София - Света Троица ; Банишора ; Фондови жилища - 3 част

• 118 982
  • 407
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 Предпочитам да не навлизам в подробности, само ще кажа, че е груба, нечистоплътна и изписва АБ много бързо..мисля, че е достатъчно.

# 196
  • София
Предпочитам да не навлизам в подробности, само ще кажа, че е груба, нечистоплътна и изписва АБ много бързо..мисля, че е достатъчно.
Моята дъщеря е пила антибиотик само веднъж до сега. Вълкова винаги ни предписва други лекарства, които само веднъж до сега не ни помогнаха и затова се стигна до антибиотик.
Груба никога не е била с нас, а пък за чистоплътността няма какво да коментирам - всеки, който я е виждал може да си направи сам изводите за това.
Миналата седмица слагахме ваксина. Дъщеря ми е много страхлива по принцип и Вълкова винаги я гушка и успокоява. Не мога да си представя да се е държала грубо с някого ако той не я е предизвикал може би....Лично аз не съм я виждала да се държи така с когото и да било!
 Аз я препоръчвам и като лекар, и като човек!  Peace

# 197
  • София
 Била съм и пациент лично аз..сега и аз и синът ми сме при д-р Димитрова, разликата е голяма Peace
А това, че изглежда добре, съм напълно съгласна, но да преглеждаш пациент с ръце миришещи на  Sick, не мисля че е проява на чистоплътност Naughty. Не съм я предизвиквала, просо се държеше грубо като цяло по време на редките прегледи, които съм имала. Почти не боледувам, едва ли сме се виждали повече от 1,2 пъти годишно, но това, че не ме познава, едва ли е основание за такова отношение.
 Моя приятелка е работела като търговски представител в това ДКЦ и тя и майките, които са около мен препоръчва единствено д-р Иванова, при която не успяхме да се запишем.

# 198
  • София
*Elle*, мен също не ме "познава" и също не я посещаваме повече от 1-2 пъти годишно!
Просто мненията ни са различни и толкова, не искам да убеждавам никого в нищо.
И в отговора на лични, който ти върнах казах, че аз също ни най-малко не искам да се караме за такива неща, просто няма смисъл   bouquet

# 199
  • София

*Elle*, мен също не ме "познава" и също не я посещаваме повече от 1-2 пъти годишно!
Просто мненията ни са различни и толкова, не искам да убеждавам никого в нищо.
И в отговора на лични, който ти върнах казах, че аз също ни най-малко не искам да се караме за такива неща, просто няма смисъл   bouquet

Peace и тук.

# 200
Да се вмъкна и аз в темата като живееща в Банишора   Hug  Също търся компания за разходки в района, макар че времето не позволява много, много.
Моя лична лекарка и педиатърка на Елина е д-р Премянова от 7 ДКЦ. Доста е мила и отзивчива, като цяло съм доволна от нея.
Сега проучвам най-близкия пункт на държавна детска кухня. Бебка, която е почти на 9 месеца е много злояда, не яде нищо, иска само да суче, но ще я запиша и ще пробвам всеки ден, с надеждата един прекрасен ден да прояде! Ако в темата има друго злоядо детенце, моля за съвет, на моменти съм много отчаяна  Rolling Eyes
На всички мами и бебчета приятна вечер Simple Smile

# 201
  • София

Не мога да повярвам, че говориш за д-р Вълкова! Цялото семейство сме й пациенти от 5 години. Когато синът ми тръгна на ясла боледуваше много често и бяхме постоянно при нея... Такива неща, каквито описваш никога не съм виждала...

Д-р Вълкова подкрепя кърменето, късното захранване, хомеопатията и дава антибиотици само в краен случай. Когато синът ми беше на годинка бяхме в болницата за седмица и идваше да ни види всеки ден. Не е имало случай да не си вдигне телефона, по което и да е време на денонощието, и в критични ситуации винаги е реагирала светкавично и адекватно. Това е което мога да кажа за нея.

# 202
  • София
 Ами явно по някаква причина не съм и допаднала или пък не е била в настроение, приех че явно при мен е било предцедент, но държа на мнението си, защото в действителност точно това което казвам се случи с мен и не разбирам какво толкова невъзможно има в това. Получи се ненужен спам, само заради това, че написах, че имам лоши отзиви.

# 203
  • София
Не смятам, че това е спам. Тук е идеално място за обсъждане на тези неща! Всеки сам решава за себе си, но аз бях длъжна да споделя и своето мнение, за да не останат хората с идеята, че д-р Вълкова е винаги такава, каквато я описваш ти.

# 204
Е разгеле ви намерих. За малко да се присъдиня към Триъгълника.  Laughing

# 205
Добър ден съседки.
Аз живея в Зона Б19 но е близо до Банишора, за това да се присъединим с моя син към вашите редици. Казвам се Любомира, на 23 години съм, живеем със семейството ми в квартала вече година и половина. Имам син, казва се Анджело и е роден на 3ти януари тази година.
Надявам се да се опознаем, пък живи здрави и да се видим по-натам, стига да има желаещи Simple Smile

# 206
  • София
Аз също живея в Банишора  Laughing
Иначе имам "страхотно" мнение за 7-ма поликлиника  bowuu - "Хвани едния...другия"
Улучвам на страхотни зъболекари, гинеколози и педиатри там  #2gunfire Joy

# 207
muhmututurka къде по-точно си в Банишора, може да се видим на разходка в някой слънчев ден...  Rolling Eyes

# 208
  • София
Живея близо до църквата Св. Андрей, на Кавала Simple Smile Ти къде си?

# 209
Аз съм във Фондови, от другата страна на Скопие  #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт