КАУФЛАНД - тема 83 ЕСЕННА 2026

• 2 037
  • 49
  •   2
Отговори
# 30
  • София
ДамаТрефа, аз помислих че са направили
някаква голяма сметка 100-200 евро
 прочетох стекове олио.
Преди 3 седмици една жена на около 70 години и
сина й пред нас на касата с една огромна количка
и я питат имате ли карта че имало много екстра намаления
почва тя да рови вади телефона той не зареден
питаха ме може ли да ми ползват картата
дадох я +302 точки
Скрит текст:
и мъжа след мен и той пита може ли да му услужа с картата
дадох и на него +22 точки
Скрит текст:
иначе с моите скромни покупки не мога да ги събера точките.

# 31
  • Карлово
Честито тогава.Flowers Hibiscus

# 32
Вчера много интересен субект пазаруваше на съседната каса на самообслужване.😅 Първо, маркира всичко на каса, където не може да се плаща с кеш - после си премести покупките на каса с плащане в брой...Той никога не плащал с карта, защото "парите му щели да отидат в Америка".😆 Всичко, което се плащало с карта, отивало в САЩ, крадяли парите на хората така. И после през цялото време мрънкаше на служителката за глупости, а момичето му помагаше да маркира всичко! Не знам как го изтърпя! Касите били направени така, онова не му харесвало, в други държави било по друг начин, той искал нещо си да бъде различно...🙄

# 33
Как процедират сега с рекламация на ел. уред тяхна марка  Switch on? Преди 1 година директно ми бяха върнали парите за една ютия. Сега ми се повреди прахосмукачката,а много си я харесвах. Имат ли изобщо практика да ги поправят или заменят.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2026, 21:48 от dani-ela-80

# 34
  • София
Как процедират сега с рекламация на ел. уред тяхна марка  Switch on? Преди 1 година директно ми бяха върнали парите за една ютия. Сега ми се повреди прахосмукчката,а много си я харесвах. Имат ли изобщо практика да ги поправят или заменят.

Ако е до 20 - 30 Е, връщат парите.
За по-скъпите уреди - вземат ги, издават протокол и изпращат за мнение в гаранционен сервиз.  На мене ми изпратиха нов уред от Герм., без да знам и да очаквам. 2 - 3 пъти ми пращаха СМС от Спиди за пратка, но реших, че е измама някаква. Накрая отидох в местния офис и се оказа, че от Герм. са ми изпратили нов смесител за душ.

# 35
Да, за евтините връщат пари. Последно даже и кутията не отвориха.

# 36
Отстъпка 4 евро,над 80 евро някой иска ли да ползва? Свободен е
До утре може да се ползва купона.

# 37
Може ли съвет за без лактозно мляко. Кое е най-вкусно и на нормална цена?

Последна редакция: сб, 19 сеп 2026, 12:24 от Alssa

# 38
  • София
Безлактозно мляко купувам от Лидл - УХТ, 3.2%. Внуците много го обичат и пият вместо вода.
От К. купувах от тяхната марка, пак УХТ. Но не се одобри.
Има и безлактозна сметана, тяхна марка - харесва ми. И те я хапват, сготвена със спагети или друго.

# 39
  • оттам, откъдето започва България
Предлагам

# 40
Потвърждавам за безлактозното мляко на Лидл - много е хубаво. На КФ не съм опитвала.

# 41
На мен не ми хареса безлактозното мляко от Лидъл - сладни ми. Кауфландското без лактоза не съм го опитвала, но безлактозната им сметана е супер.

# 42
  • София
Ако някой софиянец все още търси купон 3 евро при похарчени 30, да ми пише.

# 43
  • Буркина Фасо
и аз давам -  2 евро за над 40  и  3 евро (софийски)

# 44
  • оттам, откъдето започва България
Аз 1 евро над 20.

Общи условия

Активация на акаунт