Ако мъжът изкарва повече пари, има ли право да решава повече вкъщи?

• 9 243
  • 591
  •   1
Отговори
# 585
Той може да търси в детеродна възраст.
Нищо, че има жени, които не може да си позволи нито в недетеродна, а камо ли в детеродна възраст.
Като цяло виждаме едно доста провинциално (ползвам го в контекст ограничено, иначе нищо против хората извън столицата, самата аз съм родена там) и постно мислене и приемане на жената като личност – печка, деца, чистене. Евентуална забава – плетене на терлици.
Подозирам, че потребителят не предполага, че живеят и съществуват жени със съвсем различен сенс за живота и начин на мислене.

# 586
  • Пловдив
Хубу де, що ви е срам да си кажете цената? Не е толкоз срамно Simple Smile))
Да уточним - коя цена? Цената за да съм във връзка с него, цената да съм му вярна във връзката, цената да родя дете, цената да родя повече деца, коя цена?

# 587
  • Далечният изток
Таргет група ли имало?!
Твоята таргет групичка, Петко, въобще не ме вълнува. Нямам намерение даже токът на червените ми обувки да припарва там.
А впрочем само забулени и заблудени от таргета ти ли можели да питат и да пишат в тази тема? Ти за кой се взе?! Joy

# 588
Все е висока цената, не се хаби.
Не можеш да си я позволиш.

# 589
  • Paris, France
Ок, как си упражнява свободата една 50+ домакиня с внуци? Като сади цветя, гледа котка и куче, гледа сериали, чете книги, рисува? Без мисъл за авантюра с майстора - плочкаджия?

Какво значи свобода за домакинята? Да харчи парите на мъжа си?
50+ годишната домакиня рядко има внуци в днешно време.

Много дълго бях домакиня и нямах много свободно време, защото се занимавах с децата основно и техните потребности. Във Франция учениците имат 4 месеца ваканции, разделени на една лятна от 2 месеца и 4 междинни от по 2 седмици. Ясно е, че домакинята ги води по екскурзии, море, планина, при бабите след като мъжът работи.  Само децата и приготвянето на храната ми бяха достатъчни за да се изморя. Аз съм и доста мързелива. Телевизия не гледам от млада. Вече и книги не чета. В свободното време,което беше след вечеря и приспиване на децата ходех да танцувам ако мъжът ми беше в къщи или четях ако го нямаше. Редувахме се да излизаме, защото някой трябваше да остане с децата.

Плочкаджии и други майстори идваха лятото, като ни няма с децата. Не бих имала връзка с майстор дори и да бях свободна, нито с колега или съсед, дори и да бях мома или без мъж. Където ям, не сера. Не, не съм имала мисли за авантюри. То и след 50г ни чуква менопауза и секс не ни се прави.

Едната ми баба почти не е работила, освен да замества лятото хора в отпуск и не за дълго. Не е изневерявала на дядо и друг мъж не я е пипвал. Отгледа майка ми и после мене. Ако не беше тя, трябваше да ме хвърлят по ясли и градини.

А за доходите - не бих имала деца с мъж, който не може да издържа семейството сам поне докато децата не тръгнат на училище.

Жените не разсъждаваме както разсъждава мъж.

# 590
5. Ти си затваряш очите за няколкото килца отгоре, тя за плешивото петно/нарастващото шкембенце/поовисналите меса и бръчките, или там каквито следи е оставило времето по тялото ти.

Общо взето това е. Струва ми се доста балансирано и приятно Relaxed

Неееее, не, не. Абсурд. Моля те, с всичко останало съм съгласна, ама please, bitch, no.

Аз нямам кила излишни, тренирам и имам плочки и дупе. Никви плешиви чичовци с шкембета. Пляк, гнус. Па даже и милионери,не ги щем. Само младоци с плочки и да плащат. Нали казахме минимум три оргазма..

# 591
  • София
Еее, Майче, ти с тези характеристики, естествено че няма да припариш до някой чичак Joy

Общи условия

Активация на акаунт