Music Idol-11

• 12 274
  • 342
  •   1
Отговори
# 195
Интересно ми е кой как пее, вземи обясни на музикалните инвалиди вместо да се почесваш.  baby_neutral

# 196
  • UK
Ахх, искам да съм участник заради тази задача...

# 197

Ами когат ти викаха "иди" ти - не... а сега, на себе си се сърди...

А всеки път след идола не ги облазявам мойте съседи, защото си спретвам един концерт в нас, където единствен музикален идол съм аз  Mr. Green

# 198
  • Видин
Какво толкова викате вси4ки   - Преслава е добра та е добра.В нашта квартална кръ4ма много по- хубаво пеят Катерино моме от нея .Глухи ли сте вси4ки, или много присртастени.Не имли 4ухте накрая окъсите,не можете ли да сравните реално кой как пее. Thinking newsm78

Абе като гледам тук всички сте се извъдили специалисти по музика, по стил на обличане и по танци. Shocked
Сигурно Вие ако излезете там ще сте идеални, ама на "на чужд гръб и 100 тояги са малко"
Много са добри и момичетата и момчетата, който и да стане МА от тях все ще е заслужено, защото всички имат талант, колкото и някой да им завижда Crazy

# 199
Какво толкова викате вси4ки   - Преслава е добра та е добра.В нашта квартална кръ4ма много по- хубаво пеят Катерино моме от нея .Глухи ли сте вси4ки, или много присртастени.Не имли 4ухте накрая окъсите,не можете ли да сравните реално кой как пее. Thinking newsm78

Абе като гледам тук всички сте се извъдили специалисти по музика, по стил на обличане и по танци. Shocked
Сигурно Вие ако излезете там ще сте идеални, ама на "на чужд гръб и 100 тояги са малко"
Много са добри и момичетата и момчетата, който и да стане МА от тях все ще е заслужено, защото всички имат талант, колкото и някой да им завижда Crazy

Именно!

# 200
  • на село
Е, чак да им завиждаме, ми млади са, хубави ...

И на мен ми се стори, че Невена не си изпя песента / народната/ добре, ама не скочих срещу всички, които я харесаха,
така че  възмущаващите се - научете се да приемате и чуждо мнение.

# 201
  • UK

Ами когат ти викаха "иди" ти - не... а сега, на себе си се сърди...

А всеки път след идола не ги облазявам мойте съседи, защото си спретвам един концерт в нас, където единствен музикален идол съм аз  Mr. Green
Аз това последото - само в събота и неделя. Ама по човешко време. А за първото - аз нямаше да мина кастингите, какво остава да стигна до тук. Simple Smile

# 202
Преслава и тази вечер показа,че е най-добрата певица !

# 203
Невена и тази вечер показа, че е най- добрата певица. Според мен и според журито.

# 204
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И на мен ми хареса Преслава и Стефан .... за разлика от друг път ... незнам защо я бяха облякли Невена по този начин ...как се танцува на такъв ток ...

# 205
  • Sofia
Невена и тази вечер показа, че е най- добрата певица. Според мен и според журито.
И според мен!   Peace  Hug
Беше страхотна!И двете песни ги изпя супер,особено народната ми хареса много!!!

# 206
Изключително много искам в четвъртък да се разкара най-накрая Стефан!  Sick

# 207
И според мен!   Peace  Hug
Беше страхотна!И двете песни ги изпя супер,особено народната ми хареса много!!!

Вие явно сте глухи, щом не сте чули как точно изпълни песента на Шакира.

# 208

Не харесвам и завиждам са различни понятия! Naughty

# 209
Никой не искам да си заминава пък  Crossing Arms

Стефан не ми хареса как танцува, но пък много искам да го чуя как ще пее класика.
Ох, вече никой не искам да си заминава  Confused

Общи условия

Активация на акаунт