КАУФЛАНД - тема 83 ЕСЕННА 2026

• 10 615
  • 191
  •   5
Отговори
# 135
  • Mostly in my mind
Скрит текст:
Как ги отключвате? Като цъкна на линка и излиза това:
през приложението от тел. 
Да, имам приложението,но ми отваря това, което показах

# 136
Горят точките, не се връщат въпреки, че не са използвани

# 137
Лолита, с айфон ли си?

# 138
  • Mostly in my mind
Лолита, с айфон ли си?
Не,Самсунг

# 139
На айфон много трудно се получава. Отваря се абсолютно по същия начин като при теб ап стор и все едно ме кара да го инсталирам приложението.

# 140
Сега ми стана интересно връщат ли точки,  ако си активирал купон, но не си го използвал или горят?

Ако се сетиш да деактивираш купоните преди началото на следващата седмица, точките се връщат. Преди десетина дни бях забравила един, понеже не ми даде да го деактивирам веднага в магазина. Подсети ме един пост в темата и го деактивирах в последния момент в неделя.

# 141
И аз не ги намирам тези купони!Във фейса ли са или инста?В приложението са други!

# 142
Сега ми стана интересно връщат ли точки,  ако си активирал купон, но не си го използвал или горят?

Ако се сетиш да деактивираш купоните преди началото на следващата седмица, точките се връщат. Преди десетина дни бях забравила един, понеже не ми даде да го деактивирам веднага в магазина. Подсети ме един пост в темата и го деактивирах в последния момент в неделя.
Това го знам, но не съм деактивира нищо аз съм ги забравила. Ако сега не бях видяла пак същият купон даже и нямаше да се сетя за тях

# 143
Аз почнах да ги активирам на място, ако намеря продукта. Че иначе и аз забравям.

# 144
Лоли, върни се пак в темата и пак цъкни на линка. И при мен така става първо, но после се отваря в приложението.

# 145
  • Mostly in my mind
Лоли, върни се пак в темата и пак цъкни на линка. И при мен така става първо, но после се отваря в приложението.
По няколко пъти ги отварям,Девичке

# 146
Ами не знам. Ако искаш за кашкавал и шоколад, подарявам ти ги. Hug
Яйцата са за мен. Grinning

# 147
  • Пловдив
То хубу, ма пак няма ни яйца, ни прясно мляко Confounded Гледах и в изкараните палети дето зареждат сега, ми няма...

# 148
Лолита, пробвай сама да напишеш линка в браузъра. С копиране при мен директно ме хвърля в приложението, затова като ги качвам тук ги изписвам. Имаш л.с.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2026, 09:52 от denyil

# 149
Аз успявам с цъкването на линка, но не знам как да ги копирам от фейса, за да ги пусна тук.
Яйцата няма да ги ползвам. Ако някой ги иска да пише  на лс (остава само да ги има в магазина)

Общи условия

Активация на акаунт