Честит рожден ден на нашата любима Елла,както и Валерия, Кристиана , Ния,Кристиян и Трифон.Желая на всички много здраве и усмивки.

И сега? 

По въпроса за "очите" на Катето взимам и аз,а за желаещите давам гъ. и крака в изобилие 

Помагайте 

И така веднага заех позиция на компютъра и чела, недочела-бързам да ви пиша, че какво пране ме чака...
Тя е по-малка, но свеки също ще прави(тя е всепризната майсторка) и понеже се притеснява дали ще я докара на външен вид, поръчахме тази за снимките във фотото. А този кафяв крем да не е баварски? Че ние с такъв я поръчахме, а хич не се замислих, че може да не е бял(в каталога тортата беше със бяла сметана). А тоалета на Жули както винаги е много ефирен и шик, особено пантофките!

на всички.
болните да оздравяват.
....че снощи ми се сервира динамичен екшън в няколко епизода/никнат ни и кътниците вече,Иво е с температура през повечето време и най-гадното е,че явно много го боли защото пищи ужасно/,не съм спала не помня откога-но обещавам снимките до утре да са качени в някой сайт/стига и те да проявят благосклонност,де/Засега показвам само тези:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=128926&photo=129.....
и има красива майка с невероятни очи..пу пу..
Всички са големи сладури и Сами с тия къдрици 
Много са хубави и си личи, че всички много се забавляват. Елла, Ира, Калинка, Змейковица, Люба (гледах само някои от снимките) са много елегантни.
Цялото им семейство са страхотни,ама и сватята не лъже
Змейковица и Калина и те красавици,абе всичко е било 6!