Лудее МАЙче, смее се и тичка, и вече духва първата свещичка! (II част!)

• 11 590
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София
честит рожден ден на днешните бебчета! много сте красиви, пловдивчанки! и мамите и бебенцата  Heart Eyes
страхотни снимки!

лека нощ на всички!

# 181
  • София
Привет от нас и ПОЗДРАВИ на ВСИЧКИ ДСЕГАШНИ РОЖДЕНИЦИ и ИМЕНИЦИ с НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ТЯХ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ!    bouquet

Много благодаря за поздравите за нашия имен ден, празникът беше много емоционален, още повече, че го направихме двоен - кръстихме Константин  на 21-ви на Бачковския манастир. Ето го нашето християнче

А тук са другите снимки: http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/7
Самата церемония не мина тихо и кротко, защото човекът беше гладен. По едно време чак ме напуши смях - попът чете-чете и ай си поеме дъх нашият вика АМ-АМ, попът пак подеме да чете, а Косъо възмутен вика с пълен глас "НЯНИИИИИ". Пък като стигнахме до постригването съвсем изгуби търпение, милият  Mr. Green Това с глада - много генерална грешка, ама нямаше как, гафът беше по обективни причини  Rolling Eyes . На тръгване сутринта, след като цялата група роднини и приятели беше организирана и мобилизирана, най-после дойде моят ред да се преоблека. Слагам си аз новата, специално шита за случая рокля, сестра ми вдига ципа и се чува "ПРАС". Призля ми! На сестра ми и хрумна гениалната идея да зашием ципа, което верно спаси положението да не ходя по дънки на кръщенето, ама на Косьо като му дойде времето за сучене - ни напред, ни назад  Crazy Не мога да я изхлузя, за да го накърмя, без да я разпоря, а разпоря ли я - пропускам церемонията, че вече бяхме на Бачково и изобщо нямах резервен вариант за обличане. Та погладува си детето, а като го кръстихме като нападна питката, с която черпихме - в двете шепи по един комат и докато не ги изяде на никого капка вниамние не обърна  Laughing

Та такива емоции при нас, после изкарахме няколко дни при бабите и прабабаите и утре ще се прибираме в къщи.

Във вторник чакаме резултатаи от желязо и БЦЖ /каквото и да значи това/, защото от ПКК след навършване на 1 годинка, се оказа, че Косьо е с хемоглобин 95. педито веднага изписа малтофер и само по стечение на обсоятелствата резултатите му бяха видени и от педиатърката, която следи алергията, та тя му обърна внимание и пуснахме допълнителни изследвания. Много съм бясна на нашата педиатърка, която веднага му натресе лекарства, без да я интересува защо е нисък тоя хемоглобин  #Cussing out Оказва се, че при някои  наследствени анемии пиенето на желязо е противопоказно и е много важно да се установи причината  за ниския хемоглобин преди да се изписва медикамент.

Ами това е за сега, че имаме да събираме куфари, лека от нас!  Hug

# 182
Добра вечер, мамички Simple Smile

Ще ме прощавате ама не нося многа на пиене, та не знам какво точно ще напиша.... Mr. Green
Ние днес откраднахме малко от слънчевото време и доста време бяхме навън, обаче привечер дъжда ни прибра набързо...
Иначе нищо ново при нас - нослето продължава да хърка, впръскваме редовно "Стеримар", но резултат нямаааа. През деня Никола беснее като за трима, четирима. Вече силици не ми останаха! То такова диваненце си е направо трън в гащите Simple Smile
Нашият татко току-що се върна от денонощния с вафли "Мура", защото трябва да поддържам добре окръжността си  Embarassed
Сиска, и ние сме от гологлавите бандити. Има тук-таме по някой и друг косъм, ама в общи линии сме си плешивци!

Руми, честито ти християнче!!! Да ти е жив и здрав  Hug Големи емоции сте преживяли!

Ох, нещо не мога да си събера мислите, та ще пробвам утре пак  hahaha Blush

# 183
Руми,честито ти християнче..Искренно се забавлявах с разказа ти  Joy Много сте хубави двамата със сина ти  Peace
Сиске-юнаците са братя  Laughing,големия е ,колкото Митко,а малкия колкото Жули.

# 184
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЛА, ТРИФОН, ВАЛЕРИЯ, КРИСТИАНА, НИЯ И КРИСТИЯН! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО!

Като, чета за болни дечица и ми се свива сърцето. Изпращаме положителна енергия на Румчо, Никола и Вели, а също и за Ивчо Кабрански - по-бързо да извади зъбките, че и мама сърце носи. Люба, направо незнам откъде ги вадиш тези сили  Hug.

Снимките от РД на Елла и Жули са страхотни  Hug Две прекрасни принцеси!

Мимозке и ти си фен на точките като мен  Grinning, а и май са модерни този сезон.

Галюшана, да си нацелуваш надупеното спящо момиченце, как сладко е заспала само  Heart Eyes

Мимето78, не се притеснявай, няма да се разсърдим за комплиментите за Ивко  Mr. Green Той уж ни е верен засега... Heart Eyes

Руми, честито ви християнче! Много се смях (ще ме прощаваш) на вашата "гладна" случка  Grinning. Много ми харесваш с тази прическа.
И на Траяна без малко да й изпишат Малтофер, защото хемоглобина й бил с 2 по-нисък от изследванията на 1/2 годинка. Аз изрично питах, дали като скоро е боледувала е удачно да се правят изследванията, но те - няма проблем. След това казаха, че може този резултат да е поради болестта. В крайна сметка, за моя радост, няма да пие никакви лекарства, а ще наблягаме на месцето и др. желязосъдържащи храни.

