Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 597
  • 288
  •   1
Отговори
# 165

Честит рожден ден на нашата любима Елла,както и  Валерия, Кристиана , Ния,Кристиян и Трифон.Желая на всички много здраве и усмивки.

# 166
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЛА -нашата приятелка ,НИЯ,ТРИФОН,КРИСТИЯН,ВАЛЕРИЯ И КРИСТИАНА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО ДА РАСТАТ ОБГРАДЕНИ ОТ ЛЮБОВ !

txtloves txtloves

newsm59 nbirthday  bigdance2 Tada  ura

Добре дошла на новата мама!  bouquet

# 167
  • Велико Търново
Реших,че си пуснала и проф.снимки Heart Eyes
Снимките ви са много яки,а Жулката голяма кукла!
Божа си скъса украсите,които прати Mr. Green

# 168
Реших,че си пуснала и проф.снимки Heart Eyes
Снимките ви са много яки,а Жулката голяма кукла!
Божа си скъса украсите,които прати Mr. Green

ЕЕЕЕЕ бива ли така  Grinning И сега?

# 169
Честит рожден ден на нашата първа голяма любов -Елла
Честит рожден ден и на НИЯ,ТРИФОН,КРИСТИЯН,ВАЛЕРИЯ И КРИСТИАНА!И на вчерашните рожденнички/с извинение за закъснението/Цвети и Данислава!Всички те да са живи и здрави и много щастливи и обградени от любов и добри хора!Честит рожден ден и Гал 79!

Наде,както гледам никой не ти отоговорил за вермето в Пловдив....ама беше твърде хубаво,за да седим пред компютрите....а ако идваш обади се...
Ани,страхотен букет ти е подарил Дидо/то май при него няма празно на прадзник/.....като на булка е...дано още моного такива да ти подари....И снимките пак са ви много хубави/то моделите такива/...а снимка.бг и на мен ми правям сечено от известно време та затова качвам другаде като искам да ви покажа нещо...../уж копирам албума....акото цъкна после в/у линка и все в началната страница  ме праща/
Дано и Чемширов да не погне Сиската,че посред нощите виси на компа и му свети.........че ще ни липсват свежите и ицветни постинги....И дано вече си сменят владенията с Божа,че току виж се повредила  от спането на малкото легло/аз понеже  съм питала затова се бъзикам-знам,че носи майтап/
Олче,ами то аз покрай мача обръщах значение на наследниците/че малкия се е зазъбил яко...докато ги извади всичките зъби сигурно аз ще се озъбя..../после обръщах значение и на татито....че пусто нали не трябва да го пренебрегвам/пък и нали от него зависи плащането на рожденните дни Mr. Green/...после пране,простиране.....абе да не навлизам в подробности....Днес пък цял ден обикаляхме сладкарници....да избираме другите торти/че нали ви казах,че поне три ще трябват/...и сега се утешавам с на датето-голямото-шоколада,че то и аз душа нося........Иначе поне се сдобих с едно рокле/такова семпличко,ама новичко все пак...за празника/,на децата бански купих,че тези дето леля им им донесе са си живи къси панталони/ама то по Америката такава била модата/...спасих един човечец от инфаркт/намерих му дебитната карта в банкомата...и като една примерна гражданка се обадих в полицията.....оттам ме замолиха да ида до районното ,но като им обясних,че съм с бебе ми пратиха патрулка.....полицайчетата,едни младички, нещо взеха да се задяват/особенно едното/ и накрая като взеха да пишат протокол...и като ми видяха ЕГН-то,се  Shocked,което ми беше напълно достатъчно за да ми се вдигне самочуствието и да ми светне пред оцчите...... какво му трябва на човек,т.е. на жената в ден в който на Иво му никнат зъби и не спира да мрънка,педката е извън града/естествено,то това си е просто класика-температури и такива екстри винаги се появяват на национални празници и през уикенда/...Та,такива ми ти работи.....А,за гърнето-аз като вече пробвала се/тъпо и упорито почти година и половина съм го предлагала,само дето обекта не щя да вдене а какво се ползва/,сега го държа за красота...и за свикване с присъствието му...пък като станем на две и малко....тогава ще настоявам/за срамотиите,но Сами на две и половина махна дневния памперс...нощния на три...ама пък поне стана от раз-и нямаме пропуски после/
Кате,аз взимам всичко което ти тежи...че нещо много олекнах напоследък откъм балконската част/да са живи и здрави производителите на дунапрен.....паметник трябва да им вдигна/
Мимоз-страхотни снимки.....страхотна моделка.....Аз обещавам да се оправя с телфонната книга вече и да не  звъня да те притеснявам...ама щото съм все с различни апарати и докато им свикна поне си прозвънявам повечето познати.........
Ванилка-ние в Пловдив следим отблизо вашите медийни изяви/ама то при такава красота просто е грехота да не участвате/...сега ще гледаме да видим и Ивон с Ники/макар,че беше редно и тя да се разпише/
Сега се засрамвам от себе си...и отивам да се подмазвам,че още неща за купуване и поръчване има....а и гледам Сиската и Мимозата пак почнаха чат-а....да не се включвам и аз,че ще осъмнем Mr. Green
Лека и спокойна от мен Heart Eyes

