Вадене на мъдрец...

• 1 151 000
  • 4 279
  •   1
Отговори
# 2 640
Тете, нищо не помага, събуждам се по нощите от болка. Слагам гелове, пия хапчета-нищо. Облегчава леко, но до там.
Сега гледам, че още повече се е надуло мястото, цялата буза ме боли, гърло, език, всичко. То не се търпи.

# 2 641
Меките тъкани наоколо са възпалени явно. Дано АБ помогне.
Аулин и нурофен експрес форте ме обезболяват мен качествено.

# 2 642
  • София
Някой с отзиви за др. Манчев (Естадент, Ст.град)?

# 2 643
Меките тъкани наоколо са възпалени явно. Дано АБ помогне.
Аулин и нурофен експрес форте ме обезболяват мен качествено.

Ходих днес за снимка на цялата уста. Мислех, че този мъдрец, който ми създава агонията в момента, расте накриво. А той просто няма място да излезе, показал се е само половината. Другата половина още си е вътре и не успява да пробие. Възпалил се е венеца, затова са тези силни болки и отоци. Веднага ме сложиха на ударна доза антибиотик. Пия и обезболяващи, абе адско е наистина.
И 4-те мъдреца са доста зле, горните 2 са супер кофти разположени, опират в съседните зъби. Със сигурност ще трябва да се вадят.
Просто искам да спре да ме боли, че не се издържа вече Sad

# 2 644
И при мен бе така...та писах от личен опит. Нямаше място. Съжалявам че не го извадих тогава. Изби, рязахме венеца....но постоянно се прехапвам и самодъвча бузите там...просто ми е малка челюстта.

# 2 645
  • София
Някой знае ли актуален номер или местоработата на др. Шейтанов?

# 2 646
И при мен бе така...та писах от личен опит. Нямаше място. Съжалявам че не го извадих тогава. Изби, рязахме венеца....но постоянно се прехапвам и самодъвча бузите там...просто ми е малка челюстта.

И моята е малка. Сега не можеш ли да го извадиш?
Аз исках утре да помоля Полихронов да ми го извади, но с този оток не знам дали ще иска и ще може Sad
Уж пия антибиотик, нито болката спира, нито отока. Жабурих солена вода, гледам венеца, имам чувството, че се е издул още повече и е закрил предния зъб ама буквално.
Защо не облегчава тоя антибиотик...

# 2 647
Ще го вадя. И срещуположният му също, защото е израсъл дълъг поради факта, че долният късно ми проби.

# 2 648
  • София
Зъболекарката ми изписа Delacin C 300mg, на първия ден имах облекчение, а на 4ден вече се беше прибрал оттока.

Отзиви за др. Любомир Шейтанов (кл-ка Недялков) и др. Полихронов?
За опер. вадене на (нелесен) долен.
Предполагам там имат сестри и оборудване...

Защото при моята (кабинета) май нямаше такива опции. За оперативно ставаше въпрос.

# 2 649
Болката е ужасна, Боже ...
антибиотика също не ме облегчи, не знам какво става.
Дали ще се съгласят да ми го извадят като не е спаднал отока?

# 2 650
АБ НЕ обезболява. Не и преди третия ден и то ако е точен.
Обезболяващи ти писах да вземеш..за да не се мъчиш. Не си в БГ май...тук аулин и нурафен експрес форте ползвам.

# 2 651
Тете, не съм в БГ. Тук аулин и такива обезболяващи дават само с рецепта. Взимам ибупрофен и нурофен.
Прибрах се снощи в БГ обаче. В момента чакам пред лекарския кабинет, стискай палци.

# 2 652
Стискам.
Нурофен и ибупрофен са с една и съща съставка. Да не предозираш...внимавай.
Щом си пред кабинета...няма страшно.
Поискай да ти изпише нещо за болката.
Но ако ти сложи лекарство локално...ще те поотпусне.

# 2 653
Ох, видя ме човека, нищо не направи.
Гледа снимката, каза че трябва да се вадят и 4-те мъдреца, но иска да съм под наблюдение поне една седмица.
Умрях от страх, не цепна венеца, който се е надул, защо - не знам, но каза да продължа антибиотика и че ако се надуя повече да взема и друг ....
дайте съвети какво да правя, да ги вадя ли 4-те наведнъж, поне да се свършва?

# 2 654
  • София
След 30мин ли се махаше тампона?
Какво се ползва за жабурене (имам конци)?
От обезболяващите аулин, аналгин, нурофен - кое е по добре?

Общи условия

Активация на акаунт