София - Света Троица ; Банишора ; Фондови жилища - 3 част

• 119 012
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, отскоро живея в Банишора, на улица Охрид. Имам малко съкровище на 3 месеца и половина, Михаела. Моля ви кажете има ли в квартала държавна кухня, че да се запишем от сега.
Ще се радвам да се запозная с всички.
Ако са ти близо търговските центрове на Оряхово/ бул. Сливница/, съвсем близичко до малкия светофар на ул. Русе! Peace
ул Секула детенце , блока май е 145

# 166
  • София
Здравейте, отскоро живея в Банишора, на улица Охрид. Имам малко съкровище на 3 месеца и половина, Михаела. Моля ви кажете има ли в квартала държавна кухня, че да се запишем от сега.
Ще се радвам да се запозная с всички.
Не зная в коя част на Охрид си, но там съвсем наблизо има пункт на държавна кухня.Ако искаш пиши на лични, ще обясня подробно, защото не зная номера на блока.На вас ви е много рано за кухня и се опасявам, че няма да ви приемат документите от сега, защото е необходима и бележка от личния лекар.Въпреки всичко не пречи да се разузнае и да си подготвена  Peace

# 167
Блок 69, точно срещу къщата за обувки на Мегияс, ако я знаете.

Благодаря на всички.

# 168
  • София
Ха ха аз съм в същия блок Simple Smile
Само дето малчо е вече над 5 годишен Simple Smile
Пункт имаше в блок 20 ( предполагам че все още има, но все пак не съм вземала от 3-4 години Simple Smile
И по ул. Козлодуй мисля, че имаше ( в частта между Ботев и Мария Луиза) - нямам пълен спомен, че съм ходила само за компания, не съм вземала лично от там. Но аз не бях доволна от държавната кухня Sad А частните пък така и не съм ползвала, но както казват и другите момичета има още доста време докато започнете на кухня - до тогава ще си разучила нещата  Peace

# 169
За кухнята, би трябвало да е една и съща за целия район, нашите деца пък много я харесваха. Peace И менюто е хубаво, много съжалявам, че не мога да взимам сега за малкия, понеже няма кой да пращам за кухнята, но определено ми бе полезна за баткото. Peace

# 170
  • София
Аз зная само за тази, която е в блок 20, тя е раздавателен пункт, докарват храната от т.нар. кухня-майка и неудобството е, че идва късно, след 12-12:30ч.Храната на нас ни харесва, разнообразна е.

# 171
Благодаря, тези дни ще отидем до блок 20 да видя къде е пункта и да проуча нещата.

# 172
Здравейте! Peace
Предстои ни преместване в Банишора. Rolling Eyes А чакаме бебе към края на лятото. stork-girl И искам от сега да се ориентирам за възможностите за личен лекар. newsm78 Как е в 7-ми ДКЦ? Личната лекарка, при която сме със съпруга ми, вече ще ни е доста далеко и мислим поне бебето да запишем при някой лекар в квартала. Какво ще кажете? Препоръчайте ми нещо!
Предварително благодаря!   bouquet
Ще следя темата. Sunglasses

# 173
Здравейте на всички мами.Аз съм малко по нагоре от света троица но често ходя с малкия на разходка в парка ще се радвам да се срещнем и запознаем.Ние сме на 1 и 6 месеца. Simple Smile Hug  bouquet

# 174
Имам 5 купона за детската кухня в 145 бл., които няма да използваме, защото с детето не сме в София.  Датите са:  13-17.09.2010 (имам и за 20-24.09, само че трябва да ги взема от една приятелка ако има интерес).  5бр. х 1,30лв. = 6,50лв.         9бр. х 1,30лв = 11,70лв.
Пишете ми на лични, ако проявявате интерес  Peace

# 175
Здравейте. Искам да се запиша в тази тема. Аз съм от фондовите. Имам син ана 6 месеца - Александър. Приятно ще ми е да бъбря с групата.

# 176
  • offshore & overseas
Аз съм се разписвала, ама актуализирам с още 1 бебе, Люси, почти на 10 м.

Живеем на Ботев и Клокотница -- с/у градинка Алжир.

Днес тръгвам на поход в търсене на клона на общинската детската кухня, който е посочен по-горе. Да видим дали ще ми провърви. На този етап само проучвам условията им, т.е. какво искат да се предостави (документи, амбалаж).

Хубав ден на вс., които ще прегледат темата днес!

# 177
  • София
Ей, Мяу, не знаех, че си близо Simple Smile Аз съм до градинката "Света Троица". Дано ти е близо кухнята!

# 178
  • offshore & overseas
Ей, Мяу, не знаех, че си близо Simple Smile Аз съм до градинката "Света Троица". Дано ти е близо кухнята!
В известен смисъл съм близо, но не до тази, а до охидската кухня. На Охрид 20, или 69, или и аз не знам...
Явно е доста обширен района.

# 179
Да се запиша и аз ние сме до парка Св Троица и сме на 2 г. и 2 м. и вечно се разхождаме самички ще се радвам да се запозная с още мами

Общи условия

Активация на акаунт