# 170
  • Велико Търново
Айде де,Любе идвай Hug
И аз днес със сеньор хъркащ силно Чемширов ходихме за торти и накрая поръчах една на три етажа все едно ще женим Божидара Mr. Green,ама това е положението!
Люба,кръст,гъз,крака всичко ме боли от това пусто легло,ама самостоятелността иска жертви BlushПо въпроса за "очите" на Катето взимам и аз,а за желаещите давам гъ. и крака в изобилие Blush
Мимоз,тя скъса ЧРД и едната шапка,ама ще видя как ще спася положението,ама така и виках,че чак ме е срам от мен си!Тя станала по дивана по дивана стигнала до тях извадила ги от едната после от другата чанта седнала и си ги късаКато я видях кръвно вдигнах!
Стига толкова в клюто има спамо-чат тема там трябва да се изнесем!
Спокойна нощ на всички!

# 171
  • Варна
Здравейте! Ние се завърнахме от почивката вчера и бързам да кача снимки да ви се покажем. Първо обаче да се отчетем с почерпка за рожденния ден

Ани, стихчето е страхотно, благодаря

Честито и на Елла, Кристияна, Валерия, Ния и Трифон! Да растат големи, здрави и щастливи!

# 172
  • София
Ей, кво направих и ми се загуби поста.
Ама то и Румчо в мене и скоростта на писане е много ниска.
Ръш, второто име на Румката е Калинов, наистина щеше да е супер съвпадение ако и трите имена бяха като на ваш Руми Grinning
Нагледах се на красоти от снимките на Денз. Всичките ги гледах на слайд шоу, личи че са изкарали страхотно.
Честит рожден ден на Елла, Кристияна, Валерия, Ния и Трифон! Да имат прекрасно детство и щастлив живот!

Ние пък сме болни. За първи път Румчо хваща вирус,  така каза лекарката от спешната помощ и от две нощи се борим с високата температура - вдига над 39 градуса и снощи панадола много трудно я свали. Голяма мъка - Румчо няма сили дори да плаче, само си лежеше в леглото, промрънкваше и се опитваше да заспи, но пък хремата го мъчи. Иначе на 4 часа редуваме панадол и нурофен, когато вдигне Т (само сутрин не вдига), давам вит. С, течности и капки за нос Мукосептонекс и стеримар. Sad
Мами, казвайте дали мога още нещо да направя, студените компреси въобще не ги търпи и си ги маха. Дано не стигнем до антибиотици и да не стане по-сериозно положението Praynig Помагайте Sad

Иначе Кабранска пак ме изкефи като обясняваше перипетиите си с малките и случката с полицаите. Браво за постъпката с дебитната карта Peace
Да си кажа и за гърнето - имаме си, обаче не знаем за какво се използва - няколко пъти пробвах да слагам Румчо, ама не се задържа и за половин минута, та ще видим кога ще продължим с опитите Thinking

Май още неща имаше, ама отивам да меря температура...

# 173
  • Русе
   Привет и от мен!
   Днес Дарито заспа доста рано-в 13 часа и най-хубавото е, че заспа сама! Оставих я за малко в креватчето, докато й измия купичката от обяда и като се върнах-тя си гушнала гумената книжка и спинка Heart Eyes И така веднага заех позиция на компютъра и чела, недочела-бързам да ви пиша, че какво пране ме чака...
   Първо-Честито на всички дечица, които празнуваха тези дни и специално на днешните рожденници-много здраве и весели игри!
   На болничките Вели и Румчо-бързо оздравяване! Praynig
   Мимозка и ние сме поръчали като вашата торта с мечето Grinning Тя е по-малка, но свеки също ще прави(тя е всепризната майсторка) и понеже се притеснява дали ще я докара на външен вид, поръчахме тази за снимките във фотото. А този кафяв крем да не е баварски? Че ние с такъв я поръчахме, а хич не се замислих, че може да не е бял(в каталога тортата беше със бяла сметана). А тоалета на Жули както винаги е много ефирен и шик, особено пантофките!
   Ани, всеки път като гледам снимките ви, Ивко ми се струва все по-голям! Ама той наистина е вече голямо момче-на 1 годинка! Люси и Тери да не се сърдят, не им закачаме гаджето, само да го похвалим, че много е порастнал Grinning
   В сряда следобед ни донесоха покана за колет-за Дарито, от Германия, ама пощите ще работят чак на 28-ми. Та точно на деня ще получим още подаръци Grinning
   Сега да отивам вече при прането, че мене чака...

