Мисия „Гладка и стегната кожа“ с COCOSOLIS ● Спечелете една от 40 терапии!

• 3 578
  • 326
  •   1
Отговори
# 315
Трябва да добавя повече сън и спорт и по-малко стрес в ежедневието си, но тъй като едва ли ще успея добавянето на серум би било едно добро начало

# 316
Вече започнах промяната с посещения на фитнес и пилатес, както и прием на витамини.Продуктите на Cocosolis не съм ползвала,но съм срещала реклами.Бих опитала нещо ново как ще ми се отрази.

# 317
Спорт и много вода е моят трик, но бих прoбвала и продуктите на Cocosolis

# 318
  • Sofia
Тренирам почти всеки ден кардио и тежести, стягането на кожата е много сложна задача, особено след 40. Не спирам да се боря и мисля че с редовни тренировки и помощта на продуктите на Cocosolis ще успея 💯

# 319
  • Sofia
Имам крещяща нужда от сън и също грижа за кожата. Не съм ползвала продуктите, но бих опитала.

# 320
  • София
Бих добавила една малка, но постоянна стъпка – ежедневно нанасяне на серум, подходящ за нуждите на кожата ми, и да не пропускам SPF сутрин. Смятам, че именно постоянството в малките навици води до видими резултати с времето. 😊

# 321
Бих добавила спорт и по-здравословно хранене.
Не съм използвала продуктите досега.

# 322
Бих добавила повече спорт. Интересно ми е дали тези продукти ще имат ефект при мен, тъй като имам нужда от промяна.

# 323
  • София
Бих добавила повече Пилатес в ежедневието си. Ходя на плуване 2 пъти седмично и веднъж на Пилатес. Ползвала съм маслото за тен и съм доволна. Тенът се задържа дълго. Бих се радвала да пробвам HOT TRANSFORMATION.

# 324
За жалост не съм ползвала продуктите ви , а относно рутината -добавих повече движение,упражнения с ластик и по-качествена храна.

# 325
Използвам SLIM+ и LIFT+ вече четири месеца и определено виждам резултат. По здравословни причини прекъснах спорта от известно време, но предполагам, че ако спортувам, ефектът ще е още по-добър.

# 326
  • Samokov
Ще добавя повече движение и цялостна хидратация. Серумът е перфектна част от грижата за кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт