💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 3 (14.09 - 21.09)

• 31 731
  • 919
  •   70
Отговори
# 855
При зелените повече ме дразнят кокошките, не петлите. Вече и Юлия е в кюпа.
.Юлия явно ще е новата Радостина от миналия сезон. От блатото в голямата стратегия.

# 856
Дано не спечели Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp
Да се наказват арогантните булита ImpImp

Реално близнаците не са изпъкнали пред другите мъже на арената, освен, че са по-шумни и скандалджии /не визирам шантавите сини/, само малко по-тъпички на пъзел и много преписват.
Изобщо не съм съгласна. Близнаците са грубовати, но че са отлично подготвени няма съмнение. Само един е по-добър от тях на пъзелите - Велизар. Изобщо хората не обичат победителите - реалните, не нагласените герои. Като им замирише на някого, който ги превъзхожда, започват да агресират зверски. Зрителят се отъждествява с жертвите. Страници се изписаха за Исус и несправедливостта към него, но че изобщо нямаше как да бъде конкурентен в тази игра някак се пренебрегна. Сега е обратното. Каква справедливост имаше тази вечер? Настойчиво посъветваха Стивън да се върже на тази интрига. Сега като обърне палачинката влюбената Антония и той ще се окаже с пръст в уста. Много жалко и за Симона - силна, а тежка лъжкиня. Браво на покерджията. Мисля, че той не гони победа. Достойното представяне му е достатъчно и му го подсигуряват. Вече съм за Боян. Той много трудно може да бъде контролиран, защото е шматка и половина. пепи също ми е надолу - ужасен език по отношение на бате Емо, а ония двете клакьорки се кикотят, като че ли обяснения в любов слушат. Стивън постъпи глупаво. Интересен сезон се завърза. И на този фон ми е мъчно като гледам как Томчо гасне и отслабва.

# 857
  • Буркина Фасо
трябваше да дадат някаква игра на сините за да си заслужат храната, вместо 2 часа да слушаме дразги.
примерно  ако един реши някакъв пъзел  за по-малко от 5ч  цялата група печели. Simple Smile

# 858
Малко отклонение: Потвърждавам, че всчики сезони се гледат в Нетера, включително и първия. Аз тогава не знаех, че такава игра съществува. Laughing

Всичко изглежда толкова различно. Ще ми бъде интересно да го видя.

# 859
Явно сезона набира скорост, щом започнаха коментарите за "подмолната игра" и характерите на участниците. Laughing  Винаги чакам с нетърпение всякаквата стратегическа игра да бъде отъждествявана като седемте смъртни гряха.

В този ред на мисли доста ми хареса, че разкараха единият близнак. Много по-интересна ще стане играта сега. Хем като динамика при зелените, хем може и на битките да вземат да по-сгафят, въпреки че точно както Йордан го каза, и аз не виждам никаква разлика дали ще е той в племето или Ивайло. Сега просто Иван и Тома ще лъснат как досега само повтаряха за "сила на племената" и сега изведнъж ще обърнат монетата и няма да ги интересува представянето на арената, а ще си търсят социалното отмъщение.

Относно Симона, нямаше нужда чак толкова да маже, всички знаят с кой играе, но като цяло няма абсолютно нищо негативно в играта и. 8 години хора не могат да проумеят, че в това предаване има 50% стратегическа игра и даже в много по-голяма степен е важно как се позиционираш извън арената, отколкото представянето ти на нея.

# 860
Сериозно ли дадоха на гладували хора пържени картофи?!?

# 861
  • Буркина Фасо
Сериозно ли дадоха на гладували хора пържени картофи?!?
да.  и кюфтета.Grinning

# 862
Понтония яде ли кИфтаци накрая Joy

# 863
  • софия
Значи лично аз може и сбъркана да съм, но харесвам близнаците. Без тях сезонът щеше да е под нулата.
Отделно ги харесвам и като характери на мъже. Видях да подкрепят жените, тук други не го видяха, но веднага на терен се отзовават, облекчават колко могат играта им, вярно имат и те интерес да спечелят битката, но им идва отвътре според мен. Може да са по-първични в изказа, но поне откровени. Не се пестят, не хленчат, абсолютно доминират на терен, ама били казали нещо си , ама дали не е било вярно да се запитаме. Харесвам ги и това е. Жал ми е за Ивайло, несправедливо и нарочно направено.
Е, споко, не си само ти да харесваш близнаците. Поне дузина сме тук, не четеш Фнимателно значи Grinning
Близнаците си четат битките, разпределят си силите и позициите, нагърбват се с пъзелите щото другите се скатават, помагат на терена на всеки където е възможно. Преди съвети, решения и т.н обсъждат с момите всичко и то всеки път.
Хареса ми и как обърнаха двата гласа срещу тях в позитив, два пъти се спасиха с аргумент '"ако сте заплашени, гласувате ни и готово".  
Но Ивайло го отписвай директно. От блатото няма да излезе - това ни е тазгодишния карък участник, един от най-силните, когото ще изгонят на съвет.  Поне дано не го мъчат дълго  като Митака от  С6, че още ми е пред очите, спешно за 112 му беше положението. Cry

