Есен тука щом почука, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ще ни гука!

• 14 582
  • 313
  •   1
Отговори
# 210
Имам час за фетална морфорогия при д-р Димитрова от Мед.център "Фемина" за 01.06. от 16.30 часа, но се оказа, че в този ден трябва да присъствам на важно откриване.
Горещата ми молба е, ако е удобно на някоя от вас със записан час в периода 30.05. - 05.06. включително, независимо за кой ден и час става въпрос, да си разменим часовете.
Аз имам за 31.05, ама е при Спасов. Ако искаш, ти го харизвам, щото аз се отказах да ходя. До понеделник имаш време да ми отговориш, че ако не ти върши работа трябва да се обадя да го канселирам. Ако на didiga не й върши работа, а на някой друг му трябва, също да свирка. Часът е за 11.30.
Macko, ми то няма кво да сбъркаш на забъркването - само трябва да прочетеш някое масло да не е опасно за бременни, ама те само някои от ароматните са такива. Ако искаш като има пак софийска среща, ще ти спретна нещо - тъкмо съм се запалила, сега пак си правих ново, че за около 10ина дни ми се свършва. Те попиват и не мацат дрехите.

Последна редакция: ср, 23 май 2007, 21:05 от basilisk

# 211
  • Бургас
Здравейте и от мен,
аз съм добре. Болките дето ги имам били невралгия. Даде ми всички изследвания да направя и това е.
Весели празници

# 212
Здравейте мацки  Grinning
Кали, радвам се че всичко е минало ОК и вече сте си вкъщи  Hug
Инче, благодаря за линковете - страхотни сайтове!  bouquet Много обичам такива, особено със свежи идеи за малки пространства, че у нас едно широкоо.. Crazy
коки, разби ме с тези одеала:D И аз като Анири мисля, че най-добре е да ги държиш на съхранение при мама, пък може и да се усети ooooh!, а за малкото 100% първия подарък ще е одеалце. Mr. Green Явно всеки си има някакви мании- моето майче пък има страст към пижамите. За последната половин година сигурно поне 5 ми е подарила, аз обаче съм си заявила какъв цвят искам и тя засега завидно ги оцелва, та ще си ги износя. Добре че заемат по-малко място  Crazy
basilisk, любими са ми такива сватбени подаръци като твоите  Mr. Green. Аз ако се заженя някои ден мисля да си направя списък в някои магазин и гостите оттам да купуват само подаръци, които предварително съм си избрала. Не че няма да се намери някои с нещо оригинално от 80те, обаче поне ще се сведе броят им до минимум Wink
mila_mimi честит ти втори мъж!
Мамита, гледам, че драстично са ни намалели предложенията за нови заглавия и затова се включвам с няколко такива:
1.Нашто септемврийско чудо мама рита лудо
2.Септемврийската мама си хапва черешки и пазарува бебешки дрешки
3.Вече правиме покупки за наште септемврийски бубки
4.Ето че Септември наближава и търпението ни се стопява
Ай стига толкоз, по-нататък пак  Wink
Мисля вече да ви оставям, че утре ще ловя влак в 6.30 Crazy Весело изкарване на празниците  bouquet

# 213
Добро утро момичета,

пожелавам на всички един дълъг и приятен уикенд Simple Smile

Аз повеждам след малко цялата рода и отиваме на сбор у бъдещото свеки:)Дано няма жертви #2gunfire

Усещам само как ще иска да разходи корема ми из селския площад...ако още някой не е разбрал,че чака внуче....

# 214
Добрютро, Мами и честит и весел празник  Hug
Да си починете тука няколкото дни  Hug
Аз продължавам да бачкам  ooooh!
Ама няма как ... още малко ми остана  Peace
Друго не се сещам какво да пиша  newsm78

Кисесссс   bouquet

# 215
Здравейте мили мами  Hug. По случай, че почивам що да не скоча в ранни зори  Thinking. Обещавам, че после пак ще мина да ви видя. На работещите, лека работа, на празнуващите- весел празник    bouquet , а с мързелуващите  Joy Joy Joy като мен ще се видим по-късно пак.

Бери, и мен мног ме сърбят гърдите и досега вече на 2 пъти успявам така здраво да се обрина, стават като огромни домати- червени. Май за сега само заетина ме спасява за гърдите, но пък си мириша на пържено  #Cussing out. Днес трябва и аз да си купя нещо ново за мазане и се чудя какво ще е . После ще кажа какво съм взела.

Целувки на всички  Grinning

# 216
  • морето и сините вълни :)
добрютроооооо

Честит празник на всички   bouquet  bouquet

Аз само да се оплача набързо-избива ми мъдреца и ме боли цялото чане  #Crazy #Crazy
Нимога да дъвча,мамалижа тука едвам едвам.....направо бахти и гадното-тоз мъдрец ми разбута цялата уста  Sick Sick Sick И намерил кога да никне ше го дяволите вземат  #2gunfire #2gunfire

Айде цунки от мен  bouquet

# 217
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Ние нали сме много работни  Confused - та целия офис сме на работа днес. Много почивка се събрало този месец. Close Моите мъже ги оставих сутринта да спят, а аз се правя на най-работната. Поне ще се занимават двамката. Simple Smile

# 218
  • гр.Хасково
Привет мами. Честит празник на всички и най вече на работещите в сферата на образованието, дано държавата да помисли най - после и за нас. Приятно изкарване на пътуващите.
Чао, отивам да празнувам.

# 219
Май за сега само заетина ме спасява за гърдите, но пък си мириша на пържено  #Cussing out. Днес трябва и аз да си купя нещо ново за мазане и се чудя какво ще е .

Може да стана досадна, но само да ти предложа - щото зехтинът си е супер против стрии. Що не пробваш вместо да купуваш Виши или Мустела, да си вземеш едно етерично масло, което те кефи как мирише (безопасни са сандалово дърво, портокал, кориандър, карамфил, мандарина, бор, пачули и още ама за тез се сещам на първо четене) и да си капнеш по 2-3 капки от това масло на 100 гр. зехтин?
Ще имаш супер масло, което ще мирише прекрасно и пак ще си е чисто, без изкуствени примеси. Но най-важното, доста по-евтино излиза.
Аре млъквам, няма да досаждам повече с тези масла.
Хубави празници на всички ви - повече слъчево време, където и да сте!  Hug

# 220
Привет мили ми момичета:)Честит празник на всички  bouquet !На тези които се трудят в областта на просветата желая повече сили да се борят, разпространяват и утвърждават българското четмо и писмо и да знаят,за да търпят по-леко несгодите,че по-благородно от това,което те вършат няма.Едно голямо благодаря на всички тях- учители, театрали, култороведи, критици, журналисти и други,че ги има. И нека  днес всички си спомним за нашите първи учители и хора,които най-много са допринесли за това,което сме днес с много обич. Heart Eyes
И да пожелая на нашите септемврийски бебчета да са най-умните,начетени и просветени,за да може по-леко да се утвърждават в живота:)
Желая много слънчев и усмихнат ден на всички и приятни разходки с хората на които държите:)

# 221
Честит празник на всички!

Пожелавам много здраве и усмивки! Лек и успешен ден на работещите, слънчево време за разходка на почиващите.

# 222
  • Sofia
Честит празник и от мен!  bouquet

Кали радвам се, че сте добре и от тук нататък все по- добре!  Hug

# 223
  • морето и сините вълни :)
бреййй тука муха да бръмне няма да се чуе бе  Joy Joy Joy Joy

# 224
Права си Ани и аз цял ден това наблюдавам:)Всички са изчезнали и дано си изкарват хубаво,че после да компенсират с дълги истории:)

Общи условия

Активация на акаунт