Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 588
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
evilpolly , ти ме разби.  smile3532. Уж го чета редовно този сайт, но това е много добро попадение от твоя страна  Hug

# 196
Здравейте и от мен. Laughing
Момичета да ви питам, вас сърбят ли ви гърдите.Аз умирам направо по цял ден се чеша като крастава. ooooh! ooooh! ooooh!
Ужас..................... кажете с какво да ги мажа? newsm78

# 197
Желая на всички приятна почивка, изпълнена с много положителни емоции!  smile3521 newsm51 newsm08
На всички , който имаха проблеми бързо разрешаване с положителен край
  newsm10  Hug  Hug Hug

# 198
здравейтеее  Hug бях аз малко на кафе с приятелки да ме повали малко дъжда  Mr. Green и не мога да насмогна да ви изчета. А в какви морета плувах с колата, докато се прибера ... добре че не ме изостави милия ми пежо в някоя дълбока локва  Heart Eyes
инче, мина кумуването, ама тия наш'те кумци много несериозни със снимките нещо или по-скоро фотографите им ... уж миналата седмица трябваше да ни дадат двд със снимките вече, ама нещо още нищо няма  Confused иначе веднага ще ви се похваля де, не съм забравила  Grinning
... кристални чаши ... купени от универмага в Луковит през 1982
Joy basilisk тези са ми любимите  Joy
аз по-добре да не ви казвам също какви чеизи имам от свеки, ама тактично ги отклонявам, единствената далавера е, че имам яко чинии за всеки ден и спокойно си ги чупя без да ме е яд  Mr. Green сега си представям с какви неща ще излезе за бебка ... просто не ми се мисли  Naughty иначе и моята мама за празници ни дава пари да си купим това, от което имаме нужда.
между другото, коки , за да нямаше изцепки, на нашата сватба си направихме сватбена листа в един магазин, е пак имаше разни гости, дето бяха проявили "творчество" и индивидуализъм, но си получих нещата, дето си бях харесала поне  Mr. Green
за темичката мога и аз да се пробвам да я пусна, ама никога не съм пускала нова тема, та не знам как става, но мога да се пробвам все пак де, ако няма други кандидатки. и без това май ще си стоим в софия тия дни  Confused

# 199
Здравейте и от мен. Laughing
Момичета да ви питам, вас сърбят ли ви гърдите.Аз умирам направо по цял ден се чеша като крастава. ooooh! ooooh! ooooh!
Ужас..................... кажете с какво да ги мажа? newsm78

Бе и мен ме присърбяват - а уж няма кво да се разтягат повече (щото с предишната бременност ме сърбеше яко кожата около пъпа, докато се разтягаше).
Беринка, теб миналия път не те ли сърбяха?
Пак нещо от някакво разпъване ще е тоя сърбеж, ами аз мажа с това мазило дето се мажа против стрии, важното е кожата да не остава суха. Не ми спира сърбежът сто процента, но поне доста намалява. Май ani-bani беше писала в началото, че я сърбяли, не знам, Ани, мина ли ти?

P.S. Според мен е супер партенка статията от dnes.bg за кърменето в Египет. Ама пусто нали звучи жълто...

# 200
Здравейте..

Да се похваля, вчера бях на преглед. Вече е ясно - 100%това жена. Иначе всичко е наред.. 500гр е бебка и е добре.
Гледам си говорите за сърбежи.. Мен гърдите не са спирали да ме сърбят от втория месец.. понякога чак е непоносимо.. но като се намажа наистина облекчава... Интересно, че там не съм се нацепила, а по бедрата имам стрии  #Cussing out въпреки, че като мажа мажа навсякъде. Лошо като ме засърбят в офиса.. нямам тука с какво да се намажа и само чегъртам и се драпам.. Embarassed
Друго нямам с какво да се похваля.. Ще пиша пак скоро..

# 201
  • морето и сините вълни :)
оооооо ся мъ сърби ,гъз,мъз,сичко братче----чеша се иаз като крастава жаба.И хем мажа да му се невиди ама то не спира да сърби и да се разтяга туй туловище мойто Mr. Green Joy Joy

Инъче аз да ви се опалча само-на мен ми се напукаха капилярчетата по корема-та ся съм с едни лилавки леки капилярчета  все едно ще ми се пръсне тумбакът братче  Sick Sick Sick
Що толкоз рано ме запукаха тез капиляри незнам-предната бременност беше към 8-мия месец а ся  от 6-тия ме почнаха Sick #Crazy #Crazy

Инъче аз да са похваля -ИМАМ ПАРИ ОТ НОИ Mr. Green Mr. Green Mr. Green Брех крайно време беше  Mr. Green Mr. Green-ама сега нещо пък не съм доволна от парите че да видим дали ще има пак бесни скандали  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

чи кват съм луда фенка ще ги смъцафръцам набързо  #2gunfire #2gunfire

То нали знаете българина вечно недоволен-ама имам съмнения че са ме метнали с 50-тина лева и що да не си търся правата.Сигурно от туй им дават заплатите на онез кукундрели там дето само кафета забърсват по цял ден  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

айде лека от меня

# 202
  • София
Здравейте момичета.

Вече сме си вкъщи и дори поспахме, защото всички имахме нужда. Още рано сутринта бяхме на линия и детето го взеха за операция. Трудното беше после, когато излизаше от упойка, много плака и мрънкаше почти докато ни изписаха. Беше много жална гледка, а никак не може да му се помогне. После поспа малко и се събуди вече по-адекватен. Очевино го боли много, защото отказва да пие течности, а сега е твърде наложително, за да не се обезводни и само тичам по него да го пазаря, барем се прелъже да глътне малко вода. Иначе е толкова гладен, не е ял от вчера следобяд и хем му се яде, хем го е страх да не го боли. А сливицата според доктора се е оказала по-голяма отколкото очакваше, добре, че я извадихме още сега.