Кога започва Трейтърс? Имам спешна нужда от още едно риалити по възможност за възрастни... Grinning

# 864
Още малко зодии за страничка #1:

Кристиян - Риби
Александра - Овен
Жани - Козирог

# 865
Значи лично аз може и сбъркана да съм, но харесвам близнаците. Без тях сезонът щеше да е под нулата.
Отделно ги харесвам и като характери на мъже. Видях да подкрепят жените, тук други не го видяха, но веднага на терен се отзовават, облекчават колко могат играта им, вярно имат и те интерес да спечелят битката, но им идва отвътре според мен. Може да са по-първични в изказа, но поне откровени. Не се пестят, не хленчат, абсолютно доминират на терен, ама били казали нещо си , ама дали не е било вярно да се запитаме. Харесвам ги и това е. Жал ми е за Ивайло, несправедливо и нарочно направено.
Кога започва Трейтърс? Имам спешна нужда от още едно риалити по възможност за възрастни... Grinning
На 30.10 доколкото знам

# 866
На мен не ми харесва това блато, от което си тръгваш след като слабите се коалират, за да изгонят силния. Преди ми харесваше повече регламентът. Тръгваш си след като падаш в битка. Дано се върнат към този вариант.

# 867
  • В Града на липите
Цитат
Е, споко, не си само ти да харесваш близнаците. Поне дузина сме тук, не четеш Фнимателно значи Grinning.
Спиритче Hug Да, имат си фенове, то в този сушав сезон, оставаше и да нямат Grinning
На арената са чудна гледка, когато не са твърде изнервени, обаче телешката ми природа се бунтува от прекалено изявения им патриархат. Имам чувството, че са се телепортирали от минал век. Grinning

# 868
  • софия
Хрис Hug абе преекспонирано ми е това на мен. Яко див темперамент вярно, имат си кусури момчетата, ама всичките им хубави качества само между капките ги четеш, и то ако искаш де. Grinning
Тия агресори, патриархат, насилници и незнамквоси , ми не ги виждам.
Я Юлето как бързо им сви сармите и взе че се изказа смислено, можело значи Grinning
Но няма как да се получи силните жени да идпъкнат в този формат,  ако не е на гърба на този тип мъжки образи.
Та такива ми ти работи....
Не бяха ли искрени според теб в онзи им разговор, как Иван да подходи към Алекс и дали ще си "играе с чувствата и" .  Stuck Out Tongue Winking Eye

Е има време да покажат и мръсна игра занапред и да ми слязат в класацията. Grinning
Ама подозирам че ще стискам палци на Ванката за финала Grinning
За "женски" финал, ако верно са го намислили  съм пас.
Победителя от С7 ми е достатъчен Trollface

# 869
Аз също харесвам близнаците,гледам игри на волята от 4ти сезон и никога не съм разбирала като някоя жена каже ,че мъжете трябвало да ходят на битки и да ги пазят???Още повече ако това се случва в началото на играта,без още да се познават...За мен в племето на Канарите трябваше Жани да отиде на блатото.Това момиче няма реална оценка за себе си,на арената не е уау,даже бих казала слаба...мрънкане,наговаряне, все нея искали да я номинират,ами като е най-слабата в племето разбира се ,че ще я номинират.Александра пък ми се струва глупава щом я слуша за всичко...Близнаците поне са се подготвили,да не говорим ,че никой друг не иска да решава пъзелите в тяхното племе.Мисля,че мъжете наистина правиха жестове към Жани и Алекс да се чувстват по-добре,помагат им и какво ли не още,а жените не съм видяла и чула да направят нещо за тях.Червените ми станаха противни,а сините са ми скучни,бате Емо на моменти не мога да го слушам какво говори ....Тази година нещо съм разочарована от участниците,днешната капитанска битка ми се стори много кратка и лесна,нагласена....От блатните искам Ивайло да се върне,но мисля ,че ако това стане ще отиде при сините,а след него се надявам и Тончо да влезне в играта,за другите каквото дойде.За сега Иван и Ивайло са единствените на които стискам палци да спечелят.А All stars е голям смях,не знам как успяха да измислят подобно нещо Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт