Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 615
  • 313
  •   1
Отговори
# 135
  • София
aaa, кокошчице, не така... нищо не разказваш  Simple Smile сега какво, стана госпожа и няма да споделяш  Wink
Мише, отивам да хващам автобуса, дано не съм изпуснала партито  Joy
Фемче, с таз твойта торта сега през ден ще ме болят пръстите  Simple Smile Вие с Моренка щото сте едни такива кльощавки и току ни зарибите с някоя вкусотия, че после да ни е срам да се покажем какви сме дунди, а вие да ни се присмивате  Naughty  Wink  Laughing
Тиарка, честита кошарка  Grinning
Кали, какво става с твоя бандит, надявам се, че е като нов и прави бели  Simple Smile
И какво щях да пиша сега  newsm78 Айде после...
Целувки  Heart Eyes

# 136
Добро утро и от мен. newsm47
Бързам да се отбележа докато не съм хукнала пак по задачи. smile3518
Оххххх кога ще си почина вече незнам........ smile3511 smile3511 smile3511
Май като родя? smile3532
Хайде приятен ден на всички и много да не ядете "взимайте пример от мен"! smile3532 smile3532 smile3532

# 137
  • Бургас
Здравейте,
аз съм само за кратко, че една работа имам на бюрото.
Значи правилно беше писала някоя, че зелената трябва да е 15 лв и 13 лв искат за самата зелена бланка. И мъжът ми каза така. Ама каза, че май и Витоша спекулирали. На някои взимали 75 лв, ама това било щото зимата били платили по-евтина гражданска, ама как се разбира това, нямам идея.
Иначе цената на зелената карта била 15 лв.
До после

# 138
Здравейте на всички  Hug. Коки, чакаме те с нетърпение да разказваш и ако може снимкки  Embarassed.

А относно тумбаците, ами бебоци има вътре, няма как да са залепени за гърбовете ни, така че на есен ще му мислим или по-скоро на зима  smile3534

# 139
 Mr. Green Добрютроо  Hug
Абе, кокич,
обаче  smile3556 лелеееее, като се видях как съм нашишавяла на снимките дето си правихме на неделното събиране  #Shocked  едни ръце съм отпрала  Shocked , една гушаааа  smile3556 вече съм +8кг и не ми се мисли колко ще стана   Embarassed   Mr. Green
Ти ли бе, не ме ли виждаш на снимката, дет' ти ни щракна. Таквиз бузи съм отпрала. Туй е първото дето ми казват приятели, които мне са ме виждали  ooooh! Некст тайм снимай по отдалеч, че да не си показвам черните точки на 'ората  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А и, че си отивате нямам в предвид тумбаците ви, бе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тумбелинка, как го перях това сладко преди да забременея направо  ooooh! ... не знам  newsm78как имам още зъби в устата  bite ...  newsm47
Беринка, няма почивка  Mr. Green А за хапването ...  Mr. Green ше земаме пример Mr. Green
Аз да ви кажа за вчера  ooooh!
Връщам се аз от работа ... силна, вилна .... няма никой в къщиииии ...
и ...  newsm78 какво да правя..... я да отскоча до нашите белким е останало парче торта  Mr. Green... да, ама не  Sad
Та ... влизам аз в антрето им и  smile3556 гледкам Степера нииииии  Shocked
Това степерче много добра работа ми вършеше като ми е скучно;)
Мятах се на него и се потя час и половина  Grinning
И си викам:  smile3508Я, да видим ся дали ше си спомним как беше  newsm78
Качвам се аз и почвам да си го действам .... ама КЕФФФФФФФФФФФФ  Mr. Green
И по едно време гледам дворната врата се отваря и маман се прибира с колата .... ама аз непукист ... карам си степера и туй то  jump
Влиза майка ми:  #Shocked Какво правиш бе, ей !?!?!?
Я марш веднага от степера  doh .... ше го караш после като родиш .....  smile3516
И съответно аз  #Puppy dog  tiptoe обратно в къщи ....
 smile3557 ми що ми го вадят посред лято в антрето да ме дразни  Sneaky

И туй то ... че и никва гимнастика не правя ....  ooooh!
А бях адски навита, ама ... гледам да хапвам предимно като няма какво да правя.... чак съм разочарована от себе си ...  Crossing Arms

Вие какво правите, момичета?
Нещо упражненийца ... аз онези елементарните 4-5 само ... и то от дъжд на вятър ...
ама май ше трябва да се стегна ...  newsm78

Ади Киссссссс  Hug

# 140
Добро утро!   bouquet
Успешен ден на всички!  newsm10
Чакаме снимки от сватбата

# 141
  • София
Добрютро момичета!

Днес с малкия сме на контролен преглед и консултация с анестезиолог преди операцията, а за утре да стискате палци. Много съм се притеснила, защото моментът дойде и се моля нещо да не се обърка.

И аз чакам снимки от празника на кокошчица.

Лек ден на всички!

# 142
  • София
Аз за упражнения - в събота въртях педалите на колелото докато зяпах ТВ, ама внимавам, че имам контракции, то не че и остава много време и за това.

Шефката дойде... Нямам търпение и аз да изляза вече в отпуска и после майчинство, че да си се излежавам до обяд. Simple Smile

Хубав ден! Hug

# 143
ами то ние само се разписахме  Blush - в смисъл нямаше бели рокли и коли с балони и надути клаксони
на разписването си бяхме само с кумовете - всички мами, татювци и приятели бяха на работа  Tired
ама ние така и си го избрахме да бъде  yes
а снимки ще пусна след няколко дни, че от ритуалната зала едва днеска ще са готови, а и трябва да видим как ще ги качим на компа, защото са с обикновени негативи доколкото разбрах от фотографката
а пък сватбеното събиране ще ни е чак в събота - на 26-ти, и като се наснимаме и там как  eat beer eat Drunk тогава ще пусна снимки  Peace, заедно с тези от ритуалната зала

# 144
Къде сте бе мацки? Нещо се губите по трасето, хм  Thinking. Коки, щом е такава работата, продължаваме да стоим в очакване на снимки. Да си изкарате супер на 26-ти  Laughing

# 145
Докато се наканя да пиша и тя темата почти свършила  ooooh! Много пишете, 2 часа вече чета  Blush
Честито на всички рожденнички и именници на патерица   bouquet
Коки, щастлив и дълъг семеен живот   bouquet
Много сте сладки варненките и хич не сте дебели, а изглеждате страхотно ! искам и аз на среща, ама не познавам ни една бременна мама тук  Sad

Ние в неделя направихме с мъжо 2 години от както се бракувахме  Flutter Отпразнувахме го на индийски с кръсницата, че кръсника малко липсва в момента.
Чакам вече другия петък, че да си видя мъничето колко е пораснало.

Защо никой не слага снимки на коремчета  Confused Аз довечера може да сложа една днескашна, че вече се вижда, че съм бременна  Flutter

При нас днеска явно е празник, а аз не знаех  Flutter Сега мина едно шествие по улиците, направих снимки, ще ги пусна довечера. Най-отпред на шествието върви един як чичка и гърми бомбички, така ме стресна с първата, че точно под прозореца гръмна.

# 146
Привет мамита Hug
Аз днес благополучно се завьрнах от София и сьм много доволна ,че успях да сколасам с всичко Grinning
Пообиколих няколко от големите детски магазини,изгледахме няколко филма с децата ,но най-важното е че направих ФМ при д-р Марков. Много сьм доволна от начина по който провежда прегледите.През цялото време обяснява всичко и ти отговаря на всякакви вьпроси свьрзани с бременността Peace
На всички мами имали поводи за празнуване ,честитя на патерици  bouquet
А на кокошчица пожелавам прекрасен семеен живот и голям купон в сьбота  Heart Eyes
Варненки ,страхотни сте ,явно сте си изкарали чудесно.Надявам се в най скоро време да е следващата срещичка и да се видим  Hug
За сега целувки на всички мами и тумбачета Heart Eyes

# 147
  • София
Леле, мацки аз докат са включа и вий сте изпраскали темичката Party Party
Да ви се пофаля че ние събота и неделя бяхме в един хотел близо до Банско. Мъжо го пратиха в командировка и аз първо бях newsm45 smile3515 smile3511, Ма кат разбрах че можело да вземат и семейството newsm44 newsm44 newsm44 newsm68
Е, не можах да се изцопам в басейна, нищо че си носех бански, щото влачехме и бебка. Немаше на кой да я оставим smile3516 smile3506
Кат заизмъквахме от колата количка, кошара, манджурляците на беба, разните му там пюрета, каши и др., памперси сбрахме очите на персонала #Crazy #Crazy Се едно щяхме да векуваме. Та добре си изкарахме, нищо че времето беше отврат, щехме да се удавим buria buria buria
Айде чао засега  bouquet  bouquet

# 148
  • София,
Здравейте мацки с тумбаци...

Колко много сте изписали, а аз естествено пак не мога да смогна, особенно сега като компъ в къщи се счупи! И то май доста сериозно!

Искам да честитя на всички празниците, за които съм пропуснала да кажа две три думи!

Трекси
за твоят РД - много здраве и щастие и сладко бебче на есен!
Кокошчица - честито ти бракуване! Само весели мигове и много здраве ви желая на вас тримката!

И на всички именяци също само здраве и късмет!
Моля, ако някой съм пропуснала, да не ми се сърди много, много!

Аз продължавам в същия дух  - работи, работи, работи и пак работи!
Утре съм на преглед да видят бебо и живот и здраве на 24 заминаваме за "Рибарица" за почивните дни - дано да не подгизнем, че както са тръгнали нещата май така ще стане! А ние тръгваме 4 семейства с 4 деца от 1 до 5 години...............

Кали късмет и успех с операцият...............да ти е жив и здрав дивачко!

Това е за сега от мен, само исках да кажа на Трекси, че май ще мина другата седмица, че таз много натоварена!

ЦЕЛУФФФФФФФФФФФФКИ

Последна редакция: вт, 22 май 2007, 13:17 от Beni4

# 149
Привет, мамита  Hug как я карате  в тоз дъжд  Wear Umbrella ей, удави ни това временце  help
Вилиан - честита ти мома    bouquet
Алооо, Варна, вий пак ще се събирате на зелено да ядете, а  Mr. Green то ваште сбирки само са за ядене, а  Joy Joy Joy
Дудаланка,  да имаш някакви синоптични предположения за 19 -29 юни  newsm78 тогава идваме у Варнаааа   grinning039
Кали, стискаме ти палци с операцията - само не се притеснявай  Peace
Айде, аз да отивавам да простирам - то в дъжда кога ли ще изсъхнат, ама кво да ги правя  Rolling Eyes, пък после да полегна, че цяла сутрин обикалях като кон за болничния  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт