Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 11 436
  • 290
  •   7
Отговори
# 285
За пейнтбола - наскоро бях на рожден ден на по-малки ученици в Борисовата, пейнтбол. Не препоръчвам. Сигурно е струвало маса пари на родителите на детето, но половината деца се отказаха още преди средата на мероприятието. Течаща отходна тръба с локва точно при влизане, комари на рояци.

За трамплин - Джъст Плейс, гледах редовно родители да си водят децата там. Може да се правят рождени дни. Но не съм ходила лично и не мога да дам мнение от  опит.

# 286
  • София
Зависи къде е пейнтболът. В спортен комплекс Малинова долина беше страхотно миналата година за РД. Имахме късмет с времето и беше навън - 10-12 деца, играха няколко игри и страшно бяха доволни. Имат и много хубаво кафе с кетъринг за хапване. Но вече сме го пробвали, сега иска нещо друго.

# 287
В последните месеци наборчето беше на РД в няколко escape rooms, VR зали, картинг, на партита с приспиване (изключително популярно за компанията му), в пицарии и заведения за хапване, а предишни години и на боулинг, Just place, наети зали за партита, Коколандия, пейнтбол. За момента не се сещам за друго.

# 288
  • София
Има и РД с футбол, ние сме ходили на едни балони в Слатина, май Greensport беше.
Но ми се струват големи за такива празненства. Вече не иска такива неща, последно се нави на картинг, за догодина не знам.

# 289
  • shumen
При нас няма голям избор,но и не искат навсякъде.Има едно заведение с Виар стаи,джагита и лабиринти и иска там,но излиза луди пари,а аз не мога да си го позволя.Затова му казах,че другата година вече само с най-близите,а ако иска приятелите да ги води някъде на пица да ги почерпи.

# 290
При нас девойката от две години иска с приятели на пица. Първата година ходихме с баща ѝ и сестра ѝ като седнахме на дискретно разстояние от децата. Миналата година аз отидох да занеса тортата и да платя. За тази засега каза, че иска с приятели в Хепи или на пица след училище, но да ѝ дам пари и тя сама да се оправя. Ще видим после да се почерпим семейно, вероятно вкъщи.
Иначе с нетърпение чакам и малката да приключи с организираните РД, сега гледах цени за нейния РД и направо сърцето ме заболя.

Общи условия

Активация на акаунт