Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

• 5 518
  • 386
  •   6
Отговори
# 360
Бих добавила повече активност в моето ежедневие, както и по-здравословно хранене.

# 361
Не съм ползвала за момента продуктите, но мисля, че идеално ще ми се отрази пакетът HOT TRANSFORMATION. Имам нужда от стягане на кожата.

# 362
Да пия повече вода и да се движа повече.Да си изградя сутришна и вечерна рутина.

# 363
Не съм пробвала продуктите,но с радост бих го направила.Бих добавила малко повече интензивно движение,спокойствие,време в планината и далече от токсични хора.

# 364
Бих добавила повече сън и повече вода.
Не съм използвала продуктите.

# 365
  • София / Баня
Вече направих някои промени в храненето. Сега е време да добавя и физическа активност.

А продуктите на COCOSOLiS бих пробвала с голямо удоволствие.

# 366
Бих добавила спокойствие и повече сън!

# 367
  • София
Бих добавила една малка, но постоянна промяна – да отделям няколко минути всяка вечер за грижа за кожата, вместо да я правя само когато имам време. Вярвам, че именно постоянството в ежедневната рутина дава видими резултати с времето. ❤️ А когато използвам продукти, които ми доставят удоволствие, е много по-лесно да превърна грижата в навик.

До сега не съм използвала ваши серуми и рутини

# 368
Малко повече спорт бих променила. Не съм пробвала продуктите

# 369
Мисля да добавя повече движение, разходки и упражнения у дома

# 370
Скарана съм със съня и мисля, че повечето ми проблеми идват от там. Бих искала да си поспивам повече, а бих пробвала и вашите кремове.

# 371
  • софия
Бих добавила към ежедневието си малко повече сън и спокойствие!
Колкото до серумите на COCOSOLIS  все още не съм ги пробвала никога, но с радост бих!

# 372
Повече движение, вода и здравословна храна.

# 373
Запишете се за участие като ни кажете коя малка промяна бихте добавили в ежедневието си, за да видите видим резултат с времето? Ако вече сте пробвали някой от тези серуми или рутини, ще се радваме да споделите своя опит.

Редовни упражнения сутрин, повече вода и серум, който да подпомогне ефекта и да стегне кожата. Ползвала съм серума, но за кратко, защото бях в инвитро процедури. За щастие вече имам детенце и много ще се радвам да бъда сред късметлиите, които ще получат пакет и да мога да дам реална оценка. Ползвала съм и уникалните масла за плаж, този с диня ми е любим.

# 374
Бих добавила повече сън и спокойствие.
Относно серумите на COCOSOLIS - не съм пробвала никога, но с радост бих.

Общи условия

Активация на акаунт