • след Околовръстното
В Юниордент има хирург.Днес работят(отработват) и дори по здравна каса.В стоматологичния факултет има денонощно,но от там имам кофти спомени и не бих препоръчала.Може би просто бях попаднала на неподходящ.

# 152
Записах се в юниордент, като ми го извадят, ще докладвам
А по каса какво ми трябва за там?От личния лекар ли или от къде направление?

# 153
  • зад кестените
Преди  време  ми  извадиха  1  мъдрец  без проблем  за  мои  късмет .Останалите    3  мъдреца  още  не  са  избили  .Каква  е  краината  възраст  до  която  израстват  мъдърците .Има  ли  вероятност  мъдърците   ми  да  неизраснат  въобще.Като  4уя  за вадене   на  зъби  и настръхвам  корените  ми  са  дълбоки  закривени  и  незная    ако  тръгнат   да  ми  израстват  какво  ме 4ака  Praynig

# 154
  • след Околовръстното
Трябва само здравна книжка.Вчера ми вадиха.Ако манипулацията е по-сложна стоматологът ще даде направление за хирург.Личният лекар няма нищо общо тук.

# 155
  • София
Момичета и аз съм на този хал...  Sad
Исках да попитам в Юниор дент вадят ли хирургично мъдреци, защото моя е за операция и колко ще ми струва удоволствието?Или въобще къде в Сф мога да го извадя и колко ще ми струва?Възстановяването колко трае,тъй като сега предстоят празници и направо съм се видяла в ужас!?

# 156
  • след Околовръстното
В Юниордент работят утре и после чак на 5.01.Лично аз бих си го извадила след празниците,защото ако има усложнение не ми се тича по дежурни и почерпени.Не знам хирургическата интервенция колко струва и Здравната каса колко поема.Нормално вадене на зъб е 40лв. плюс 10лв. за упойка,а по каса 4,80лв.

# 157
Ох, и аз съм на това дередже.

# 158
Аз утре ще вадя в юниордент при хирург, цена- между 110 и 250 лв, в зависимост от това как ще излезне зъба.Ще ви пиша после, но който не се е класирал до сега с час, едва ли ще успее преди януари месец. Моят започна да ме боли много и затова се престраших сега, даже исках в неделя по спешност да го вадя  Tired

# 159
Здравейте! Много ме е шубе! Левият ми мъдрец така хубаво си е израстнал в челюста ми и успоредно на нея / само едно ръбче му се е показало/, че си представям какво рязане и кърпене ще настане. Проблема ми е, че хирургът ме стресира още толкова като ми каза, че при операцията има шанс да ми засегне нерва който е точно под мъдреца и да загубя чуствителност /парализа/ отдясно. Някой да е минал през такава гадна операция? На някой да му е засегнат нерв? Този мъдрец не ме боли, но рано или късно ще трябва да го махна /този ми остана последен за махане/ , че не ми се искат по-големи усложнения. Другите ги извадиха много бързо и лесно та нищо не разбрах, но този Thinking много ме е страх. Помагайте с инфо, че съня си загубих вече само мисля

# 160
Здравейте! Много ме е шубе! Левият ми мъдрец така хубаво си е израстнал в челюста ми и успоредно на нея / само едно ръбче му се е показало/, че си представям какво рязане и кърпене ще настане. Проблема ми е, че хирургът ме стресира още толкова като ми каза, че при операцията има шанс да ми засегне нерва който е точно под мъдреца и да загубя чуствителност /парализа/ отдясно. Някой да е минал през такава гадна операция? На някой да му е засегнат нерв? Този мъдрец не ме боли, но рано или късно ще трябва да го махна /този ми остана последен за махане/ , че не ми се искат по-големи усложнения. Другите ги извадиха много бързо и лесно та нищо не разбрах, но този Thinking много ме е страх. Помагайте с инфо, че съня си загубих вече само мисля

и мен това ме чака...и по същия начин ме стресира доцента,който ме прагледа...каза ми,операция само в краен случай...наболява си ме...и още го търпя..

# 161
Как се уплаших  от това, което пишете. Днес сутринта и аз се забелязах, че ми се вижда малка част от долен ляв мъдрец. И при мен като при Страдаща май е някъде навътре в костта. Не ме боли, но като си надуя бузата усещам напрежение. Ох, дано да не е сериозно, вече си записах час при зъболекаря, ще пиша като се изясни ситуацията.

# 162
момичетааа помагайте!Днес ми извадиха мъдрец и имам един шев,в петък трябва да ми го махнат.Някой знае ли ,болезнено ли е? Rolling Eyes

# 163
момичетааа помагайте!Днес ми извадиха мъдрец и имам един шев,в петък трябва да ми го махнат.Някой знае ли ,болезнено ли е? Rolling Eyes
не. Нищо не усещаш от махането на шева. На мен поне ми беше кофти времето в което бях с шев. Чаках с нетърпение да го махнат, че да се ухиля както трябва....

# 164
Здравейте, преди два часа ми извадиха мъдрец без проблем за три мин. Казаха ми само да пия аналгин ако ме боли когато ме отпусне упойката. Може ли съвет какво да правя за промивка , кога мога да се храня.

Общи условия

Активация на акаунт