София - Света Троица ; Банишора ; Фондови жилища - 3 част

• 118 984
  • 407
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Да се запиша и аз ние сме до парка Св Троица и сме на 2 г. и 2 м. и вечно се разхождаме самички ще се радвам да се запозная с още мами
Здравей Ramata, ние също се разхождаме в парка Света Троица. Имам син, който ще стане на 10 месеца сега Sunglasses

# 181
  • Пловдив
 здравейте момичета.не можах да намеря люлинска тема затова ще питам вас.актуален ли е адреса на магазин "от а до я" който се намира в люлин 5 и дали работят в неделя.предварително ви блатодаря Hug

# 182
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК  bg

# 183
  • по света и у нас
Здравейте!Купихме си жилище до пазара Димитър Петков и се записвам да чета кое къде се намира.

# 184
Браво честито ние сме до пазарчето

# 185
  • по света и у нас
Ramata,благодаря!Като се нанесем може и да се запознаем. Peace

# 186
Да ще ми бъде приятно   newsm51

# 187
аз се записвам , защото съм от вашата група с новодомци в квартала. малко съм по-далече от вас (до кенара) , но нищо Simple Smile
да попитам вашите педиатри в квартала ли са или някъде из софия Simple Smile (защото сега издирвам такъв да се запишем, а нямам никаква идея )

# 188
аз се записвам , защото съм от вашата група с новодомци в квартала. малко съм по-далече от вас (до кенара) , но нищо Simple Smile
да попитам вашите педиатри в квартала ли са или някъде из софия Simple Smile (защото сега издирвам такъв да се запишем, а нямам никаква идея )
Моята педиатърка е чак в Младост защото преди година живеехме там и съм много доволна от нея. Виж във 7 поликлиника дали може да се запишете  newsm51

# 189

Мога да ти препоръчам от 7 поликлиника д-р Гигова. Аз съм страшно доволна от нея. Ако имаш други въпроси за докторката ще се радвам да ти помогна.

# 190
  • София
 Медицински център Полимед, на бул. Тодор Александров. Ние сме при Мария Димитрова.

# 191
Здравейте! И аз да се запиша при вас. Живея във Фондови жилища, имам дъщеря Андреа, която е на 3 месеца и си търся дружка за разходка.
Педиатърката ми се намира ул.Искър.
Ако има мами с деца на тази възраст да ми пишат, може да обменим опит...  friendship

# 192
  • София
Аз препоръчвам д-р Вълкова от 3та градска! Ние бяхме при Гигова в началото, но аз изобщо не съм доволна от нея - става дума за сокове, начини на захранване и т.н. Затова я смених още когато Лора беше на 7 месеца. От Аделина Вълкова съм супер доволна!

# 193
  • София
 Аз имам лоши отзиви за нея.

# 194
  • София
Аз имам лоши отзиви за нея.
Ще ми е интересно да споделиш какви са  Peace

Общи условия

Активация на акаунт