Осмокласници 2026/2027 - тема II

• 14 352
  • 336
  •   1
Отговори
# 315
  • София
За рождените дни- кино и после се ядат бургери на фуудкорта. И у нас са преспивали, и той е ходил на гостита, че и по няколко дни. Сам може да пържи яйца, с приготвяне на паста също се оправя традиционно по мъжки. Но не знам какво трябва да се случи, че да имам комфорта да го оставя да готви на газ. Толкова е завеян, че на моменти чак не мога да повярвам. Миналата седмица установявам, че е свършил препарата за почистване на под. Викам, заминавай на Кауфландия да купиш. Сложи си слушалките, десет минути си оправя косата в банята преди да излезе и един въпрос не ми зададе. После три пъти звъня от магазина- бил до мокрите кърпи /понеже с тях се чисти и затова там отишъл/, обаче „никъде нямало“ препарат за под значи … На следващото звънене просто казах „абе, тоя Мистър Пропър, плешивия с мускулите, нали го знаеш? Отиди, за Бога, погледни етикета - пише Мистър Пропър с големи букви и сигурно има нарисувани плочки и парцал“. Ама какъв да бил тоя парцал- за такъв с конци ли да гледал или такъв с гъба за попиване накрая…….. Майкоу, полудях от безсилие да повярвам, че верно го водим тоя разговор. Хубаво, накрая се върна с едно шише с пулверизатор!!!! с пулверизатор, хора- пише мултипърпъс и освен останалите няколко повърхности, има много ясно и нарисувани плочки, всичко е точно. Пиза, миза, функционално завеяни, не знам...

# 316
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на British Lab Sofia Language School за езиков курс?

# 317
Beeps, представям си какво ти е било Simple Smile но се посмях, де Simple Smile Аз за тази цел карам да снима рафтовете и казвам кое искам Simple Smile

# 318
  • shumen
Beeps,посмях се.
Същия завеян го имам вкъщи.Сега си дойдоха от Гърция и през цялото време ми обяснява как си търсил слушалките,а ги нямало.Накрая ги намери като се прибра вкъщи най-отдолу в раницата му.

# 319
Повечето мъже сме такива. А той е дете! А аз като съм дърт мъж, да не съм по-хубав? Всеки път, когато жена ми ми поръча да купя нещо, се изприщвам. И аз й звъня от магазина. Аз знам къде е виното и къде са луканките, и гледам не опаковките, а кое е с червен етикет - демек на промоция, и това вземам. Тя като ме прати за нещо, половин час го търся и много често не уцелвам правилното.

# 320
  • София
Да, добре че на тия щандове нямаше нещо с капкомер 😂
Знаете ли, че сега обсъждаме за възрастните, но противогрипните ваксини за деца безплатни ли са?

# 321
Такова недоразумение имам в миналото, че моля, ако вечеряте, не четете нататък.
Скрит текст:
Значи, имам си аз винаги резервна четка за зъби. Тогава, long time ago, бях студентка и живеех на квартира. Щях да ходя някъде за няколко дни и вземам резервната четка, която стои в кутийка. Направи ми впечатление, че е отворена, но си казах, че сигурно не помня, че съм я отворила. Известно време след като се върнах, съквартирантката се провиква - "Къде е четката за фугитееееее?" Банята чистила с нея, моля ви се! Не посмях да питам дали само фугите, шокът беше огромен!

# 322
  • shumen
Beeps,мисля,че са безплатни.

# 323
  • София
Да, добре че на тия щандове нямаше нещо с капкомер 😂
Знаете ли, че сега обсъждаме за възрастните, но противогрипните ваксини за деца безплатни ли са?
До 7 годишна възраст са безплатни.

# 324
За деца до 17г. с хронични заболявания също са безплатни ваксините против грип.

# 325
  • Някъде по Дунава
Моят е от днес болен. Прибрахме си го от общежитието. Масово децата там са с болки в стомаха и температура.

# 326
  • shumen
Моят в Гърция са го изкарали този вирус с болките в корема и разтройство.
Онзи ден се върнаха и от днес беше на училище.Започнаха го ударно с входните.По Английски входно не са правили,но утре ще правят второ контролно.След всеки урок ще правят им е казала днес класната.
Донесе и декларация за стипендия за отличен успех.Тази стипендия всеки месец ли е искам да питам?

# 327
Guinness, бързо оздравяване! 🤗
Danaeka, всеки срок се кандидатства за стипендия, ако ученикът отговаря на условията, получава се всеки месец.

# 328
За половин ден минава чревният вирус, нека детето си почива вкъщи. У нас всеки с вируса си - два напълно различни си ги менкаме, но така ще е, почва сезонът.

# 329
  • Бургас

Донесе и декларация за стипендия за отличен успех.Тази стипендия всеки месец ли е искам да питам?
За всеки месец от първия срок е. Може да я изплащат всеки месец. Може на един път да я платят. На моята дъщеря са и казали,че ще пуснат парите през декември

Общи условия

Активация на акаунт