Вадене на мъдрец...

• 1 145 529
  • 4 238
  •   2
Отговори
# 4 125
Това, което плюете наистина ли е гной? Щом е зашита раната и приемате антибиотик, не би трябвало да има проблеми.

Ами имах гаден вкйс в устата жабурех с вода и сол и изплюх жълто няма какво друго да е

# 4 126
Трябвало е Елудрил да Ви препоръчат. Най- добре би било утре да се свържете с лекуващия стоматолог.

# 4 127
Трябвало е Елудрил да Ви препоръчат. Най- добре би било утре да се свържете с лекуващия стоматолог.

Ще звънна утре,но не е нормално да имам болки и да плюя гной нали, оток също имам

# 4 128
Не е нормално да плюете гной, но не зная дали наистина гной плюете. Понякога върху раната се образуват други бели или жълти неща. Отокът може да остане ден-два, може и повече. Индивидуално е. Стоматологът ще прецени.

# 4 129
Не е нормално, но не зная дали наистина гной плюете. Понякога върху раната се образуват други бели или жълти неща. Стоматологът ще прецени.

Ами не мога да отворя устата си, за да проверя

# 4 130
Явно е сериозно.

# 4 131
# 4 132
Да, дано да не е. Бързо възстановяване!

# 4 133
Здравейте! След изваден мъдрец, препоръчали ли са ви жабурене с разредена кислородна вода? Ако някой има опит, да сподели.

# 4 134
  • София
Да, но не съм го практикувала. Жабуря се с вода за уста, по-приятно е на вкус и също има добър ефект.

# 4 135
Здравейте! След изваден мъдрец, препоръчали ли са ви жабурене с разредена кислородна вода? Ако някой има опит, да сподели.
Може, дезинфекцира и действа леко кръвоспиращо. Не трябва да жабирите енергично Леко само изплаквате. Може също с вода за уста,или сандрин,или отвара от смрадлика или лайка,студени.

# 4 136

Не жабурене, но ми препоръчаха да впръсквам със спринцовка с игла в дупката, за дезинфекция и за почистване на остатъци от храна.

# 4 137
Не ми изглежда нормално. Не знам защо е казал да жабуритекато първите 24 часа не е препоръчително. Чуйте се с доктора. Къде го вадихте?
в София

При хирург ли беше? Кой е доктора, ако не е тайна?
Какво стана, чухте ли се с него?

# 4 138
Не ми изглежда нормално. Не знам защо е казал да жабуритекато първите 24 часа не е препоръчително. Чуйте се с доктора. Къде го вадихте?
в София

При хирург ли беше? Кой е доктора, ако не е тайна?
Какво стана, чухте ли се с него?
Доктор Радославова. Не съм се чула още с нея, имам все още болки, но не както първия ден, отокът спада. Болката е може би пулсираща

# 4 139

Не жабурене, но ми препоръчаха да впръсквам със спринцовка с игла в дупката, за дезинфекция и за почистване на остатъци от храна.

И аз това правих последните два дни, след ядене. Наистина почиства раната от остатъци храна, но...ме заболя много. Дали съм раздразнил някой нерв с водата, която впръсквам със спринцовката? Но боли доста, челюстта, чак до скулата стига. Освен това, оттока все още не е спаднал, а вече станаха 20 дни след изваждането на мъдреца. Но поне не ме болеше, докато не почнах да почиствам раната със спринцовка с вода. Мисля да ходя в София на преглед при доктор Христо Стоянов, лицево челюстен хирург. От Ямбол съм.

Общи условия

Активация на акаунт