# 174
Здравейте, времето се пооправи точно за почивните дни - ура ура!
ЧЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ рОЖДЕННИцИ!!
Ние вече организирахме нещата ходихме да поръчаме и гощавката за детския клуб остана и тортата другата седмица ох вече нямам търпение като
чета и гледам вашите снимки и се побърквам от нетърпение вече (но какво да се прави като сме на опашката). По този повод и аз нямам търпение да дойде ред и на нашито стихче от АНИ - благодаря ти много за труда и това че така всяко дете е уважено и се чувства важно и уникално.
Ето да ви покажеме как спиме нощем от около 2 седмици преди това не спеше така какво й стана незнам но ми е много смешна а и да кажа макар че вече съм банална - все още НЯмАмЕ зъби. Имаше ли и други беззъби рожденници или ще сме само ние.

# 175
честито на всички малки и големи които съм пропуснала newsm51 txtloves  ura newsm59 smile3510
Аз съм хремава, а Маги не ще и една минута да кара без мен. А ме е страх да не я прихване. В неделя трябва да ида да си взема Жоре от София, а тя все едно на инат не ще да заспива при никого. То е рев, то е чудо. Той си идва само за 7 дни, но аз съм на върха на щастието. Днес поръчах тортата за Р.Д и всичко др. и адски много се вълнувам.
Да ви кажа това, че Маги си спря кърменето ми донесе куп проблеми. Не стига, че ми е кофти, защото исках да я кърмя по-дълго, но и хапчета пия, че за една нощ станах на буци. А от тях ми е адски зле. Аз съм с ниско кръвно, а те сваляли и си представете какво става. То не бе треска, световъртежи, щях с детето да падна.Сега съм по-добре, но дано мамите дето кърмят по-добре да се оправят на финала от мен. Иначе Маги го преживя супер добре, което ме радва. Това е за сега от нас. Hug на всички. Praynig болните да оздравяват.

# 176
Ехо,тук сме.....прибрахме се и сега се опитвам да кача снимките от страхотното парти на Елла...само дето четата е изгладняла и трябва да сготвя и да ги нахраня,ако не искам масови безредици...а аз съм просто на автопилот и  #Crazy....че снощи ми се сервира динамичен екшън в няколко епизода/никнат ни и кътниците вече,Иво е с температура през повечето време и най-гадното е,че явно много го боли защото пищи ужасно/,не съм спала не помня откога-но обещавам снимките до утре да са качени в някой сайт/стига и те да проявят благосклонност,де/Засега показвам само тези:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=129.....
пък вие ще следите за още.....

# 177
Ох Кабранска-горкичката..Дано тая вече спите непробудно и без премеждия  Praynig
Елла е много сладка,роклята чудна  Heart Eyes и има красива майка с невероятни очи..пу пу..  bouquet Всички са големи сладури и Сами с тия къдрици  Crazy
Мимето- нашата торта за рожденния ден не е точно тази-тази е от партито в къщи.А за ресторанта взехме такава ама сменихме фигурките с едно семейство овце-майката е с красива рокля на цветя,таткото с костюм  bowuu Laughing много са сладки и отстрани с розов бордюр и розов надпис...Много хубава стана ,но снимките са доста светли и не си личи..

Ето малко от професионалните снимки
http://images17.snimka.bg/002956337-big.jpg
http://images17.snimka.bg/002956338-big.jpg    тук малко си личи тортата

http://images17.snimka.bg/002956383-big.jpg

Сискеееее къде сии?

# 178
Честит Рожден ден на Елла, Валерия, Кристиана, Ния, Кристиян и Трифон!

Честит празник на всички родители на малките рожденици!

Люба, благодаря за бързите снимки Simple Smile Много са хубави и си личи, че всички много се забавляват. Елла, Ира, Калинка, Змейковица, Люба (гледах само някои от снимките) са много елегантни.

Последна редакция: пт, 25 май 2007, 22:00 от Stryper

# 179
  • Велико Търново
Мимоз,ей ма на Mr. Green!Не е дошъл моя час на изгасена лампа да пиша!
Много са ви хубави снимките!Жулката и батко и големи сладури,а другите двама юнака братя ли са?

Люба,голямо благодаря,че си ни пуснала снимки от празника на Елла HugЦялото им семейство са страхотни,ама и сватята не лъже Heart EyesЗмейковица и Калина и те красавици,абе всичко е било 6!
Галушанке,Мариска много сладко спи!Божа също спи така,но не и е вирнато д-то,защото явно и тежи Mr. Green
Аз,пък да попитам има ли друго бебе едногодишно без коса?
Днес активността много слаба бе!Я бързо да се разписвате Heart Eyes
Няма да ви пожелавам нищо,защото ще седя и ще дебна тук Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт