КАУФЛАНД - тема 83 ЕСЕННА 2026

• 9 139
  • 178
  •   5
Отговори
# 150
във фейсбук на история ли ви излизат купоните или от някакъв пост? досега нищо не ми излиза и благодаря за споделените вече няколко седмици купони.

# 151
Като спонсорирана реклама излизат при мен

# 152
Аз успявам с цъкването на линка, но не знам как да ги копирам от фейса, за да ги пусна тук.
Яйцата няма да ги ползвам. Ако някой ги иска да пише  на лс (остава само да ги има в магазина)
В коя група във фейса се почвяват тези линкове? Пробвах в една, ама само някакви постове за дрехи...Joy

Опа, обърках темата, за кодовете за Лидл тръгнах да питам, ама то и за Кауфланд се отнася, понеже и техните линкове не знам къде да ги търся. Blush

# 153
  • Пловдив
Бихте ли ми помогнали, къде мога да намеря брошурата от миналата седмица 21-27 септември?

# 154
Бихте ли ми помогнали, къде мога да намеря брошурата от миналата седмица 21-27 септември?

https://issuu.com/promooferti/docs/kauf_4478ded3500fee

# 155
  • Пловдив
Много благодаря!

# 156
Аз тази седмица в редовните купони, имам такива , каквито имах миналата седмица " специално за теб". Ама вече заредих хладилника с мини моцарела Wink Wink

# 157
Някой ако иска, да пише.
Друго не съм активирала, но не съм и ползвала, така че всичко е свободно, ако върши на някого работа.

# 158
Влязох в официалната страница КФ , разгледах я и след 2-3 дни започнаха и на мен да ми излизат като реклама.

# 159
Отивам и аз. Grinning

# 160
  • Пловдив
Намерих яйца Simple Smile
Мини моцарелката топи ли се, т.е става ли за пица?

# 161
  • Mostly in my mind
Влязох в официалната страница КФ , разгледах я и след 2-3 дни започнаха и на мен да ми излизат като реклама.
При мен не работи И това. Joy

# 162
Ако някой иска от купоните от фейса и не може да си ги активира-да ми пише л.с. да му пратя моите.

# 163
Намерих яйца Simple Smile
Мини моцарелката топи ли се, т.е става ли за пица?

И аз. Simple Smile
При съседите.

# 164
Аз пък активирах през сайта🤪 два купона за риба тон за 1 цент. Ще мога да ги взема с една покупка, нали? Т.е. ще ги отчете без да деля на две сметки? Че купоните изтичат днес.
Много неинтуитивно е направено активирането на купони през профила в сайта, ужас!😂 Всеки път гадая къде да натисна, за да активирам купон (абсолютно винаги не отгатвам от първия път), купоните за 1 цент "скрити" в едно падащо меню...Нямам почти 1 ГБ място, само за да си актуализирам приложението им, та затова си "играя" през сайта им да активирам.😅

Общи условия

Активация на акаунт