💪"Игри на волята: България - сезон 8 (2026) - тема 4 (20.09 - 02.10)

• 53 258
  • 1 299
  •   70
Отговори
# 405
Не е тъпа, съгласна съм, но не съм сигурна, че играе дългосрочна игра. Изолатор и плаж изпиват сили и отслабват мускули, а те вече не знам за коя седмица са на такава локация. Кралев, в Чакалкаст каза, че е усещал как гладът разрушава тялото му. Не е добра стратегия да искаш да си в слабо племе, защото отслабваш и ти и ставаш по-малко конкурентен. Не е тъпа, но не е и достатъчно мислеща. Любимка ми е и за това много ме ядосват някои от постъпките и. Никога не може да бъде като Ръждавичка, независимо дали е по-силна /а тя е/, защото първата гореше в битките, имаше вяра в себе си и не се страхуваше да запълва дупки в полза на племето. Знаеше, че най-важното да вървиш напред е да го правиш с племето, а това зависи от локацията.
В момента Пепи издиша, бате Емо също. Представям си какви ще станат тази седмица...
Имам чувството, че единственият мислещ в това племе е Боян.

Ама защо да е тъпа Симона.
Аз си мисля, че играе дългосрочна игра. А и не е длъжна да ходи на пъзел. Който е гладен да ходи да го решава.
Симона не съм я чул досега да роптае за храна или условия.

# 406
Боян е много изтощен физически и психически от глад и загуби, усмивката му падна, остана му странния бласък в очите. Така обаче ми е много по-реалистичен, вече го приемам по-сериозно и да, мисли трезво и с вярна преценка за племето си.
Продължавам да харесвам и Симона. Не е перфектна, но точно това я прави истинска, а не в образ. Имам чувството, че е минала в мод да не мисли, а само да пази физически сили. Дано скоро излезе от него.
И дано довечера Стиван им донесе храна.

# 407
Ако бях заложила,че сините ще са пак на изолатора щях да забогатея 😜 при това положение не виждам как ще се измъкнат, нито са силни,нито са умни вече ,даже и да са били,язък,че са добряци . За сметка на това зелените са силни  независимо от кофти характерите ,само Юлия и Йордан са ми симпатични . Ще вървят напред явно, а така да искам близнаците  и Тома да изхвръкнат, че съм алергична към мутри.
  Синьото племе е на път да се редуцира до Симона и Боян или Стиван, другите не ги виждам.

# 408
  • В Града на липите
...при това положение не виждам как ще се измъкнат, нито са силни,нито са умни вече ,даже и да са били,язък,че са добряци.
В такива ситуации, продукцията се заема да ги извади от дъното. Тук ще видят голям зор да ги измъкнат, защото колкото и да опитват да им помагат, те продължават упорито да се закопават. Grinning Но много добре знаем, че сценаристите са изобретателни и няма да ги оставят в тоя изолатор до края, та сигурно скоро и другите цветове ще се разпишат по стените му.

# 409
Така е Хриси, да видим какъв сценарий са им написали, но ще е много трудно да стане незабележимо дори от самолет.

# 410
  • София
Днес е капитанската битка, значи край на първия цикъл от фаза 1, който продължи три седмици (точно колкото и миналата година).
Какво следва?
Ами днес капитанска + блатни, номинационна, номинационна, номинационната + елиминационната и лактофлора
Това означава и край на кутиите на късмета и ще номинират само по двама на съвет и ще имаме битка на четиримата номинирани и после двама от тях отиват на елиминационна битка.
Двойният глас на Иван/Ивайло също би трябвало да са отпаднали. Тези думи на Ивет бяха просто шега, че Йордан му е превзел племето заедно с жените, нищо повече.
И още нещо на правещите сметки: вече ще имат само по 1 глас на племенен съвет, а избраният за капитан ще има 2 гласа.
Но без кутиите на късмета и при тези класически правила с две битки (номинационната и после вече идва и елиминационната) шансът на по-слабите на Арената пада драстично. Добре подготвените играчи ще ходят на битки, които ще печелят, ще забогатеят и ще обърнат играта.

Какво е съотношението към момента в племената?

При зелен съвет:
Нека имаме предвид, че Александра е твърде вероятно да мине на страната на мъжете. Дори Жани. В дългосрочен план тази четворна коалиция не ми стои убедително.
Но към момента най-вероятно ще бъдат номинирани Иван (като лидер на мъжете) + Тома, който също ги провокира често. И двамата ще се върнат според мен.
Но зелените жени много добре знаят, че ако често ги пращат на битки ще станат много мразени, а те искат да продават парфюмчета после, така че забравете тази коалиция да просъществува дълго.

При червен съвет:
Мария и Елица ще са на пангара. Вместо Елица може и Кони. Но нали Добромира се застъпва много за Кони, та не знам всъщност. Ако на Мария и се играе играта ще се върне, ако ли не, геройски ще отпадне от някой мъж след оспорвана битка. Виждам, че Мария едвам ги изтрайва тези хора и напълно я разбирам.

При син съвет:
Тук ще зависи много от Боян и да не се отметне пак, че той нали ще гледа само игрите.
Антония е ясна, но кой ще е вторият номиниран? Жаси пак или Пепи? 50 на 50 ми е между тях двамата.
Всъщност защо да е ясна Антония? Тя нали сега е от четворната коалиция (тя, Емо, Боян и Стиван). Та ако гласуват за нея, може и тя да гласува срещу тях и ако нейният глас съвпадне с гласовете на тройната коалиция (Жаси, Пепи и Симона) задругата на бате Емо ще бъде пробита.
Сините са ми сложни за разгадаване, защото там често се подхожда емоционално. Ще пратят ли Антония на битка, няма ли, ще се гласува ли строго коалиционно.
Имаме два варианта: Жаси и Пепи ако се гласува коалиционно
Ако се гласува според игрите ще стане мазало и ще зависи кой ще гласува пръв, самата поредност на гласуването. Антония със сигурност ще е номинирана при такъв вариант, но кой ще е вторият не се наемам да прогнозирам, но хайде Пепи да кажем.

# 411
  • Някъде в Матрицата
Да не забравяме, че при сините и Стиван се предложи за номинация, и може да му удовлетворят желанието. Но то от териториална до номинационна има поне ден разлика. И ако сега вземе, че победи на капитанска и донесе храна и/или стане размяна може да се размине с номинацията.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 11:49 от Ph0enix

# 412
Слушах сега Чикагото при Гала , за тайната на стая1, но съм в движение и с половин ухо само)

Стратегическо място за подслушване на разговори на басейна и синхрони + някакви решени пъзели  върху / около гардероба.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 15:32 от 130886

# 413
  • София
дяволче, първо при червените трябва да има трансфер на блатен и от това кой точно е зависи кой пък ще изхвърчи на негово/нейно място. Та при тях сметките може много бързо да се объркат.
А за другите две племена: разпределението между коалициите е в съотношение 4:3, което при нормалните правила с двама номинирани гарантира че на елиминация отиват по един от всяка страна: при зелените един от мъжете и някоя между Жани и Сашка, докато при сините Жаси изглежда сигурна (освен ако не и дадат да си купи имунитет) а от другата страна са освен Антония и Бате Емо, той горкия вече е тотално сринат и не виждам как може да се вдигне. Единствената неизвестна там наистина е Стиван дали ще тръгне да го играе на "чест" и така сам да си изгори билета.

# 414
Така снощи виках по телезивора, като фен на футболен мач.
Тези сини горките, не мога да повярвам, че тези двете са толкова тъпи и но  могат да наредят пъзел от 200 части. Та едно дете на 5-6 години ще го реши за норматив. Язък им са 7те  минути преднина и  'заровения" ключ. Вече  не ги виждам в резиденция, евентуално стопанство. Шанса им е по - натам в играта да им се разпадне племето и да отидат при другите  та да хапнат малко Grinning

# 415
  • В Града на липите
Крайно време е Господарката на дракони и трошачка на окови + Антония да си ходят. Ако бате Емо и Пепи се нахранят, ще живнат и не са чак толкова зле. Трябва им и един Тончо или Марио и ще са пушки. Макар че вторият е по като за тях. И той има връзка с кораба майка от време на време. Само като си представя Ивайло в това племе и започвам да се смея Sweat Smile Какъвто е нервак, ще го докарат до антидепресанти.
От червените Мария и Елица са вечните номинирани, та не очаквам изненади.
Интересен ще е зеленият съвет, но на този етап ще стигнат до него само ако от продукцията ги бутнат. Пак са по-силни от останалите племена.
Чудя се зелените мъже по Данчо ли ще стрелят, или по Юлия.
От блатната битка залагам на Марио. Време му е да се развихри, само се чудя син ли ще е или червен. Но по изражението на Красимир си мисля че тази вечер ще загубят червените и Марио ще е пристигнал точно за лещата Grinning

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 11:12 от hrissi_sz

# 416
Накрая ще се окаже, че най- читави този сезон са близнаците! 🤣
Симона и Пепи от любимци станаха дразнители, Жаси и Жани са ми еднакво мрънкащи...
Боян ми е на приливи и отливи, днес пак се буташе на Симона да редяли заедно пъзел... иска му се да е с нея в коалиция, което ми е непонятно.
Близнаците и Тома са едни насилници. Това е. Да си взимат поука жените. Като видят такива индивиди - да бягат далеч.
Joy

# 417
Тома е нагло, самовлюбено парче с чувство за надмощие. Само той във вчерашния епизод се изпусна, ама то с неговите габарити няма как.

# 418
Интересно кой ще влезе при Червените. Аз залагам на Марио да се върне при тях, но може и близнака да им вкарат. Втората опция ще е по-интересна дори.

# 419
Интересно кой ще влезе при Червените. Аз залагам на Марио да се върне при тях, но може и близнака да им вкарат. Втората опция ще е по-интересна дори.
Мне, според мен ще им върнат Тедито. А то ще изпрати Вели да почива на блатото.

Общи условия

Активация на акаунт