София - Света Троица ; Банишора ; Фондови жилища - 3 част

• 119 012
  • 407
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, ще се радвам ако ме приемете в темата..  Hug
Аз съм от Фондови жилища, живеем близо до депото. Simple Smile

# 211
iwelina_welinowa добте дошла. И аз съм там, Бл.209, а ти?

# 212
Блок 30.  Hug

# 213
 newsm74 при първи температури над нулата си чукваме среща. По кое време излизате ориентировъчно?

# 214
Между 12.00 и 13.00, след като се нахрани. А вие кога излизате?

Аз сега се сетих, че 209 блок се вижда от прозореца на хола ни.. Grinning

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 12:17 от iwelina_welinowa

# 215
  • София
Привет и от мен,аз пък съм в ЗонаБ18-близо и до света троица и банишора Grinning в хубаво време миткосваме градинката света троица.

# 216
magnet_for_happiness привет ! В хубаво време и ние хдим до там, но с тези минуси навън май не се очертава скоро Simple Smile

# 217
И аз, и аз търкалям количката в тази градинка Simple Smile
Вижда му се края вече на студеното време Simple Smile

# 218
Любомира  Hug, ние сме заедно в януарската тема даже, макар че там пиша много рядко и отдавна не съм.
Аз съм в Банишора до халите и ние също ходим до градинката на Св. Троица.
Ако се орнагизирате за някаква среща съм там  Peace Peace

# 219
  • София
Здравейте,
Наскоро се преместихме в кв. Банишора на ул. Козлодуй до ресторант Хаджидрагановите къщи. Бихте ли ме ориентирали къде се разхождате и къде има детска кухня, освен тази на ул. Одрин?

# 220
  • София
Здравейте, момичета! Закупихме си жилище на Козлодуй и се надявам да ме приемете във вашите редици, както и скоро да се нанесем там.. Може ли да ви попитам нещо - имате ли впечатления от 45 ЦДГ Алиса, пада се някъде зад бензиностанцията Шел. Благодаря ви много  bouquet

# 221
Здравейте,
Миналата седмица се преместихме в Банишора и сега търся къде да запиша малката за през лятото. Има ли някой чието дете да посещава частна детска градина или занималня в района и въобще има ли такава?

# 222
Привет на всички!   bouquet
Клече, и с теб сме в януарската тема  Hug

За кухня аз вземам от Банишора, бл. 20. Доволна съм, при положение, че Елина е много злояда има дни, в които изяжда всичко. И няма нищо общо с частните кухни, които стоят като желе - приемат формата на кофичката. Поне на Ян Бибиян е така, това са мои впетечление Peace*
И да попитам някой знае ли детски клуб в района? иска ми се да пробвам да я оставям за по час - два да свиква и с други хора, че е ужасно замайчена и не знам как ще става раздялата един ден..

Приятен ден на всички и ще се радвам, ако скоро организираме някаква среща  Crazy

# 223
Здравейте,
Миналата седмица се преместихме в Банишора и сега търся къде да запиша малката за през лятото. Има ли някой чието дете да посещава частна детска градина или занималня в района и въобще има ли такава?

Във Фондови жилища има частна детска градина Веда. http://www.vedabg.com/indexd.htm

# 224
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт