Божури алени глави подават, а бебо ОКТОМВРИЙСКИ знаци дава

• 13 121
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Ами за свинята имах предвид себе си.... Embarassed

А иначе, аз съм в Германия, май магазинът няма да ти е много от полза  newsm78

# 121
  • някъде там
Мама Мия къде си?Хайде докладвай Hug

# 122

Ходих да разглеждам албумчетата Alyona страхотно коремче и какви са тези 12кг. отгоре, ти преди клечка ли си била, изобщо не ти личат.

newsm62   meggyv на първия преглед 5 седмица претеглиха ме. Бях 47кг. Сега съм 59кг.  smile3518 Висока съм 1.56 Само  за  2 последни седмици качих 2 кг. До къде ли ще стигна с такива темпове!
 Запишете ме и мен при стрелци
ligla много  фейшен гащиризонче си взела!
Айде и аз отивам да направя малко снимки на бебешки дрешки, че и ние сме донесли от Англия много неща.

# 123
Ахойте момичета,

аз днес купих доста неща за бебо и ви съветвам, ако имате възможност, започнете по-отрано с покупките. Толкова много се уморих, че накрая чак бях изнервена, тук е лудница от бременни жени или майки с малки дечица, чехите отчитат бум в раждаемостта и магазините им за бебета са пълни до дупка ooooh!

Аз купих стерелизатор на Чико, дадохме около 30-32 лв, вътре има щипки и 1 шише, което ако кърмиш, в първите месеци е напъно достатъчно, защото до колкото знам, не се препоръчва да се дава вода на кърмачето. Имаше промоция на шишета и аз накупих, после чак видях, че стерелизатора е само за пластмасови, а стъклените ще трябва да ги изварявам в тенджера, или пък просто да ги оставя за сокчета като поотрасне #Cussing out, не правете моята грешка, купете само пластмасови за да ви влязат бързо в употреба, вярно, че стъклените се дезинфекцират по-добре, ама са и по-тежички. Имаше стерелизатори на Авент, обаче струваха двойно по-скъпо, имаха май допълнителни екстри, или поне така мисля, защото кутията беше по-голяма, но аз започнах с Чико и смятам и козметиката такава да я взема.

Хавлийки купих 3, смятам да ми стигнат, моля мамите дето имат първо детенце да ни посъветват за ваничките, гледам има едни с плоско дъно със силиконови ленти на дъното за да не се парзаля бебо, ама може и да го ожули, нежната му кожа .... а има и от тези анатомични, но знам че бързо омаляват...

Днес както си пътувахме в трамвая и толкова много ми се пишкаше, ама викам да стискам до МОЛ-а и усетих нещо много силно потрепване, ама чак аз се разтресох, и си викам край - контракции, сега ще си засека, хоп след 30ина секунди пак, и пак и така се ошашавих, ама място неможех да си намеря и чак не смея да стана права ... Чак като се прибрахме у дома и си легнах и усетих отново, ама то било бебето беее, токова е силно станало моето юначе, така здраво ме шутира, че чак ме болеше, много ниско долу в корема Joy. Смешното е, че щом кажа на мъжа ми и той си сложи ръката на корема, спира, всеки път е така, голям респект има от сега от баща си.... baby_neutral hahaha

Меги, докторката ти е казала долу ниско рита бебето, само да допълня, че вчера си напълних ваната и легнах и гледам точно отстрани на пъпа - хоп - шут, хоп- още един, а пък моя доктор каза да се наслаждаваме сега на тия ритничета, че бебетата ни са още в нестатично положение, могат да се местят и преобръщат и да ни риткат навсякъде, ама след около месец застават в една поза и няма отърване, така ще ни шутират, че чак ще изпитваме болка и ще искаме да спрат #Crazy,ама кой му се връзва сега, толкова е хубаво да го усещаш вътре живота в теб Heart Eyes

На мамите, които все още се колебаят дали усещат ритниците на бебетата, ще кажа само да опитат да легнат на пода, без да се подпират на възглавници , по гръб и така си стоите всеки ден по  малко, аз в това положение моето го усещам направо как се преобръща даже, успех ви пожелавам, това са най-сладките моменти

Хайде аз се увлякох доста, хубава вечер и целувки

Последна редакция: сб, 19 май 2007, 21:01 от Me_and_baby

# 124
Здравейте и от мен.|||

И аз имам разни купени неща, но в сравнение с вас направо е нищо.  Simple Smile
Макар че утре имам намерение да си купя шкаф с подложка за повиване и детско легло.   Simple Smile
Пък останалите неща постепенно, има още време.  Simple Smile

# 125
Здравей Mirama,
аз от доста време обмислям покупката на такъв шкаф, защото ми изглежда удобство, но от друга страна е голям и заема място, най-много година и ще трябва да освобождаваме пространство да лудуват с играчките и да е безопасно около тях newsm78, затова днес си взех от IKEA една надуваема подложка, която е точно за повиване, като се надуе и има ограничител от 2те страни, може лесно да се почиства със спирт, а и е непромокаема Joy, като я надуем, мога да я местя от стая в стая и дори на леглото да повивам или на маса примерно, на мен ми се стори доста удобно без да заема място и само за около 10лв... мисля че предложението е добро Peace

# 126
Здравей Mirama,
аз от доста време обмислям покупката на такъв шкаф, защото ми изглежда удобство, но от друга страна е голям и заема място, най-много година и ще трябва да освобождаваме пространство да лудуват с играчките и да е безопасно около тях

Ами да, шкафът заема място, но пък така могат да се прибират всички дрешки на бебето в него. А определено после като се махне самата подложка за повиване след 1г си става съвсем нормален шкаф. Все още не съм го купила, така че имам още малко време за обмисляне.  Simple Smile
Мислех дори да е комбиниран с ваничка, но накрая реших ваничката да я купувам отделно.

# 127
Здравейте, мамчета!Възхищавам се на всички, който от сега са започнали да обикалят по магазините и да пазаруват.Аз все още нищо не съм купила, но то си има време-така поне си мисля.Искам да ви изкажа и благодарнасти за това че споделяте за покупките си доста неща научих вече. Hug Hug Hug

За съжеление няма да мога да се включа утре на срещата ,но силно се надявам да се включа следващия път.Много шумно и страхотно да си изкарате newsm44 newsm10 rotfImbo

Мегги, между другото и аз живея в Младост 1.Ти в коя си?

И аз за протокола:ВОДОЛЕЙ СЪМ

# 128
Готово! Закачих снимки в албумчето с част от нащи покупки! После, ако желаете ще снимам още.
Здравей Mirama,
аз от доста време обмислям покупката на такъв шкаф, защото ми изглежда удобство, но от друга страна е голям и заема място, най-много година и ще трябва да освобождаваме пространство да лудуват с играчките и да е безопасно около тях

Ами да, шкафът заема място, но пък така могат да се прибират всички дрешки на бебето в него. А определено после като се махне самата подложка за повиване след 1г си става съвсем нормален шкаф. Все още не съм го купила, така че имам още малко време за обмисляне.  Simple Smile
Мислех дори да е комбиниран с ваничка, но накрая реших ваничката да я купувам отделно.
За тази цел ние купехме скрин. Много е удобен и събира доста дрехи.
Между другото, в 20 седмица съм! Половина от бременността мина, остава още 20 седмици! Еееее, по принцип. Wink

# 129

За тази цел ние купехме скрин. Много е удобен и събира доста дрехи.
Между другото, в 20 седмица съм! Половина от бременността мина, остава още 20 седмици! Еееее, по принцип. Wink

Е аз шкафа който съм харесала почти е като скрин.  Simple Smile

# 130
  • София
Me_and_baby = честити покупки!  Hug

Честно да ти кажа така се уплаших, докато четох в началото за тези контракции в трамвая.....от сърце се радвам, че е било бебчето и сте добре.  Hug

И аз сега на различни места я усещам бебка. И е голям кеф да гледаме как се повдига малко коремчето, когато ритка.  Heart Eyes Най-често и аз я усещам, когато съм легнала, понякога когато съм седнала също. В другото време не толкова особено, ако съм заета и концентрирана с нещо.  Понякога когато легна и натискам тук-там коремчето, за да се разритка бебка... Blush

# 131
Ligla, Alyona, много сладички покупки, изплакнах си очите  Heart Eyes . Аз още не знам какви дрешки да купувам и колко от какъв размер, сега пазаруваме големите работи - купихме столчето за кола, ей такова, плюс чувалче, и ще поръчвам количката скоро.

# 132
Добро утро момичета  Hug
Тази сутрин сме май най ранобудни
Момичета искам да ви направя една забележка, ама вие както сте се засилили да пазарувате и за нас няма да остане нищо в магазините  smile3503
Аз да си кажа днес сутринта  badscale 1 кило сме качили за тази седмица седене у нас, ако продължавам така ще взема да се търкалям   261uu
Айде днес като отидете на срещичката да се забавлявате и само  blahblah blahblah blahblah и после да докладвате с снимки.
Айде чао за сега    love001

# 133
Добро утро и от мен на всички.  Simple Smile
Доста ранобудни има.  Simple Smile

За отчета по килограми, аз за 1седмица само качих 2кг, тази седмица не съм мърдала повече нагоре, правих опити да сваля единият килограм със салатки, но вчера ни дойдоха гости и такова ядене падна, че направо ужас.
Ще видим как ще е по-нататък.

# 134
Rally, сега видях, че питаш дали да вземеш Марти, ама разбира се, аз лично не виждам никакъв проблем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт