Вадене на мъдрец...

• 1 145 540
  • 4 238
  •   2
Отговори
# 4 110
Здравейте,
Имам ретинирал долен ляв мъдрец, който трябва да се извади оперативно. Моля за съвети за добри зъболекари, хирурзи, които се занимават с подобно нещо, бих била благодарна ако имате и ориентировъчни цени

# 4 111
  • София
В кой град търсите?

# 4 112
  • Sofia
Винаги ли се пие АБ след вадене на мъдрец?
На кой ден се махат конците?

# 4 113
  • София
И двата пъти като са ми вадили мъдреци, са ми предписвали антибиотик. Иначе конците се махат между 7 и 10 ден.

# 4 114
Не винаги. Аз първия път пих, сега не ми изписа. Зависи от лекаря. Доволна съм.

# 4 115
Аз лично все съм пила антибиотик. Конци не са ми махали последния път, бяха резорбируеми.

# 4 116
Вадили са ми три мъдреца, нито веднъж не съм пила антибиотици, нито съм имала конци. Ще видим с четвъртия как ще е.

# 4 117
За София се интересувам

# 4 118
  • София
За София се интересувам

Има много добри отзиви за д-р Антон Козаров, Reflect dental studio. Аз съм вадила при него миналата година, 550 лв на мъдрец. Много хора са доволни от доц. Елица Деливерска - тя е лицево челюстен хирург също така. Вадила съм и при д-р Шаранкова, но тя е заета с преподавателска дейност и малко трудно се организира час. Преди години вадих при д-р Людмил Гагов в кабинет в ж.к. Изток, близо до метро станция Жолио Кюри, и бях много доволна от лекия следоперативен период и нетравматичното вадене.

# 4 119
Здравейте, извадих мъдрец вчера напълно ретиниран, напряко  в съседния.. 3 часа се бореха с него пълен кошмар... Пия антибиотик, имам болки страшни на обезболяващи съм постоянно, жабуря с вода и сол , не знам колко е удачно, но по препоръка на доктора, но имам гной при изплюването  и се притеснявам. Нормално ли е ?

# 4 120
Не ми изглежда нормално. Не знам защо е казал да жабуритекато първите 24 часа не е препоръчително. Чуйте се с доктора. Къде го вадихте?

# 4 121
Не ми изглежда нормално. Не знам защо е казал да жабуритекато първите 24 часа не е препоръчително. Чуйте се с доктора. Къде го вадихте?
в София

# 4 122
Зашита ли е раната?

# 4 123
Да, три шева

# 4 124
Това, което плюете наистина ли е гной? Щом е зашита раната и приемате антибиотик, не би трябвало да има проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт