Вадене на мъдрец...

• 1 153 045
  • 4 283
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря ти Деси! Днес бях на контролен преглед и хирургът смята, че макар и без конците, раните все пак успяват да си заздравяват, разкъсаните тъкани били все още там, където той ги прилепи в събота, даде ми надежда, че ще задравее и няма да се наложи допълнително шиене, но явно ще трябва да продължавам да не си мия зъбите и да оцелявам само на течности... умирам от глад, но това да ми е проблемът, както се казва.... Смятам да изпия една боза пък да видим как ще ми се отрази на дъха  Grinning Успех на всички с техните извадени мъдреци  Wink

# 436
А боли ли докато шият "дупката" ?

# 437
Не, не боли, упойката си държи... И ако се беше наложило да ме шие пак, предполагам, че пак щеше да ми бие една упойка. Не вярвам някой да шие на живо. Освен, разбира се, Рамбо  Laughing

# 438
Здравейте мами,аз искам да попитам някой ходил ли е при Д-р Алексиев които работи на Бенковски, вчера бях на зъболекар и моята стоматоложка ме прати при него за вадене на мъдрец

# 439
Здравейте и от мен! Оказа се, че ми расте долен десен мъдрец, естествено настрани и бута седмия зъб. Още не се е показал, но венецът ми вече е пробит. Стоматоложката ми каза, че трябва да се извади от хирург, а цената, която ми съобщи е 120лв. Това нормална цена ли е за манипулацията?

# 440
  • в матрицата
 popsy , нормална цена е, нали знаеш всичко е строго субективно, може да струва и 50 лв, може и 350 лв, върпос на хирург... Аз не бих заложила на цената, а на специалиста, който ще извади мъдреца.... защото, ако ще ми стреува 50 лв, и няма да си свърши работата добре, и ще има куп проблем след това, по добре да дам 350 и да забравя, но не забравяй, че пък цената не определя и качеството  Mr. Green

# 441
Аз също мсиля като Suzza . Имам 3 извадени мъдреца и 3те бяха на различна цена и в различен град(по стечение на обстоятелствата)  Първия беше за 170лв през 2002, в Бургас - тогава много пари ми се струваха, те и сега не са малко..., 2рия за 45лв   във В Търново и 3тия отново в Търново при друг хирург-стоматолог(тък тако предишния не беше на смяна, а беше отново спешно  ooooh! )  за 35лв.  Добре, че с никой не съм имам проблем след това.  Сега нямам търпение да се отърва и от последния, ама той пък взе , че се оказа читав зъб.... да му се ненадяваш!

Дано да е добър специалист!

# 442
  • София
моят го извадиха за 180лв; на едно момче преди мен за 240 Simple Smile може да съм хванала намаление за хипер редовен клиент  Joy
на моя приятелка й извадиха 4те за една година като време горе долу и й вземаха по 350-400 на зъб при някакъв друг хирург, не при моя Simple Smile
така че освен, че зависи от хирурга, зависи и от индивидуалния проблем!

# 443
Моят (горен) го извадиха за 280, като д-р Стоичков ми каза, че цената е висока, защото е сложна позицията на зъба, трябва да се реже на три, и трябва да са двама хирурзи, и така и беше, двамата чекнаха и рязаха и дърпаха и шиха, абе ужас Simple Smile Но аз много исках да съм при Стоичков, защото знаех отпреди, че е много добър.

# 444
при разкриване на зъб и упойка възможно ли е да има някакви лоши последици за бременността?

# 445
при разкриване на зъб и упойка възможно ли е да има някакви лоши последици за бременността?

Казват, че упойка по време на бременност не е желателна!

# 446
На мен ми извадиха също мъдрец миналата седмица, но още продължава да ме боли костта и цялата страна. Пилиха ми много костта защото трудно го извадиха и днес вече е 6-ти ден и много боли челюстта, костта към ухото и там боли много, дори в ухото ми. Пия обезболяващи, но са вредни и имам болни бъбреци, от тях не мога повече от 2 на ден да пия. Не знам, дано ми мине скоро, че...иначе ужас! Praynig
Доста ми разпъваше ставата за да го извади, платих 200лв. и ужасни болки. Sad Иначе си ям горе - долу нормално, мина ми оттокът, но боли още.

# 447
Zdraveite vsichki az ne jiveq v balgarias i vchera bqj na zabolekar, izvadija mi 4 zaba edin ot,koito e madrec vsichko mina normalno i za sega sam dobre nqmam nikakvi bolki.Zabolekarq mi zabrani da pusha 4 dni ,no az nemoga da izdarja bez cigari tolkova vreme i dnes si izpushij 2 cigari .iskam da znam kakav e riska ako pusha?Blagodarq predvaritelno

# 448
  • София
първото, за което се сещам, е да го замърсиш и да получиш инфекция

# 449
  • в матрицата
Zdraveite vsichki az ne jiveq v balgarias i vchera bqj na zabolekar, izvadija mi 4 zaba edin ot,koito e madrec vsichko mina normalno i za sega sam dobre nqmam nikakvi bolki.Zabolekarq mi zabrani da pusha 4 dni ,no az nemoga da izdarja bez cigari tolkova vreme i dnes si izpushij 2 cigari .iskam da znam kakav e riska ako pusha?Blagodarq predvaritelno
За риковете от пушенето има много материали  Mr. Green конкретно за мъдреца - няма идея, но щом са ти обърнали специлано внимание,  сигурно има и причина. Наиситна не мога да разбера хората, които " не издържат без цигари", какво ви дава толкова тая цигара..... Малко се отклоних,  но наиситна не разбирам, защо поставяте на 1во място цигарите пред здравето си...

Общи условия

Активация на акаунт