На всички ви благодаря за подкрепата.

# 203
Басилиск какво да ти кажа предния път ме сърбеше корема и се бях изринала зверски и докато не родих не се оправи.Но пък за сметка на това нямам една чертичка на корема. Thinking
Гърдите не са ме сърбяли.А сега корема не ме сърби обаче гърдите ужас............ ooooh!
За сега не мажа с нищо само със зехтин.Аз и предния път се мазах само със зехтин,но гърдите не ме сърбяха.Абе луда работа. Crossing Arms
Трекси ти с какво се мажеш? Wink
Е ееееееее Ани честито ти богатство.Ти си провери за всеки случай да не би да е станала от техните ГРЕШКИ! Rolling Eyes
Кали много се радвам, че всичко е минало добре и дано по-бързо се оправи детенцето ти. Hug Praynig

# 204
Здравейте, бъдещи мами!
Имам една огромна молба към вас за съдействие!
Имам час за фетална морфорогия при д-р Димитрова от Мед.център "Фемина" за 01.06. от 16.30 часа, но се оказа, че в този ден трябва да присъствам на важно откриване.
Горещата ми молба е, ако е удобно на някоя от вас със записан час в периода 30.05. - 05.06. включително, независимо за кой ден и час става въпрос, да си разменим часовете.
Предварително благодаря на всички, които биха проявили разбиране!
Лек и успешен ден!

# 205
кали, радвам се, че всичко е наред  Hug ама го гони разбойника да пие водичка наистина, че да не се обезводни. То май сега не можеше всичко да яде и пие няколко дни, забравила съм вече какво ми беше обяснявала моята приятелка за нейната щерка, като й вадиха сливиците зимата, но ми се мотае нещо, че няколко дни малко диетка имаше.
за сърбежите - мен много ме сърбеше корема в началото като растеше, ама сега вече е ок. мажа се с мустела и съм много доволна. е излязоха ми малко стрии по бедрата и дупето, ама аз винаги съм си имала, тъй че не го взимам много присърце, кожа ... какво да я правиш. Но да ви се оплача според мен от мустелата се обринах яко по гърдите и по-скоро деколтето  Sad като спрях и веднага се махна всичко. та се чудя какво да правя, не ми се маже със зехтин, че ще си омажа дрехите ( и без това са ми кът тези, дето ми стават  Mr. Green ) , а да си бъркам мазила като basilisk - хич не ме бива по тия неща, все ще взема да объркам нещо  Confused
ооо ани ти направо трябва да черпиш за болничните, тези кои бяха за февруари ли чак сега се сетиха да ти платят? ако са малко парите си търси правата, правилно, 'щот' те само това чакат - всеки да си трае и си прибират парите после  #2gunfire
беринка, одеве забравих да ти кажа, че може и сутиена да те дразни нещо, хубаво е да са му памучни чашките (трудно се намират такива, но наистина помага, аз откакто съм с такъв и е супер, въобще нищо не ме дразни и сърби)

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 19:10 от mackomacko

# 206
Хайде и аз най-накрая на отчет след поредния преглед- всичко е наред само дето аз съм смъкнала едно кило а бебо е наддал бая .Според кг. изпреварвам термина с две седмици ,не знем къде ще му излезе края- и първия път с баткото така-роди се преди термина три седмици а беше почти 4 кг. пък аз съм 160 см. и 48 кг.като забременях...ще видя зор с тия мъже,щото със сигурност пак е мъж...

приятна почивка на всички,пак само аз ще си вися у форума щото съм си на работа без почивка и събота и неделя пък и по празниците
Ани бани ще се гушка с майчето си и  мен кой морски бриз ще ме отвее ?
Кали много се радвам че всичко е минало успешно    bouquet
ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ
 smile3525

# 207
Момичета, Ураааааааа Hug
Имам нет вече  и за сега съм много доволна как са нещата - няма нищо общо с кошмарите, които изживях  ooooh!
Утре заминавам за Силистра за  2 дни така, че ще ви чета като се върна Hug
Приятна и ползотворна почивка на всички  bouquet

# 208
Мамчета, не съм ви изчела и за да не напиша някоя глупост, минавам само да ви поздрвя, че ми е домъчняло за вас. попреполових темичката и сигурно докато я изчета, ще сте я изписали, но толкова мога. Целувам ви, Людмилче, като мога, ще ти пиша по кю-то. Целувки от мен

# 209
Kali и аз много се радвам,че всичко е минало добре.Най-гадното е вярно,че с нищо не можете да му помогнете по друг начин с тази болка, дано само по-бързо отшуми.А с водата го гони за глътчици и го залъгвай някак.Поздрави
Иначе аз няма кой знае с какво да се отчета от моя преглед-всичко е наред,расте си бебо,отговаря на седмиците-чак ми беше скучно и гадно,че нищо не различавам освен главичката на тъпия ехограф:( Плацентата е предна дясна май,а бебо е с главично предлежание.Само това зная и ще 4акам следващия преглед след един месец-тогава ще си говорим за раждания каза докито и ще ми пусне направление за офтамолог и кардиолог,сега ми пусна кръвна картина и урина.
А докато бях там имаше едно момиче видимо около нашите термини,така,че ако някоя от вас ходи при доктор Майсторов свиркайте:)
Поздрави и лека вечер:)

Общи условия

Активация на акаунт