Лека и спокойна нощ!

# 185
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИА,МИЛЕНА,КИЛИАН И АЛЕКСАНДРА!ПОЖЕЛАВАМ ИМ ОТ СЪРЦЕ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Руми,много са ви хубави снимките!Абсолютно съм съгласна с мнението на Люска,че изглеждаш супер с тази прическа,а и без нея пак де HugКосьо е голям сладур и е много пораснал!Добре,че си поканили Бубилина,че да ги видим със сладката Никол!

Всички болни деца да оздравяват Peace

Танче,искам снимки на Никола без шапка,не вярвам,че може да има такова плешиво като моето Blush

Утре ще ви пусна едни снимки да съблазня някой да дойде към нас Heart Eyes

Май ще вървя да спя,че утре рано ще ходя на гробища,че два дена ставам в 10 и след това на фитнес и Чемширов заключи,че абдикирвам от Божа/истина е де/

Спокойна нощ от мен! Hug

# 186
  • Varna
Честит рожден ден на МИЛЕНА,КИЛИАН И АЛЕКСАНДРА.
   Ако ме изгонят от хотела вие сте виновни - цял ден снимки гледам. Много са сладки всички.
 Честито ни зетче - христянче / и ние около 10,06 ще се кръщаваме/.
  Русенки утре сутрин тръгваме за Русе тел ми е 0887/238353 ако някой има свободно време да са обади.  Отимам дада донаглася багажа, че съм до ........

# 187
  • Varna
 Rumya,  ама какво ни е сладко зетчето. Само да попитам че се притекнихме другото бебче на снимките мома ли е- да не ви отмъкне.
 Да сеи сложим ние едноа снимка да не ни забравите.

Последна редакция: сб, 26 май 2007, 00:50 от Inochka

# 188
 Честито на малките рожденници! Да са живи и здрави и много да ощистатливяват родителите си!
 Страхотно парти са имали и Елла и и Жулката, и двете са решени в червено за празника Wink Големи чаровници Heart Eyes
 Моята гледачка се оказа, че няма да може да гледа Йони вече и аз съм в притеснения и търсене. Веднага обаче, изскочи един вариянт за една българка, даже я познавам от Русе, комшийка е на кръстницата ми и сега е тук от скоро и понеже не знае английски си търси деца за гледане. Веднага се съгласи на нашите условия и макар че ми е надалече, ще съм спокойна с нея. Ще водим Йони в тях, но там няма да има играчки и за това си мисля да засена малко, както и да оставя една количка (ще взема една таква лятна по лекичка) да си се разхождат сутрин. Надявам се всичко да е наред.
 Пращам много положителна енергия на болните дечица, Ники, Вели и Румката, дано поне температура по-вече да не вдигат, че си е плашешщо и скоро да се отърват от лошите вируси:pray:

# 189
  • София
Rumya,  ама какво ни е сладко зетчето. Само да попитам че се притекнихме другото бебче на снимките мома ли е- да не ви отмъкне.
 Да сеи сложим ние едноа снимка да не ни забравите.

aaa, сватя как можа да си помислиш такива работи! Това е най-добрата дружка на Косьо - Ники на мама Бубилина. Никакви сърдечни афери няма! Бетинка каква е бонбонка  Heart Eyes не си я сменяме!

Петя, дано случите на бавачка! А тази жена ззащо не идва у вас - поне играчките и посудите на йони нма да пренасяте?

Люси, 2 единици нищо не е и съм сигурн, че ще се оправите с месце, жълтък и елда. Ние хапваме смело вече сварена елда, не само на каша. Тя се оказва много добра храна не само защото е най-високо съдържание на желязо, а и също така понеже има разхлабващ ефект, а както знаем месото има затягащ. Та така добре се регулират нещата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИА,МИЛЕНА,КИЛИАН И АЛЕКСАНДРА! Нека са здрави, усмихнати и весели за радост на мама и тати! А на мамите - много здраве, любов и търпение!   bouquet

# 190
Честит рожден ден на Миа, Килиан, Милена и Александра.
Честит празник и на ротелите им. Нека днешния ден бъде пълен с незабравими и хубави изживявания.

Бетинка наистина е голям бонбон в тази рокля. Много е сладка.
Руми, честито християнче!

# 191
  • София
честит празник на милена, килиан и александра! черпя ви и от наше име

bouquet нека са ни честити рождениците, здрави и засмени през цялата година!   bouquet

пс. иночка, много е сладка бети в тази рокля, както винаги, де.

руми, много си красива на кръщенето. роклята много ми хареса, както и прическата ти  Heart Eyes

# 192
Благодаря ви момичета,после ще пусна снимки че тук е 2 през ноща та утре сутрин като се направим ще покажем!

# 193
Да се похвалим и ние проходихме,правим поне по 10 крачки и тупва по дупе и пак продължава и това за два дена,както имаме си 6 зъба и 2 почти пробили,та ще са ни 8 скоро.Честити Рожден ден и на другите Рожденници,и много весело изкраване.

# 194
  • В сърцето на любимите мъже!
Руми, честито християнче - Косьо е много сладък с тез къдрици... а пък с един такъв намръщено-сериозен поглед. Ти изглеждаш много добре - прическата и роклята ти са много шик.
Никол и тя каква е станала голяма, а какво беше малко същество.

Честито и на днешните рожденици - да са живи и здрави и много палави!

Общи условия

Активация на акаунт