Как да постъпя?

• 1 927
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Ако никакви разговори не помогнат, започни и ти да оставяш мръсно след себе си. Когато същият проблем опре до нея, и се наложи тя да чисти след теб, може и да започне да си почиства.

Да си представям как две възрастни жени се надсират една друга не ми беше в списъка с желания за 2026 година.

# 31
Ако никакви разговори не помогнат, започни и ти да оставяш мръсно след себе си. Когато същият проблем опре до нея, и се наложи тя да чисти след теб, може и да започне да си почиства.
Под достойнството ми е, госпожо.
Нито искам да играя контра, нито да влизаме в излишни конфликти.
По-скоро проявява вид пасивна-агресия и иска да е господарката на дома.
Но това стана точно след спора, който имахме вечерта и вече не знам дали е случайност или го е сторила с умисъл.

Ха, точно.
И това ми хрумна също.
Първо се пробва с добро, ако не стопли - със сопата.
Какво ще се реши с това.
Вие бихте ли го направили?

# 32
  • Мадрид / София
Тогава чистиш ти и не повдигаш повече въпрос. Да оставяш мръсно и ти не е решение изобщо. Преди да ползваш тоалетната пускаш водата, вършиш си работата и си почистваш след себе си. Не е приятно, но това е положението. Първо въвеждате система за затваряне на вратата за да не нахлува докато си вътре и после се наемаш да почистваш ти, когато можеш. Независимо от това, че си от скоро имаш същите права като другата наемателка. Единствено ако има някакъв установен ред от нея, ти си тази, която трябва да се нагодиш към този ред. Но тя няма право да нахлува в твоето лично пространство.

# 33
Не ти ли е възможно след всяка мръсна тоалетна да се провикнеш " Пак не си си почистила ла...та"?

# 34
Кучето ми пикае пред съседското, за да му покаже кой е шефа. Интересно е, че и хората така го приемаме явно. Е, някои от нас Grinning

Общи условия

Активация на акаунт