Music Idol-11

• 12 299
  • 342
  •   1
Отговори
# 45
Колебая се между Невена и Теодор. ... newsm78
Невенчето май ми е фаворитката!

# 46
Бях за Стефан по едно време, но ми стана крайно противен...не знам защо  Sick
И за Невена бях, но ми е много...суховата.
Все ми е тая вече кой ще спечели.  Laughing
Баш така ги виждам и аз айдълските работи, но си имам известни предпочитания към Теодор и Преслава.  Grinning

# 47
Стефан има родители, които имат финансовата възможност да наберат сега номера му за гласуване и да не затварят телефона до другата седмица по това време... Rolling Eyes
добре де ще кажете ли все пак кои и какви са родителите на Стефан, че ме гложди  Praynig

# 48
Стефан има родители, които имат финансовата възможност да наберат сега номера му за гласуване и да не затварят телефона до другата седмица по това време... Rolling Eyes

Да, ама не държи като такъв, нали тъй?
Аз много си го харесвам, но все пак гласувах за Невена, защото всеки път, когато пее ми въздейства! Има много красив глас и самата тя е нежна и красива. Не харесвам рок музиката и затова не харесвам и кой знае колко Теодор! А и гласът му е един такъв - все на фалцетче го избива. Стилът му не ме кефи!
Май ще чакам другия път обаче  да си тръгне Преслава!

# 49
  • Varna, Bulgaria
Теодор Невена Невена Теодор .............. Thinking 
Теодор май предпочитам да спечели  Laughing

И аз така!

# 50
Момичета, понеже останаха само 4-ма за плЮене и е малко скучновато и се повтаряме вече, предлагам да се върнем пак да плЮем по журито: Глория с бедния речник, Слави-гадняра... Joy

# 51
Аз съм за Невена и Теодор Peace Не знам как да избера м/у двамата, по нататък ще видим ка ще се представят.

Освен това умствения й багаж е твърде ограничен, в това отношение дори Кремена е по-добре.
Не ми харесва и държанието й - хем е просто милото - хем със самочувствие.

Интересно ми е, познаваш ли я лично, че да се изказваш така? Как й прецени умствения багаж? newsm78
Да, наистина момичето се притеснява и няма самочувствие, но това не определя умственият й багаж.
И къде е показала самочувствие не разбрах Thinking newsm78

# 52
  Невена има прекрасен невероятно въздействащ глас!Необикновено е музикална!Тази певица,независимо как изглежда,бих я слушала с часове!(стига и песните,които пее,да ми допадат)
Всеки неин тон е токова интересен, носи толкова много информация!При това и гласа й е абсолютно овладян.Бих й пожелала повече кураж за останалите концерти.За мен тя е безспорен Музикален Идол!
   Все още много ме е жал за Пламен!И неговият глас е невероятно красив.Има някакви вибрации,които  играят по най-тънките струни на душата ти!Абсолютно нормално възприех неговото отчаяние при напускането на Мюзик Айдъл.Съвсем човешки се държеше!Според мен,просто му личеше ,че има адски чувствителна душа.Засегнат беше!Разбира се!Имаше от какво!Не бих го осъдила за "НЕмъжкото" държание онази вечер,в никакъв случай!

# 53
Аз най-харесвам Преслава от тези, които останаха, а иначе Пламен ми беше фаворит Peace

# 54

И къде е показала самочувствие не разбрах Thinking newsm78
  Ей това и аз не го разбрах. Thinking

# 55
четох в предишната тема, някой писа, че Преслава нямала глас. Не е вярно това. Не може просто така да го кажеш. Четиримата са чудесни. Но все пак аз си гласувах тук за Преслава.

За Пламен ми стана жал, като го чух колко искаше да остане......

между другото вчера слушах по  радиото Валентина да пее Обичам те" на Силвия Кацарова - студийният запис показва много проблеми в постановката на гласа, във фраза и т.н. Чак се учудих, след като по компютърен път докарват една Кати да прилича на нещо, защо Валентина са я оставили почти необработена.

Последна редакция: пт, 18 май 2007, 17:39 от тити

# 56
Не разбирам защо така се обиждате и заяждате. Нормално е всеки да има фаворит, но не плюйте по другите, защото фаворита им е различен от вашия.  Явно е започнало едно заяждане от преди и сега темата е просто едно място за изливане на жлъч Tired
Аз мнооого се учудих, че излезе Кремена Thinking  Мислех, че ще е Стефан. Но аз все още съм от тези,чийто фаворит е Невена.

# 57
didiana, и аз като теб мислех. Фаворит ми е Невена и после Теодор.
Иначе нека се заяждат, на мен ми е забавно, гледам сеир. Simple Smile

# 58
Ми то тези с уникалните гласове ги изгониха - Красимира , Кремена , Тихомир. Говорим за гласови данни а не за тип повидение . Но от тези дито останаха предпочитам да спечели Теодор

# 59
   Моля,не приемайте,като заяждане думите ми Praynig,но ,според мен,Тихомир беше абсолютно недоразумение в този конкурс.Не знам.....  33uuимам чувството,че той изобщо няма никакъв глас!(за певчески глас говорим ,разбира се Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт